reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka - no to chyba wszystko jasne ;-)
ale pogratuluje jak sie pochwalisz testem :-D w sensie gdy zrobisz i bedzie kreskowo na bialym :-D

Missiiss - wiesz, ze ciezko cos szukac za granica z Pl..
a nie byloby latwiej gdyby tam maz pojechal i postaral sie poszukac czegos na wlasna reke? zawsze to latwiej isc na rozmowe wstepna jak sie jest na miejscu:sorry2:

reklama
Ale pustki hehe...
Ja zaraz wychodze, ide pojezdzic po teskach,.popytac czy ktos sie ze mna zamieni ... A jak nie to poczekam do konca zwolnienia, i jak nastepnego nie doetane to wroce na wieczory ehhh...nie wiem co mam robic.

Akuku - hmmm a ja myslalam, ze mozesz siedziec na zwolnieniu jak dlugo chcesz.. przeciez nie masz jak wrocic na wieczory
co.. pogrozili ci wczoraj???
czemu nie mialabys dostac kolejnego zwolnienia???

ehhh a ja chyba wczoraj zrobilam falstart nie rozumiem :zawstydzona/y:
bo przedwczoraj bylo przytulanko i myslalam ze wszystko wylecialo ze mnie, ze tak to ujme i wczoraj po poludniu ten sluz.. mozliwe ze go pomylilam z nasieniem?:confused:
ale to by bylo dziwne.. po calej dobie? ehh:baffled:
bo dzisiaj sluzik normalny bialy,lepki i nierozciagliwy:dry:

podbrzusze bardzo boli, ale moze to od czekolady :-D
niedobrze mi tez.. chyba tez od tej czekolady:-p

w ogole siedze, nudze sie i mysle.. za duzo mysle
pracowac mi sie nie chce:sorry2:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

U mnie lepiej mama ublagala zebym zostala , Ojciec zrobil awanture a ja z dobrego serca zabralam Babcie na zakupy wzielam. Jest ok...

Akuku tylko mowilam cos o much bagazach podrecznych. Ojciec kupowal billet dla babci we wrzesniu jakstare przepisy byly. N.a. bilecie tez pisze zero duzy bagaz podreczny. A kazali placic. Walizka byla kupiona u wizzair na stronie jescze przed zmiana przepisow. To Teraz co?? Skarge pisac?

Czesc Kochane dopiero mam czas aby zajrzec do was .

Miissii ja bym zrobila tak jak Tiluchna pisze,niech maz przyjedzie,porozglada sie za praca,pisalas cos ze rodzinke macie w UK takze moglby sie u nich zatrzymac na kilka dni i problem z mieszkaniem mialby z glowy,a sadze ze jakby juz tu byl to i rodzina by pomogla w znlezieniu pracy,chociazby podpowiedzialaby gdzie sie udac itd

Anabelka witaj,ja na twoim miejscu bym juz testowala...moze zrob testa :-p

Tiluchna wydaje mi sie ze ten sluz to pozostalosci po nasieniu ;-)

Akkuku to fatalnie ze nie chcieli Ci zmian zamienic a mozna wiedziec jaki podali powod :/

Pam bardzo ladnie z twojej strony ze zabralas babcie na zakupy,napewno milo sie jej zrobilo...co do bagazu ja bym skladala skarge,bo skoro kupilam bilet na starych zasadach wiec dlaczego mam teraz cos doplacac ?? :sorry2:

hej Edyta :-D
mowisz ze to zagubione zolnierzyki? :-( ehhh... a myslalam, ze moze wszesniej wszystko bedzie
a jak u Ciebie ze sluzikiem?;-)

Akuku? a jak u Ciebie
sorka ze tak sie podpytuje ale jestescie na podobnym etapie cyklu to chcialabym porownac :tak:

jeszcze 3h - zdechne tu z nudow
nic absolutnie nic mi sie nie chce
nawet mi sie nie chcialo isc na przerwe obiadowa :baffled:

w takich chwilach mysle sobie ile moglabym w domu zrobic, ile jest do zrobienia a ja tu siedze i gapie sie w ekran:wściekła/y:
a potem przychodze do domu i szczerze padam od tego nic nie robienia, i jest pozno i nawet nie ma kiedy tego wszystkiego zrobic i kolko sie zamyka:wściekła/y:

edytko nie wierzę w te sikane zbytnio na początku ciąży,co do krwi to nie będę miała wątpliwości i pogodzę się z wynikiem a po sikanym pomyślę że napewno zepsuty a jak wyjdzie wynik wątpliwy to dopiero będzie hehe :-)
Dzisiaj brzuch pobolewał ale tak jak wczoraj,przedwczoraj i jeszcze kilka dni wcześniej.
Ale 6 dni po owulacji miałam kłucia w macicy i od tej pory pobolewa mnie brzuch-co byście pomyślały o tym ? pozytywnie prawda ale cyce ani rusz i to znowu świadczyć może o braku ciąży więc jak narazie mam 50 % szans :-) no i jajnik czuje,ciągnie w dół...

reklama
Do góry