reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta hehe - no to moj maz mial to samo :-D on tylko - 'nie rozumiem, tak i nie' potrafil powiedziec
ja studiowalam anglistyke wiec nie mialam trudnego startu ;-)

a Miciurka nie miala jakos do Pl teraz jechac?

http://www.jestemplodna.pl/23,plodny_sluz_szyjkowy.html

BARDZO FAJNY ARTYKUL!!!!!!!!!!
Kasoku - jest tam tez o wrogim sluzie i jak naturalnie poprawic jakosc sluzu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem co miala napisane. Wiem ze na swieta mnie w domu nie bedzie. Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna I zaczela szarpac I krzyczec ze nie jestem nic warta bo psychiczna...bo lecze sie u psychiatry to powinni mnie zagazowac bo tacy ludzie nie maja prawa zyc. Ojciec sie tak wkurwil zero malo jej nie udezyl. ...

Teraz siedze I placze. ..ja nie jestem psychiczna. .. jutro webcam do Sligo

Pam no to babcia pojechała po bandzie- ale powiem Ci że jak ona jest taka agresywna- werbalnie i słownie- to może trzeba by było ja na jakieś leczenie wysłac- przeciez to jest nienormalne żeby się tak zachowywac....WSPÓŁCZUJE CI :(

Ja juz mam to gdzies. Tak mnie wkurzyla ze placze I mam drgawki. Jeszcze tylko wymiotow brakuje. Wjezdzam. Bede tesknic Zach rodzinnymi swietami ale nie z tan kobieta. Nie dam rady

Pam - o rzesz w morde:wściekła/y:
w zyciu nie poznalam takiego czlowieka
i w duszy mi gra, ze stara i moze na mozg sie jej rzucilo
jesli jest agresywna i takie rzeczy mowi do swojej wnuczki to chyba czas pomyslec nad jakims domem starcow :eek:

Pam właśnie pomyślałam o tym samym co TILUCHNA....może to dobry pomysł? po co będziesz się męczyć z "babcią" ...wiem że to nie to samo co z rodziną...ale zawsze to lepiej niż przezywać takie jazdy??
Kochana nie płacz tylko- wiem ze to oli- ale kurde no! nie daj sie babie!!! w dupe z nia!
(przepraszam:p)

Pewnie tak zrobie,tylko wiem ze rodzice sie nie zgodza a tata bedzie smutny... nie chce zeby byli smutny... nie chce robic przykrosci bratu on tak czekal na moj przyjazd... ale ja bede wrakiem czlowieka jesli zostane... musze czekac az mi nowa karta do bankomatu przyjdzie mam nadzieje ze jutro wtedy pomyslei zdecyduje... puki co zabarykadowalam sie u siebie wpokoju i staram sie uspokoic chociasz troche...

reklama
płakać mi się chce, ręce przy klientach z nerwów mi się trzęsą... z bety wynika że nie jestem zafasolkowana....
mam dość... :-( chce stąd wyjechać chce rzucić z cholere tą okropną prace... myślałam że się od niej uwolnie a tu o... ja chce do uk :( lub na koniec świata......
ojj biedna baaardzo mi przykro, ale uwazam ze nei ma co staran przerywac :tak: wiesz ja tez bym mmoja prace w diably zucila, ale zal mi macierzynskiego... wiec musze zajsc w tym cyklu...

a tak w ogole... to u mnie cos dziwnego:szok:
dzisiaj mam 9dc i zobaczylam zaczatki sluzu plodnego:szok::szok::eek:
juz? tak wczesnie? o co kaman:confused:
no i oby wyszla owu o czasie to razem bedziemy mialy :) ktorego mialas 1 dzien @?

Akuku widze ze synek byl troche zawiedziony prezentem,dobrze ze zrozumial ze czeka go jeszcze jakas niespodzianka ;-)
ojj bardzo zawiedziony byl :( przykro mi bylo...

Akuku - trzymam kciuki za rozmowe, wiem jak bardzo tam nie chcesz isc:*
o jaaaaaaaaaaa, ale musialo Ci sie serce krajac jak zobaczylas mine Alexa :shocked2: biedactwo, na szczescie zrozumial, ze to tylko takie wprowadzenie ;-)

no i z rozmowy doopa blada, tzn. dlaej sie uperiaja ze nei zmienia mi godzin... wg prawa robia wszystko ok wiec niby ja mam podjac decyzje, no coz bede caly czas na sicku i mam nadzieje ze zajde w tym cyklu i bede mogla byc na zwolnieniu...

co do Alexa to przezyl ale juz zrozumial :) wiec spoko :) ale mi bylo smutno...

Akuku biedactwo z tego syulka Twojego :( ale napewno ucieszy sie baaaaaaaaaardzo jak wyciągnie to co sobie wymarzył spod choinki :)
oj napewno sie ucieszy :) a dzis jeszcze sprawdzilam i okazalo sie ze nie kupilam tej myjsni wtedy tylko taki warsztat i dzis poszlam kupic 3 ostatnie byly :p

Akuku i jak przyszly juz tobie testy ?? bo ja nadal czekam i juz powoli mam nerwa,bo mialy byc wczoraj :dry:
no wlasnei wczoraj napislaam meila do faceta ze testy nie przyszly ani nic ( bo ja tam mialam testu owu , testy ciazowe i termometr. no i dzis zwrocil mi kase na konto a po 13 dostalam wszystko. hehe

Nie wiem co miala napisane. Wiem ze na swieta mnie w domu nie bedzie. Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna I zaczela szarpac I krzyczec ze nie jestem nic warta bo psychiczna...bo lecze sie u psychiatry to powinni mnie zagazowac bo tacy ludzie nie maja prawa zyc. Ojciec sie tak wkurwil zero malo jej nie udezyl. ...

Teraz siedze I placze. ..ja nie jestem psychiczna. .. jutro webcam do Sligo

nei rpzejmuj sie babcia i jezeli uwazasz ze powinnas jechac do swojego m to jedz! nic nie jest wazniejsze od towjegospsokoju psychicznego...kto wie moze miedzy innymi babaci moze podziekowac za swoje problemy ?

a ja zla jestem na to tesco i boje sie ze mnei zwolnia;/ niby nie moga ale kurcze kto wie... ;/;/ no i teraz chce jeszce bardziej zajsc i wtedy dam zwolnienie i mam ich gdzies a tak to sie boje co zrobia ;;/

pozjde chyba jutro do citizen i prawnika spytac co mam robic ?

Do góry