reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka - a może kup jakieś śmieszne buciki w reniferki czy cos w tym stylu, wiesz takie bandziochy mięciutkie, śmieszne są, albo jakiś pajac z głową renifera hihi , w smyku takie mają słodkie i dajcie dzidkom pod choinkę. To się sami domyślą i będą gratulować :-)

ja w każdej ciązy tez mialam szybko brzuch wywalony i spodnie trzeba było rozpinać...wszystko przez te jelita :rofl2:

no niby biore tabsy, ale z tych dopochwowych zrezygnowałam bo sie dziwne rzeczy po nich dzialy. Martwi mnei że coś śluzu płodnego nie mam :confused:

reklama
Lorelain hehe:-D:-D:-D
ja mysle ze na poczatku jak dla dwoch maszyn zaplanuje to bedzie sukces ;-) opisalam stanowisko , natomast oczywiscie trening bedzie potrzebny i na bank oswojenie bedzie minimum 3 miesiace
natomiast tak, koncowo, w mam miec pod soba cala fabryke :sorry2:
a ile mi to zajmie? cholera tam wie

i tak sie ciesze! bo mozg przypominal juz pralinke
a w koncu troszke popracuje :-D
wypilam sobie za to zdrowko - 2 gruszkowe piwa:tak:

Miciurko - z tymi slicznymi swiatecznymi bucikami/spioszkami to super pomysl!!
ja cie podziwiam ze jeszcze nic nie pisnelas bo ja jak sie dowiedzialam to nastepnego dnia wszystkim powiedzialam, a tez podobnie jak Ty starania trwaly 1.5 roku:-D

oh, trzymam mocno kciuki za wizyte!!!!!

ciesze sie że będzie tutaj ktoś po fachu, bo tak to napotykałam prawie na same nauczycielki :-D

no ale dalej wydaje mi sie to mało prawdopodobne :rofl2: wprawdzie nie zajmują sie produkcją pianek tylko samochodów, ale u mnie logistyka składa się z co najmniej 10 osób nie licząc asystentek. Jest to tak dużo pracy, tak dużo odpowiedzialności, tak dużo stresu że jakby miała to robić jedna osoba to psychiatryk gwarantowany.

logistyka to logistyka nie ważne czy zamawiasz pomidory, czesci metalowe czy substancje do pianek ... tu nigdy nie jest nic na czas... albo Ci tory ukradną, albo wieloryby mają okres legowy i Ci towar utknie gdzies na oceanie, albo auto sie rozkraczy na srodku drogi. Kochana problemy te same :-D .... witaj w wariatkowie :rofl2::rofl2:

Miciurka - my też mówimy w poniedziałek :tak: Postanowiliśmy, że przed podzieleniem się opłatkiem powiemy, bo jak już usiądziemy do stołu, a mnie zacznie mdlić na widok jedzenia to i tak wszyscy będą wiedzieli o co chodzi :-D
I też mi brzuch wywaliło, w dwóch parach spodni nie mogę się dopiąć :szok: Byłam przerażona ale skoro nie tylko ja tak mam to się nie martwię :-p

Też uciekam, dobranoc dziewczyny :)

Pam_x_pam no to pisz skarge jak masz tak na bilecie :tak:

edyta nie zmienili mo godzin bo niby w zadnym z tesco nie maja godzin dla mnie rano (16 tyg. rozlozyc na 3-4 dni)
a tak na prawde sie uwzieli i chca zebym sie sama zwolnila...
testy przyszly ??
a dolka mam przez prace chyba...
ojj widze duzo przezylas z bylym ;/;/ ja za to mialam neiciekawe dzicinstwo...

tiluchna u mnei sluz sie zaczl dzis w sumie taki mleczny ale jeszcze nie rozciagliwy, pozno bo dzis juz 12 dc...wiec mysle ze opiozni mi sie @ no chyba ze sie uda ...
czyli co 3 dzidzi nie bedzie wcale ?? czy odkladacie w czasie :(?

anabelka jak u Ciebie ? robilas tescik ? ojj kurcze :( orzykro mi i trzymam kciuki za kolejny miesiac :)

karola oj biedna tak przezylas :( ale rozumie Cie :( mi sie wyc chce za kazdym razem jak @ przychodzi...

tiluchna ahh faceci, jak dzieci...:( jak dac im palec to ciagna cala reke :( przykro mi ze tak przegiol...
gratuluje awansu :) madra kobikta jestes wiec Ciebie wybrali :) a co dziwisz sie ?? hehe

kasoku moze ze stresu tak sie skrocily ?? jej/// ja mialam takie krotkie i jak sie zaczelam starac tak sie wydluzyly ... ehhh

emalia to juz ci cicho gratuluje :) jejku ja bym nie wytrzymala hehe nawet jakby blada byla to skakala bym donieba :D:D

sloneczko biedna Emily :( pilnuj zeby pila cokolwiek :) a do jedzenia moze jogurty ? fajne lagodza podraznienia gardla, jakies paróweczki ?? bylas z mala u lekarza ?? bo tu w zaleznosci na jakiego lekarz atrafisz, moze czekaja az jest tak ze tylko antybityk ? co powiedzili ? no i powiedz o suchych pieluchach.

miciurka super ze dojechaliscie :) odpoczywaj i trzymam kciuki za wizyte :)

misis nie pisz tak kochana bedzie dobrze...niestety teraz jets martwy sezon dla tego mu ciezej stracic prace ale wiem co czujesz :( bo ja tez chce juz zajsc...dla mnie ale tez dla komfortu psychicznego ... trzymaj sie kochana

co u mnie ??

