Edyta - pracuje w firmie o nazwie Recticel
Home | Recticel
do tej pory siedzialam na recepcji i zajmowalam sie administracja oraz tworzeniem programow produkcyjnych w excel-u
teraz dostalam pozycje jako 'planner'
musze zaplanowac cala produkcje z wyprzedzeniem, zamowic odpowiednia ilosc towaru zeby 150 osob mialo co robic ;-)
jest to dla mnie ogromne wyroznienie
chociazby dlatego, ze jestem pierwsza nie-angielka ktorej sie to udalo u mnie w firmie
jestem jedyna w biurze nie urodzona w UK, choc na recepcji to jeszcze byloby dopuszczalne, natomiast glebiej w biurze - jeszcze sie nigdy nie zdarzylo :-)
Anabelko - wiem jak sie czujesz, na po owulacji czekalam 18 dni na @

oby sie szybko wyjasnilo bo wiem ze mozna dostac kota
Sloneczko - ojej!! a co corci dolega? kochana , najwazniejsze zeby pila , nawet nie koniecznie wode, niech soczki pije - nawet te slodkie , to i chociaz cukier dostarczy
Sloneczko - jezeli to angina to podawaj jej nawet krakersy, ciastka a nawet chipsy - chrupace rzeczy zbieraja wydzieline osiadajaca na migdalkach i pomagaja sie oczyscic
mi lekarz mowi ze w wypadku choroby dawac to na co dzieko ma ochote,
a co do owu to sugerujesz sie tylko bolem jajnikow? patrz na sluz, albo po prostu czekaj, moze stres choroba corci opoznil owu, wszystko mozliwe
a ja bylam u lekarza

w sumie nie wiedzialam co powiedziec bo przeciez wizyta miala byc pod tematem : staramy sie o dziecko, zobaczcie co sie dzieje

no ale poszlam, powiedzialam, ze niepokoja mne dlugie cykle, pan doktor grzecznie stwierdzil - ze moze taki moj urok

hehe, padlam

;-)
ale dal skierowanie na padania FSH w poniedzialek
i dostalam na 3 miesiace tabletki niskohormonalne antykoncepcyjne
co mi w to mi graj ;-)
bo i tak przeciez dzidzi nie bedzie
widzicie?? tak sie wahalam i wahalam i zycie mi samo podsunelo rozwiazanie
nie ma to tamto
no i oczywiscie poznalam was
aha , i jak wspomnialam lekarzowi ze biore castagnus to zrobil skrzywiona mine i powiedzial zeby odstawic ;-)