reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

zasypiam na siedzaco
padam
2 godziny pisalam z cora kartki swiateczne dla jej kolezanek
znaczy sie ona pisala
a wiecie jak to jest ltereczka po litereczce (nie ma jeszcze 5 lat)
az zasypiala prawie nad tym a ja z nia..
poza tym baaaardzo mnie bolal prawy jajnik wieczorem masakra:eek:
test owu zrobiony - negatywny
ta druga kreska jakies 2 tony jasniejsza
i dobrze
mam nadzieje na za 5 dni
byloby to chyba najzdrowiej

Karolus - ja nigdy plamien nie mialam.. nawet po odstawieniu tabsow ktore bralam tez ok 8 lat:dry:
moze gora 2 dni przed @ jak sie rozkrecalo
ale nawet to nie jestem pewna

dobra, zamykam oczy i do juterka :*

reklama
tiluchna ja juz tezpadam napisalismy chyba z 20 kartek!! tez do dzieci i do pan!
a i tak nei napisalismy do wszystkich dzieci do ktorych chcial...ehh
jak rano wstanei wczesniej to jescze ze 2 dopiszemy moze ...
na kazdej kartce jeszce rysowal rysunek ehh a to samocho, a to statek, prezent, choinka ahhh

no ze 3 godziny spokojnie nam to zajelo... dzizisss

ide se zrobie tescik owu i ide spac.
Tillie kiedy macie ostatni dzien w szkole ?
u nas jest chyba jutro ale nie jestem pewna bo bylo napisane o szkole a nie przedszkolu hmm zobaczymy.

karola ahh te plamienia :( masakra :( ale nie pomoge bo ja nigdy nie mialam...

ja nawet nigdy anty nie bralam... hehe

dobranoc.

hej wam

karola
tak jak kasoku pisze idz do gina niech ci lutke przepisze na drugą faze. ja miałam plamienia 3 dni po owu.... to masakra jakaś była... ale teraz brałamlutke i jest ok nie plamiłam....

analizuje swój wykres i licze owu od 1 dnia wyższych temp. w ogóle dziwnie bo śluz płodny miałam dzien przed skokiem, póżniej w pierwszy dzien wyższej temp miałam dopiero mega dodatni test owu, kolejny dzientaka sama tempka jak przy tescie owu dodatnim później spadło ciut i dopiero znów do góry. a ja liczyłam d tego pierwszego skoku od śluzu płodnego dzien po. czyli albo jestem dzisiaj 11 dcyklu albo 14 ty . co nie zmienia faktu że raczej w 9 dniu cyklu beta chyba coś ciutke by wykazała a nie 0,1 .... od wczoraj lutki nie biore w nosie to mam jak już nic nie ma to niech ta @ przylezie i niech mi nnerwy puszczą.....
DSC_0224.jpg

Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki- ja sie witam z rana i zyczenia Wam chcialam zlozyc swiateczne tak zawczasu- dzis wyjezdzamy- nie wiem czy bede miala czas do WAS zagladac przez najblizsze dni :)
Kochane- nawet nie bede pisac czego WAM I SOBIE zycze na najblizszy rok- bo to wszystkie wiemy- ale życze tego z calego SERDUCHA!!!!
caluje :*

dziewczyny ale Wy dużo tu skrobiecie po tej klawiaturze :-) szoku doznałam jak zobaczyłam ile stron w temacie przybyło :-) Ja dzisiaj powinnam dostać okres :-D a buźka uśmiechnięta bo temperatura 36,9 :-) no i kłucia,ciągnięcia w macicy,szyjka zbadana wczoraj okazała się twardawa :-) ale miałam cykora iść na badanie.
Co do wieku a dziecka to ja skończe w lutym 26 a mam już 3 latka z listopada 2009
Teraz staramy się o drugie,ostatnie ;-) Mam nadzieję że się uda bo jak ja to każdemu mówię "wróżka na 2 wróżyła" hehe powiedziała mi kiedyś cyganka/romka że będę miała 2 a ja w to wierzę po tym jaka przygoda z romką mnie spotkała :-)