ehh mam dola jakiegos nic mi sie nei chce... z praca mam problemy i szczerze powiem ze chcialabym juz zajsc w ciaze i dac im swistek zeby sie odczepili...ahh nie myslalam ze bedzi emi tak ciezko zajsc...ehh moz eto jakis znak ? moze nei etraz a moze juz wcale nie ?
nie wiem...nie chce mi sie ani mierzyc. temp. ani robic testów owu.
dzis zrobilam 12dc i test negatywny sluz dopieor mleczny wiec owu sie chyba przesunie...no zoabczymy.

ogolnie oprocz bigosu nie mam nic zrobionego... a mailam miec juz pierogi zrobione;/;/ i to 2 tury !!
ja nei wiem jak to zrobie...kurrr... wczoraj juz tez mowilam ze nic nie robie bo "jutro koneic swiata" i co ??
dopadla mnie chandra i nie bede sie udzielac za bardzo co by negatywu nie siac... jak sie ogarne too sie odezwe. Tak czy siak prosze byscie trzymaly kciuki moze w koncu si euda... jak w tym miechu nie wyjdzie wiecej nie probuje i szukam innej pracy albo pojde od szkoly jedno z dwoch...
mam dosyc tych krzywych ryjow z tesco (sorry) co mysla ze sa bog wie kim...
jezuuu gdybym ja znala tak perfekcyjnie jezyk to w zyciu bym w tesco nie pracowala... moja glowna managerka ma pociete lapy zyletka !!!
prosze Cie boze daj mi znak albo ciaza albo nie....
biodra mi na nic nie pozwalaja gdzie ja prace znajde typowo siedzaca ?
normalnie dzis sie czuje masakrycznie...glupia....i gruba....aaaaa

ehh ide spac.

ps wczoraj poszlam spac o 18 a wstalam dzis o 8!!
jezzzzzzzuuuuuuuuu

logistyka to logistyka nie ważne czy zamawiasz pomidory, czesci metalowe czy substancje do pianek ... tu nigdy nie jest nic na czas... albo Ci tory ukradną, albo wieloryby mają okres legowy i Ci towar utknie gdzies na oceanie, albo auto sie rozkraczy na srodku drogi. Kochana problemy te same :-D .... witaj w wariatkowie :rofl2::rofl2:

hehehe:rofl2::rofl2:
ja o tym wariatkowie marzylam juz od roku:-D
i tego mi potrzeba
pozadnego kopa dla mojego mozgu
na recepcji - za duzo czasu na myslenie o glupotach:sorry:

Domi, Miciurka - prosze , zdajcie relacje z reakcji rodzinki:-):-):-)
lepiej niz wywala brzusio przez ciaze niz jak mi - z nadmiernej ilosci czekoladek :-D:-D

Akuku - jak dla mnie to w tym Tesco na prawde robia ci niezle swinstwo
przeciez to na prawde nie bylby problem znalezc kogos na twoje godziny i na odwrot:no:
i co? poszlas na te kolejne 4 tyg?
mam nadzieje ze w tym cyklu Ci sie uda!!!

3 dziecko - na razie mowie :no: ale wiesz u mnie w przyszlym roku 30 na karku wiec nie mowie nie na przyszlosc
ale wszystko musi sie poukladac, uformowac itd:tak:

ojjj.. no co ty, tez dolek??:-:)-(
po 1 - juz sie wzielas za siebie wiec chwila moment zrzucisz co masz do zrzucenia
po 2 - kazdego czasem ogarnia 'niemoc' ja mialam w zeszlym tygodniu:tak: reka nie chcialm ruszyc
po 3 - powtorze sie - ja mam nadzieje, ze teraz cykl bedzie szczesliwy:tak:
a jak nie, moze faktycznie szkola? albo szukaj na recepcji
po 4 - do wigilii jeszcze sporo, wyrobisz sie ;-)

ja dzisiaj zacztnam dopiero

reklama
akuku i misis musze was nie grzecznie mowiac ochrzanic za uzalanie sie nad soba. bardzo przepraszam, ze to robie i wcale nie mam zamiaru was urazic, ale kochane panie, so w zyciu naprawde gorsze sytuacje niz wasze. wiem, ze jest wam ciezko bo praca do dupy, i w ciaze nie mozecie zajsc, ale to nie koniec swiata i powod na takie straaaaszne mysli jak u Ciebie misis kochana. Dziewczyny bedzke dobrze.
Musicie, slyszycie, musicie pozytywnie myslec i wierzyc ze sie uda.
Akuku i misis obie chcecje zmienic prace, wiec moze warto zaczac szukac bardziej intensywnie i ani sie obejrzycie jak wam z glowy wyleci temat ciazy i wtedy dopiero bedzie niespodzianka. Chwila zapomnienia o trudnych problemach ze znalezieniem pracy a ciaza sama przyjdzie, mysle ze za bardzo obie chcecie, przeszlam przez to sama i rozumiem Was moje kochane doskonale.
Ja czekalam na moje pierwsze dziecko ale Wy juz macie swoje pociechy.

Ida swieta, to taki magiczny czas, prosze wziac sie w garsc i zadbac o siebie, rodzine i o dom, by zapanowala w nim swiateczna atmosfera. Poczujecie sie obie lepiej i wtedy inaczej spojrzycie na te cala sytuacje.

Prosze nie badzcie na mnie zle, ale naprawde w zyciu moze byc duzo gorzej. Przytulam Was mocno i przesylam cale mnostwo pozytywnego myslenia i zyczenia znalezienia lepszej pracy.

Do góry