reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
O, Pandorka! Dawno Cię nie było. Świetnie, że wszystko jest dobrze:-)

U mnie dziś nawet nieźle (poza tym, że jednego pawia już zaliczyłam:baffled:) ale ogólnie to samopoczucie ostatnio mam kiepskie, całymi dniami mdłości. Miałam nadzieję, że tym razem mnie ominą, a jest chyba gorzej niż w pierwszej ciąży :-D

dostalam awans !!!!!!!!!!!!

nie moge uwierzyc
po prostu chyba wszystko mi wskazuje na to, ze jeszcze nie czas na 3 dziecko

Hej dziewczyny

Nawet nie wiem na ktorej stronie skonczylam ale nie nadrobie chocbym chciala:no::rofl2:

U nas bogaty czas zobaczymy bno dzis ostatni dzien przytulanek przed wyjazdem jutro o 5 rano startujemy do Polski jeju jak ja wstane ale moze jakos...

Trzymam kciuki za kazda starajaca sie i zycze powodzenia..:tak:

domi87 zycze spokojnej ciazy :-)

tiluchna- widzisz moze sie smutek odwroci na lepsze:sorry2: nie wiem co maz zrobil ale domyslam sie:baffled: takze moze dobrze ze teraz poczekacie:tak:

pam masz niezla babcie nie ma co:no: okres swiateczny a ona takie zadymy robi i jak sie tu ze swiat cieszyc:angry: ale mysle ze Swieta beda udane zycze Ci tego z calego serca:tak:

My wreacamy 2 stycznia ok 3 powinnam miec okres jesli nie napewno sie pochwale:-) a juz teraz Zycze Wam
Choinki świecącej, gwiazdy błyszczącej.
Pysznej kolacji i sylwestrowej libacji.
Gwiazdora trzeźwego, kaca ogromnego,
wspaniałych wrażeń i spełnienia marzeń.

Anabelka :( przykro mi
co dziwne mowilas, ze nigdy nie mialas tak dlugiej fazy lutealnej:dry:
a robilas bete czy sikanego?

Sloneczko - dziekuje kochana dziekuje:***
prawie wszyscy w biurze wiedzieli od rana i slowa nie powiedzieli.. odpiero jak wyszlam od szefa z biura - wszyscy usmiech i - gratulacje i poklepywanie po plecach ze dam rade - i ze musze teraz byc twarda i emocje odlozyc na bok, ja jestem bardzo emocjonalna a niestety twarda rola teraz bedzie mnie czekac!;-)

No i jestem juz po spacerku,bylo fajnie bo cieplutko i slonecznie az czlowiek ma inne samopoczucie :tak:

Tiluchna gratulacje z powodu awansu,a gdzie pracujesz ?

Domi jeszcze troszke i samopoczucie bedzie lepsze,zawsze poczatki sa najgorsze ;-)

Anabelka bylas na becie ,czy robilas sikacza ??

Sloneczko sliczny avatarek,domyslam sie ze to Twoja ksiezniczka :-)

reklama
Anabelka :( przykro mi
co dziwne mowilas, ze nigdy nie mialas tak dlugiej fazy lutealnej:dry:
a robilas bete czy sikanego?

Sloneczko - dziekuje kochana dziekuje:***
prawie wszyscy w biurze wiedzieli od rana i slowa nie powiedzieli.. odpiero jak wyszlam od szefa z biura - wszyscy usmiech i - gratulacje i poklepywanie po plecach ze dam rade - i ze musze teraz byc twarda i emocje odlozyc na bok, ja jestem bardzo emocjonalna a niestety twarda rola teraz bedzie mnie czekac!;-)

zawsze miałam fazę lutealną 13 dni a tu takie coś...robiłam sikany test bobo test,czułość 25mlU/ml
test zrobiłam z drugiego sikania,bo rano przed wyjściem do laboratorium wysikałam się bo myślałam że betę bedę robić,no i test trochę zmarł zanim go doniosłam do domu,ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia,wyszła bardzo wyraźna jedna kreska.
Może kombinować by jutro gdzieś tą betę zrobić...nie wiem,mam mieszane uczucia,bo nigdy mnie jajniki przed okresem nie bolały,ehh smutno mi bo jeśli ciąży nie ma to usieszyłabym się nawet z okresu a tu nic,ani jednego ani drugiego

Ostatnia edycja:
Do góry