Pam_x_pam no to pisz skarge jak masz tak na bilecie
edyta nie zmienili mo godzin bo niby w zadnym z tesco nie maja godzin dla mnie rano (16 tyg. rozlozyc na 3-4 dni)
a tak na prawde sie uwzieli i chca zebym sie sama zwolnila...
testy przyszly ??
a dolka mam przez prace chyba...
ojj widze duzo przezylas z bylym ;/;/ ja za to mialam neiciekawe dzicinstwo...
tiluchna u mnei sluz sie zaczl dzis w sumie taki mleczny ale jeszcze nie rozciagliwy, pozno bo dzis juz 12 dc...wiec mysle ze opiozni mi sie @ no chyba ze sie uda ...
czyli co 3 dzidzi nie bedzie wcale ?? czy odkladacie w czasie

?
anabelka jak u Ciebie ? robilas tescik ? ojj kurcze

orzykro mi i trzymam kciuki za kolejny miesiac
karola oj biedna tak przezylas

ale rozumie Cie

mi sie wyc chce za kazdym razem jak @ przychodzi...
tiluchna ahh faceci, jak dzieci...

jak dac im palec to ciagna cala reke

przykro mi ze tak przegiol...
gratuluje awansu

madra kobikta jestes wiec Ciebie wybrali

a co dziwisz sie ?? hehe
kasoku moze ze stresu tak sie skrocily ?? jej/// ja mialam takie krotkie i jak sie zaczelam starac tak sie wydluzyly ... ehhh
emalia to juz ci cicho gratuluje

jejku ja bym nie wytrzymala hehe nawet jakby blada byla to skakala bym donieba

sloneczko biedna Emily

pilnuj zeby pila cokolwiek

a do jedzenia moze jogurty ? fajne lagodza podraznienia gardla, jakies paróweczki ?? bylas z mala u lekarza ?? bo tu w zaleznosci na jakiego lekarz atrafisz, moze czekaja az jest tak ze tylko antybityk ? co powiedzili ? no i powiedz o suchych pieluchach.
miciurka super ze dojechaliscie

odpoczywaj i trzymam kciuki za wizyte
misis nie pisz tak kochana bedzie dobrze...niestety teraz jets martwy sezon dla tego mu ciezej stracic prace ale wiem co czujesz

bo ja tez chce juz zajsc...dla mnie ale tez dla komfortu psychicznego ... trzymaj sie kochana
co u mnie ??
ehh mam dola jakiegos nic mi sie nei chce... z praca mam problemy i szczerze powiem ze chcialabym juz zajsc w ciaze i dac im swistek zeby sie odczepili...ahh nie myslalam ze bedzi emi tak ciezko zajsc...ehh moz eto jakis znak ? moze nei etraz a moze juz wcale nie ?
nie wiem...nie chce mi sie ani mierzyc. temp. ani robic testów owu.
dzis zrobilam 12dc i test negatywny sluz dopieor mleczny wiec owu sie chyba przesunie...no zoabczymy.
ogolnie oprocz bigosu nie mam nic zrobionego... a mailam miec juz pierogi zrobione;/;/ i to 2 tury !!
ja nei wiem jak to zrobie...kurrr... wczoraj juz tez mowilam ze nic nie robie bo "jutro koneic swiata" i co ??
dopadla mnie chandra i nie bede sie udzielac za bardzo co by negatywu nie siac... jak sie ogarne too sie odezwe. Tak czy siak prosze byscie trzymaly kciuki moze w koncu si euda... jak w tym miechu nie wyjdzie wiecej nie probuje i szukam innej pracy albo pojde od szkoly jedno z dwoch...
mam dosyc tych krzywych ryjow z tesco (sorry) co mysla ze sa bog wie kim...
jezuuu gdybym ja znala tak perfekcyjnie jezyk to w zyciu bym w tesco nie pracowala... moja glowna managerka ma pociete lapy zyletka !!!
prosze Cie boze daj mi znak albo ciaza albo nie....
biodra mi na nic nie pozwalaja gdzie ja prace znajde typowo siedzaca ?
normalnie dzis sie czuje masakrycznie...glupia....i gruba....aaaaa
ehh ide spac.
ps wczoraj poszlam spac o 18 a wstalam dzis o 8!!
jezzzzzzzuuuuuuuuu