Ostatnia edycja:
Hej
ja juz w pracy
mam tyle do zrobienia, ze glowa mala :baffled:
no ale coz, usmiech na buzie i do roboty :cool2:

Akuku - piatek, ostatni dzien :tak:

Missiiss - szczyt sluzu powinien byn na dzien przed owulacja :tak:
a faze lutealna liczysz od pierwszego dnia wzrostu temperatury
+ test owu powinien pomoc
natomiast kochana, mysle ze 9dpo beta chyba by cos pokazala:dry:
nie wiem, nie chce byc niedobra i mowic ci - nie lodz sie
ale tez nie chce cie nastawiac, ze owszem moglo sie wszystko opoznic i beta byla za wczesnie :-(
trudno zawsze w tej sytuacji znalezc odpowednie wyjscie

Die - jezeli juz nie wpadniesz to UDANEJ WYPRAWY, SPOKOJNYCH SWIAT, CUDOWNEGO NOWEGO ROKU I TEGO CZEGO PRAGNIESZ NAJBARDZIEJ!!!;-) :*

Anabelka - hej :-) a nie testowalas jeszczE???

tiluchna
kochana spokojnie ja wiem że nic z tego tylko u mnie to jakoś taki dziwnie najpierw śluz póżniej wzrost a później dopiero test owu pokazał owulacje jak w sumie po teście pozytywnym owulacyjnym powinna ona nastąpić do 24-48 godzin. bezsens u mnie wszystko się rozjjechało i wszystko jak sobie chciało się pokazywało. no nie ważne wczoraj już nie brałam na noc luteiny okres powinien jakoś jutro po jutrze zawitać albo dzisiaj
ehh musze poszukać jakiejś pracy mężowi za granicą ... ide popracować troche

Hej
ja juz w pracy
mam tyle do zrobienia, ze glowa mala :baffled:
no ale coz, usmiech na buzie i do roboty :cool2:

Akuku - piatek, ostatni dzien :tak:

Missiiss - szczyt sluzu powinien byn na dzien przed owulacja :tak:
a faze lutealna liczysz od pierwszego dnia wzrostu temperatury
+ test owu powinien pomoc
natomiast kochana, mysle ze 9dpo beta chyba by cos pokazala:dry:
nie wiem, nie chce byc niedobra i mowic ci - nie lodz sie
ale tez nie chce cie nastawiac, ze owszem moglo sie wszystko opoznic i beta byla za wczesnie :-(
trudno zawsze w tej sytuacji znalezc odpowednie wyjscie

Die - jezeli juz nie wpadniesz to UDANEJ WYPRAWY, SPOKOJNYCH SWIAT, CUDOWNEGO NOWEGO ROKU I TEGO CZEGO PRAGNIESZ NAJBARDZIEJ!!!;-) :*

Anabelka - hej :-) a nie testowalas jeszczE???

nie testowałam,dzisiaj powinnam dostać okres,fazę lutealną mam 13 dniową,dzisiaj 14 dzień wyższych temperatur i nic :-)

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Pierwszy raz od prawie tygodnia czuję się w końcu w miarę nieźle! Głowa jeszcze mnie boli ale jestem pełna nadziei, że do świąt całkiem się wyleczę :) Wczoraj do Was nie zaglądałam, bo nie dość, że samopoczucie średnie to jeszcze przez cały męczyły mnie straszne mdłości. Dziś puki co lepiej, nawet śniadanie zostało w żołądku :-D

Missiiss - przykro mi, że beta nic nie wykazała :-( Ale nie poddawaj się!

Karola
- ja tam myślę, że potrzebny Ci porządny ginekolog, który bardziej się zainteresuje Twoimi problemami

Die perle - dzięki bardzo i Wesołych Świąt!!:-)

Pam - to babcia przegięła! :szok: Uciekaj od niej czym prędzej!

Anabelka
- ja 26 skończę w lipcu, a mój młody jest z października 2009 :-) Więc podobnie jak u Ciebie :tak: I jak nie ma okresu to testuj kobieto :-)

Do góry