reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hehe:-D:-D
u mnie jadalnia sluzy za suszarnie :tak:
dwie rozstawione suszarki kolo kaloryfera aby szybciej schlo bo inaczej to pare dni :-)

tak mi sie marzy zagosodarowanie przybudowki aby miec druga lazienke i wlasnie pokoj pralniczo-suszarniczy
ale to sie wiarze z rozwaleniem tego co teraz jest i postawieniem calego extension na bok lacznie ze zburzeniem garazu i zrobieniem workshopu .. ahhhhh... moze za 4 lata:baffled::sorry2:
plany sa, umiejetnosci sa, narzedzia sa, ludzie do roboty sa.. nawet kasa by sie znalazla ale czasu nie ma:errr:

Ja w lazience mam zamontowana suszarke wiec zawsze tam skarpety wieszam,a inne rzeczy susza sie na suszarkach ktore stoja u starszakow w pokoju.

Co do rozbudowy,w dzisiejszych czasach ciezko wygospodarowac czas,te dni tak szybko uciekaja nim sie czlowiek obejrzy a tu tydzien zlecial :zawstydzona/y: Kiedys ten czas wolno plynal a teraz szok normalnie .

reklama
Ja mialam zawsze suszanie w salonie a teraz kupilam suszarke sufitowa w pl i m mi zawiesil hehe.
I od tej pory prania nie widac i suszy sie jedna noc max dobe, a jak zostana majty skarpety to albo wieszam ciasnien albo rozkladam suszatke w salonie nad kalowyferem i po godzinie sa suche ale ja przewaznie na noc zostawiam.

Nie mam dzis na nic czasu ani na nic checi ehh... Dolek mnie zlapal.

Akuku a co sie stalo ze dolka masz ??

Ja juz mojemu zapowiedzialam ze w okresie swiatecznym bedziemy ostro pracowac,bo T ma urlop i trzeba korzystac bo bede miala dni plodne,i juz mi obiecal ze co drugi dzien bedziemy sie przytulac a w dni kiedy przytulanek nie bedzie to on sobie bedzie cwiczyl,i takim sposobem mamy kompromis :-D:-D

drugi dzień mam plamienia i wyższą temperaturę, koleżanka wkręca mi, że to na bank implanatcyjne, tłumaczyłam jej z 10 razy, że to za wcześnie na implantacyjne a ta nadal swoje.... wkurza mnie jak ktoś chce mnie na siłę pocieszyć i uszczęśliwić...

wczorajszy wieczór przesiedziałam z winem i chlipałam w rękaw mężow, on stwierdza, że za bardzo to przeżywam, że nakręcam się a potem jest mi przykro... w sumie ma rację... tylko aż sama byłam zdziwiona, przecież już w poprzednich cyklach miałam plamienia, @ się spóźniała, testy ciązowe wychodziły negatywne i jakoś mnie to aż tak bardzo nie ruszało... wzruszałam ramionami, mówiłam "next time" i przechodziłam nad tym do porządku dziennego... a teraz? przyszło plamienie i ja przeryczałam pół dnia bo normalnie nie mogłam się opanować... :szok:

Karola nie wiem co mam Ci powiedziec,jedyne co przychodzi mi na mysl,to popros lekarza o skierowanie na zbadanie progesteronu,prolaktyny i testosteronu moze cos z hormonami masz nie tak ? Wiem ze te plamienia dobijaja bo ja tez je mialam ...trzymaj sie ;-)

po świętach pójdę do Gina, niech mi robi badania i jakieś tabsy daje, nie wiem, Luteinę, Dupka, cokolwiek bo inaczej się wykończe przez te plamienia!

ja tez mam dola:baffled:
kurde mezus sobie poszedl juz na impreze o 11 rano:dry:
i co dalej go nie ma, telefonu nie odbiera
wkurzona jestem na maxa

to niesprawiedliwe:no:

reklama
Do góry