reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka - powodzenia na becie :):tak:

Edytko - samopoczucie znacznie lepiej, mielismy rano rozmowe, coz, stalo co sie stalo, koniec swiata to nie jest, dostalam tylko niezly cios od niego wczoraj, natomiast decyzja podjeta
serce mi z bolu rozrywa :-(- zwlaszcza ze dzisiaj mam wizyte u lekarza w zwiazku z moimi dlugimi cyklami
ale trzeciego maluszka nie bedzie...
i nie jest to zadna kara dla nikogo
po prostu bedzie latwiej tak jak jest

ale bede wam mocno kibicowac!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
i bede sie udzielac - bo jestescie super dziewczyny:-D

reklama
Tiluchna Ty moja :-p dobrze ze sobie porozmawialiscie,bo mysle ze rozmowa to wazna rzecz w kazdym zwiazku...smutno troszke ze nie bedziecie starac sie o maluszka,ale z drugiej strony moze to i dobrze,tym bardziej ze macie zawirowania w zwiazku .Dobrze ze nas nie opuszczasz,bo tak szczerze przyzwyczailam sie do Twojej obecnosci na forum i byloby mi strasznie smutno i zle gdybys nagle przestala pisac...:tak:Fajnie ze bedziesz nam kibicowac,my rozwiez Tobie bedziemy ,nie pod wzgledem staran o dzidziusia a pod wzgledem aby wszystko sie Tobie ulozylo ...buziak

U nas dzisiaj slonecznie cieplutko ,maz dzwonil ze jak przyjedzie na przerwe to tylko zje i lecimy z dzieciakiem na spacer ...w koncu mozna wyjsc bo nie pada :-D

to prawda!! pogoda jest przecudowna:-D
tak jak sie mowi - piekna jesien mamy tego lata
rzeklabym tym razem
piekna wiosne mamy tej zimy :-)

w ogole jak na koniec swiata pogoda idealna :-D:-D:-D

oh my sporo rozmawiamy, dlatego, ze znamy sie jak lyse konie :tak:
ja w ogole nie umiem przeprowadzac czegos takiego jak 'ciche dni' bo mnie rozsadza od srodka chec rozmowy..
zobaczymy, zobaczymy jak bedzie

strasznie sie lamie w srodku
nomalnie jakbym miala taka wielka gule
tak bardzo bardzo chcialam kolejne malenstwo :tak:

Moj maz powiedzial ze pojdziemy po dzieci do szkoly i powiemy ze odbieramy dzieci bo przed koncem swiata chcemy byc razem :-D

Wiem ze ciezko jest zrezygnowac z malenstwa,ale musisz chwilke odczekac i zobaczyc jak on sie zachowuje itd...Moze pozniej zdecydujecie sie na kolejne malenstwo,moze wlasnie ono zmieni jego tok myslenia co do bledow ?? A taraz idz do lekarza i niech unormuje twoje cykle,pomysl o sobie i swoim zdrowiu ;-)

Ja narazie uciekam bo mezus przyjechal,zje sniadanko i mykniemy na spacerosa...ale Ja tu wroce :-p

hehehe :):-D
a mozecie wczesniej odebrac dzieci??

milego spacerku!!

ja tez dopoki jestem w pracy bede sie udzielac ale pozniej i przez swieta malo - wiadomo w domku, z dziecmi, przygotowania do swiat itd :tak:

zamierzam zrobic sama pierogi z kapusta i grzybami i (nie smiejscie sie) pierwszy raz w zyciu! :-D

Cześć dziewczynki :-)

Był u Was ten koniec świata? Bo u mnie się nie zapowiada :-D

Zazdroszczę ładnej pogody! U mnie niby słońce świeci, ale termometr wskazuje -13...brr....

Tiluchna - dobrze, że porozmawialiście z mężem. Co do zawieszenia starań, to szkoda, ale może w obecnej sytuacji tak będzie lepiej...przynajmniej na razie. Poukładajcie sobie wszystko i może za jakiś czas się zdecydujecie :tak: Ale mam nadzieję, że będziesz tu z nami, bo nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie!:-)
I trzymam kciuki za debiut pierogowy! :-) U mnie mąż robił - tez pierwszy raz w życiu i muszę przyznać, że mu wyszły

Domi :-D dziekuje :* to bardzo mile, co piszecie!!

ja bede z wami przezywac kazdy cykl i kazda ciaze, swoje dni plodne tez hehe tylko bede wiedziala, ze za kazdym razem ten @ przyjdzie :-D:-D

staram sie byc pozytywnie nastawiona

i gratulacje dla meza za pierozki - dalas mi nadzieje, ze i moje sie udadza :tak:

Witam . pozwoles sobie skopiować to co juz napisałam na grudniówkach:)
Zrobiłam dzisiaj testa i jest bladziutka, ale jest i to widoczna gołym okiem , bo nawet córka pozwoliła sobie luknąć bo zostawiłam na wierzchu i mówi ,że jest. Ale narazie spokojnie, nie chce żeby się powtórzyła sytuacja z września. Jak wytrzymam i się nie wygadam to zrobie powtórkę w pon i dam mężowi "pod choinkę"
biggrin.gif

Pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciuki.

Emalia - właśnie tak myślałam, że miałaś testować w koniec świata i się nie odzywasz :) To na razie po cichutku gratuluję i trzymam kciuki za grubą krechę w poniedziałek :-) Ale mąż będzie miał super prezent pod choinkę :-)

reklama
Dzień dobry!

u mnie dziś dzień pierogowo-uszkowy:-D w środę byłam na wizycie póki co wszystko w porządku, niestety plamienia nadal są- raz większe raz mniejsze, na szczęście brzuch nie boli więc liczę że tym razem wszystko dobrze się skończy:tak:
tiluchna- dobrze że z nami zostajesz, przykro by było gdybyś sobie poszła....a może jeszcze kiedyś zmienicie zdanie i wrócisz do gry....:-D
domi- jak tam?:-)
emalia- gratulacje!!!! nic się nie powtórzy, nie było nam dane się spotkać na majówkach ale teraz będziemy na siebie skazane na sierpniówkach!!!! i to przez dłuuuugie miesiące!!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry