reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluchna u mnie dzisiaj jest 7dc i jak narazie mam sluzik bialy-nierozciagliwy jeszcze troszeczke musze poczekac na ten wlasciwy :-p a Ty robisz juz testy ovu ??Nie masz sie co martwic niedlugo bedziesz miala wlasciwy sluzik ;-)

Anabelka co racja to racja,wynik bety daje 100% pewnosc ...ja nic nie mam do sikaczy ,wiec "ciaze" bede w taki a nie inny sposob sprawdzac,pozatym jak kiedys chcialam zrobic sobie bete to sie babka tak dziwnie na mnie popatrzyla jakbym z kosmosu byla :-D

Pam a co takiego dziwnego tam zobaczylas ?? :-)

reklama
Pam w 5 miesiacu testy moga juz nei wychodzic bo po pewnym czasie poziom hcg juz spada

Domi :-D a ty gdzie sie skrywasz????

Edyta - ehh ano czekam czekam, wyjscia nie mam :-p:sorry2:

Pam ja tez czytalam ze im ciaza starsza tym poziom hcg spada i dlatego test nie wyszedl ;-)

Tiluchna no wyjscia nie masz,jak z reszta kazda z nas ,trzeba czekac na swoja kolej :-p

Testy nie przyszly,jutro jak nie przyjda to napisze maila ,bo ile mozna czekac :sorry2: pranko sie pierze a ja zajadam sie kanapkami z serkiem mascarpone mmm pycha .

Cos ostatnio malo dziewczyn zaglada:nerd:

chciałabym by wyszedł pozytywny,ale kurcze ciągle myślę że to by było zbyt piękne,za pierwszym razem i to nie od początku cykl obserwuje hehe jak zaczęłam obserwować śluz i mierzyć temperaturę to byłam już na początki dni płodnych hehe no ale jakby co to szanse na dziewuszkę mamy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
heyy dziewczyny wybaczcie ale jakos cały czas w biegu ze sprzątaniem remontem wigilią i jakos czasu nie ma by siąść i z wami poplotkować :(:(:( jesli któraś zobaczyła juz II to gratulacje a za pozostałe trzymam &&&&&&& ja dopiero testować będę 25 gru. choć i t5ak wiem że będzie negatyw:-:)-( a tak bardzo bym chciała aby w świeta mieć taką niespodzianke no ale chyba nie będzie mi to dane :(:(:(

mam nadzieje że w świeta was nadrobie. Także buziaki dla was

Do góry