hej dziewczeta nic was nie poczytalam, bo kurna chata czasu nie mam chce wam rzec, ze moje cykle sie skracaja dostalam dzisiaj @ wiec 22 dc, mam dopsc musze zmienic suwaczek chyba, bo ostatnio mialam 23 dc, no nic buziaki ide gotowac kapuste z grzybami,
reklama
karola nie martw sie, ja dostalam dzisiaj @ po 22 dniach ,wiec po nowym roku czeka mnie komplet badan na poziom hormonow, prolaktyna, tsh, lh, esrtadiol, progeseron itp. Dzisiaj chcialam isc na badanie progesteronu a tu dupa rano w toalecie myslalm,ze sie zalamie i w k u r w i o n a jestem na maxa na moj organizm, ale zauwazylam,ze im czesciej sie przytulam, tym mi sie cykl pieprzy nie wiem czy od czestego sexu tak moze byc???a wstyd mi gina zapytac, hmmm

poza tym pewnie i ja i moj maz mamy do dupy narzedzia do produkcji dzieci, wiec zaraz bedzie to jak wygrac w totka.

poza tym pewnie i ja i moj maz mamy do dupy narzedzia do produkcji dzieci, wiec zaraz bedzie to jak wygrac w totka.
dziewczyny, przepraszam ale wlasnie sie upewnilam ze nie chce 3 dziecka
maz mnie uswiadomil
po prostu przegial na calej linii
zrobil co po prostu uwazam za niedopuszczalne niedopuszczalne!!!!!!!!!!!
mam ochote wyc z rozpaczy
dalam mu kiedys ostatnia szanse
ostatnia
i wlasnie ja zepsul :-(
jestem w totalnej rozsypce
przepraszam was
musze sie trzymac bo dzieciaki siedza kolo mnie
nie moge plakac
nie moge plakac
nie moge plakac
maz mnie uswiadomil
po prostu przegial na calej linii
zrobil co po prostu uwazam za niedopuszczalne niedopuszczalne!!!!!!!!!!!
mam ochote wyc z rozpaczy
dalam mu kiedys ostatnia szanse
ostatnia
i wlasnie ja zepsul :-(
jestem w totalnej rozsypce
przepraszam was
musze sie trzymac bo dzieciaki siedza kolo mnie
nie moge plakac
nie moge plakac
nie moge plakac
edyta, no wlasnie nic nie biore, czesciej sie przytulam i pieprzy mi sie niemilosiernie, nie wim od czego???zwykle miewam 25 czasami 26 dni a tu w zeszlym miesiacu 23 dni a teraz 22 dni ale bez wczesniejszego plamienia, wow postep, gin powiedzial mi, ze mieszcze sie jeszcze w normie, bo podobno od 21 do 35 to norma, ale ja mam dosc takiego cyklu,w ogole zauwazylam, ze rano sie polalo i koniec, czyli co????jednodniowa@ tym razem???jezy chryste wykoncze sie, oby to nie menopauza

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tiluchna to zabrzmiało jak z jakiegoś horroru ...co sie stało ? Oczywiście jak nie chcesz to nie pisz,nie wiem jak mam cię pocieszyć bo nie wiem w czym rzecz,ale mam nadzieję że sie jakos jeszcze ułoży.
Kasoku ty tez musisz zrobić badania,moim zdaniem to wina hormonów.
Kasoku ty tez musisz zrobić badania,moim zdaniem to wina hormonów.
Ostatnia edycja:
anabelka
Fanka BB :)
Anabelka ja rozumiem ze swieta ale jedne testy byly wyslane 30 listopada,wiec juz powinny byc u mnie
Tiluchna a za co mi dziekujesz,przeciez to Domi rzucila haslo nalesniory
Domi uwielbiam rybe ,niedlugo bede robic po grecku :-)
no to przegięcie to chyba nie zostały wysłane tego dnia o którym piszesz bo za długo.
wiecie co, ja juz to wszystko p i e r d o l e z pozytywnego punktu widzenia, pieprze moj organizm, nie bede liczyc cwiczyc badac sluz i c h u j wie co tam jeszcze, mam ochote na przytulanko, to bede sie porzytulac, a co mam okres i c h u j, zobacze czy z takim podejsciem do sprawy bedzie dluzszy ten cykl, wczoraj z moim m rozkrecalismy laptopa, bo jakas tasma sie zepsula, mowie wam na czesci pierwsze go rozkrecilismy, pomyslalam sobie, ze jak juz sie wszystko u nas dupczy, to pewnie laptop sie zdupczy tez, a tu co???dziala, o moj boze on dziala!!!, dzisiaj kapuste gotuje drigi raz w zyciu i o dziwo jest smaczna o moj boze jest smaczna!!! tak wiec dupcze cykle, nigdy sie nad tym nie zastanawialam i z mati zaszlam, porobie rzecz jasna te badania w styczniu i zobacze co dalej.
tiluchna i jak tam???lepiej, pamietaj po burzwychodzi slonce, pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, pamietaj maz musi dosrywac od czasu do czasu bo bysmy zapomnialy co to malzenstwo ( zartuje oczywiscie ), gtrzymaj sie, a jak bedziesz chciala sie wyzalic, pisz tu smialo.
tiluchna i jak tam???lepiej, pamietaj po burzwychodzi slonce, pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, pamietaj maz musi dosrywac od czasu do czasu bo bysmy zapomnialy co to malzenstwo ( zartuje oczywiscie ), gtrzymaj sie, a jak bedziesz chciala sie wyzalic, pisz tu smialo.
reklama