reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pam na boga olej babke, mojemu dziadkowi tez odwalilo i moja mame (ktora byla ukochana jego jedynaczka) z siekiera gonil i wyzywal od k..., wiec po co sie denerwujesz, olej , nie rozmawiaj z nia i rodzicow poprosc zeby z nia pogadali a jak sie nie da, to ograniczaj pokojowy kontakt, niestety czlowiek potrafi wyprowadzic z rownowagi a w szczegolnosci glupi, a z tego co przeczytalam, sorry ale twoja babcia do najmadrzejszych sie nie zalicza, w sumie nie mow jej, ze masz problemy i korzystasz z uslug psychiatry, po co ???zeby potem pierdzielila trzy po trzy, ogranicz konwersacje do "dzien dobry", "dziekuje", "dowidzenia" ja tak zrobilam i lepiej mi sie zyje.

a u mnie ciag dalszy zastanawiania sie nad bog wie czym, jutro zaczynam robis kapuste i w sobote przygotuje rzeczy na barszczyk i jakos poleci. jedyny plus z tego,ze dzisiaj mam 21 dc i nie plamie ---jeszcze. czyli chyba progesteron mi sie zwiekszyl :)

reklama
Ale mam zły dzień, dziewczyny, wszystko legło w gruzach!!!!!!

tak się cieszyłam z tych pozytywnych testów owu, z tego pięknego śluzu a tu dupa, załamka, dziś rano krew na papierze toaletowym!!! potem w ciągu dnia delikatne kropki krwi na wkładce, znow to p i e p r z o n e plamienie w drugiej połowie cyklu!!!!! żesz, k u r w a , myślałam, że już mi się naprawiło wszystko!!!! buuuuuu, czyli z fasolki nici, bardzo się zasmuciłam dziś rano.... a taka byłam podekscytowana na testowanie 27.12

do kitu z tym wszystkim, aż mi się płakać chce.... :-(

karola a luteine bierzesz???hmmm masz bardzo niewydolna ta faze lutealna, smutno mi, tulam cie tez bardzo mocno, kurde popieprzone z tym wszystkim jest :no:. jakos bedzie.

kasoku Lutkę biorę tylko na wywołanie @ jak za długo nie przychodzi....

chyba muszę o nią poprosić jak będę u Gina, no kurdę, mówiłam mu ostatnio o tych plamieniach w drugiej połowie cyklu to mnie zbył mówiąć, że to przez odstawnienie tabletek i unormuje się.... tylko ja się pytam, kiedy k**** się unormuje? jak będę po 30stce???? ile mam lat czekać co?

ale mam nerwa....

karola - kurcze nie znam sie na plamieniach bo ja takich nie mam, ale na pewno lekarz Ci pomorze to wyregulować. Musisz tylko poszukać kogos dobrego kto się toba przejmie a nie oleje i karze sie starac przez rok. Progesteron na pewno by ci pomógl.

Karola ja tez mialam takie plamienia i lekarz GP przepisal mi tabsy anty i powiedzial ze po nich wszystko wroci do normy,dlatego 3 miesiace je bralam,teraz jest pierwszy cykl po odstawieniu tabletek ale to dopiero poczatek,zobacze co sie bedzie dzialo przed @ czy tez plamien nie bede miala...Ja z tymi plamieniami mecze sie juz prawie 2 lata :zawstydzona/y::-( Jestem pelna nadziei ze tabsy mi pomogly,no ale to sie okaze ...Bardzo ci wspolczuje bo wiem co przechodzisz,ja non stop nosilam wkladki bo nigdy nie wiedzialam kiedy sie mam spodziewac plamien :sorry2:

Kasoku
ty tez mialas problem z plamieniami ?? Jej dziewczyny co to za plaga ...jak plamienia do mnie wroca to sie chyba zalamie :confused:

Ostatnia edycja:
ja tam na żadne tabsy anty nie dam się namówić, brałam 8 lat i teraz po odstawieniu właśnie cuda na kiju się dzieją.

kuuuuuuuurdeeeeee, a tak się cieszyłam, że mam owulkę wreszcie.... za długo to moje szczęście nie potrawało, bo aż 4 dni :-( :no: :wściekła/y:

w tamtym cyklu plamienia w 20 dc, w tym w 22 dc, co jest grane? @ nie chce nigdy przyleźć sama z siebie za to plamień nie mogę się pozbyć!!!

Karola ja bralam tabsy po urodzeniu malego,ale tak sie zle czulam ze wzielam tylko 2 opakowania i przestalam i od tamtego czasu takie dziwne akcje mam z plamieniami,mialam robiona cytologie,wymaz,usg 2 razy,torbieli,miesniakow nie mam ,robilam tez hormony ponoc tylko jakis hormon mam lekko podwyzszony jest ale lekarz mowi ze jest ok i napewno nie z tego te plamienia wiec o co chodzi ???Jedyna nadzieje mam w tym ze teraz juz tych plamien nie bede miala...a Ty robilas hormony ??

reklama
Do góry