reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Jak to co zrobic ...zjesc :-D:-D

Cezkam na testy ph,zamowilam z dwoch roznych miejsc i mi nie przyszly :baffled: Testy ovu i ciazowe mam i chyba to najwazniejsze,ale chcialabym zmierzyc sobie ph a tu na zlosc ich nie ma :hmm:

Co macie dzisiaj na obiadosa ?? bo u mnie pizza rzadzi ,nie mialam czasu dzisiaj ugotowac wiec smieciowe jedzenie bedzie :zawstydzona/y:

reklama
Pam ja tez czytalam ze im ciaza starsza tym poziom hcg spada i dlatego test nie wyszedl ;-)

Tiluchna no wyjscia nie masz,jak z reszta kazda z nas ,trzeba czekac na swoja kolej :-p

Testy nie przyszly,jutro jak nie przyjda to napisze maila ,bo ile mozna czekac :sorry2: pranko sie pierze a ja zajadam sie kanapkami z serkiem mascarpone mmm pycha .

Cos ostatnio malo dziewczyn zaglada:nerd:

święta to i opóźnienia w wysyłkach

Edytko - to u mnie jeszcze gorzej bo ja nie mam nic :sorry2:

maz ma dzisiaj obiado-kolacje swiateczno firmowa (wlasnie sie posila:wściekła/y:)
i przystawki, i obiados i piwo/wino - co sobie zamarza:dry:

a ja zostalam sama z obiorem dzieci, i przygotowaniem czegos
choc moje to obiady jedza w szkole/przedszkolu

ale cos na kolacje tak czy siak wypada zrobic:blink:
no wiec nie wiem:sorry2:

moze ugotuje makaron i zrobie w mascarpone i troszke cukru ;-)

Tiluchna - jestem, jestem :-D Tylko najpierw spałam, teraz musiałam odebrać Jasia z przedszkola. Ale widzę, że tu tak pusto, ze nawet dużo do nadrobienia nie mam
Co do mascarpone - ja najbardziej lubię naleśniki z mascarpone i truskawkami :-) Mniaaaam :-D

Limonka - trzymam kciuki za testowanie 25 w takim razie :-)

Ale u mnie zimno, -15 stopni, masakra jakaś

Ja dziś na obiad miałam wczorajsza rybę :-D W ogóle ja zazwyczaj nie gotuję, tylko w weekendy. Karmią mnie w pracy, Jasiek je w przedszkolu, M jak ma wolne to coś sobie gotuje

Ostatnia edycja:
Anabelka ja rozumiem ze swieta ale jedne testy byly wyslane 30 listopada,wiec juz powinny byc u mnie :-p

Tiluchna a za co mi dziekujesz,przeciez to Domi rzucila haslo nalesniory :-D

Domi uwielbiam rybe ,niedlugo bede robic po grecku :-)

reklama
hehe:-D:-D
u mnie jadalnia sluzy za suszarnie :tak:
dwie rozstawione suszarki kolo kaloryfera aby szybciej schlo bo inaczej to pare dni :-)

tak mi sie marzy zagosodarowanie przybudowki aby miec druga lazienke i wlasnie pokoj pralniczo-suszarniczy
ale to sie wiarze z rozwaleniem tego co teraz jest i postawieniem calego extension na bok lacznie ze zburzeniem garazu i zrobieniem workshopu .. ahhhhh... moze za 4 lata:baffled::sorry2:
plany sa, umiejetnosci sa, narzedzia sa, ludzie do roboty sa.. nawet kasa by sie znalazla ale czasu nie ma:errr:

Do góry