sloneczko121
Zaangażowana w BB
Tak, to nasz skarbek, gwiazdka z nieba. dalej chora a co najgorsze od 10 dni totalnie bez apetytu, juz nie wiem co mam robic, ale nic bedzie dobrze,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostalam awans !!!!!!!!!!!!
Nie moge uwierzyc
po prostu chyba wszystko mi wskazuje na to, ze jeszcze nie czas na 3 dziecko
pije okolo 200 ml na dobe, wode tylko bo nawet mleka nie chce. troche mnie martwia jej suche pieluchy, zawsze okolo 5 pampersow a teraz dwa. dziewczyny wy macie wiecej doswiadczenia z maluszkami, pomozcie.
jak to w uk, paracetamol i nurofen podawac regularnie, ale ja daje jej jeszcze syrop na kaszel, spray do gardla i krople do noska, ale tu zadnej poprawy.
emalia moje gratulacje, takie jeszcze po cichu, do momentu tych dwoch grubasnych kresek
a jeszcze chcialam zapytac, pierwszy raz w zyciu odkad mam okres nie czuje owulacji juz 17dc a tu zadnego bolu, czy ja w ogole mam szanse na fasolke w tym miesiacu, ciagle tylko baaaardzo mokro, ale zadnych konkretow, hmmm.... zawsze 14dc na bank z prawej albo lewej strony tak bolalo, ze nospe musialam brac a w tym cylku nic...