reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Teraz slucham jak syn syna wujka kuzyna mojej mamy jest moja rodzina i mam jechac ich zobaczyc bo wypada.... kuzwa nie znam ludzia bigdy na oczy nie widzialam a mam im kase dac i leciec do nich bo RUDZINA!!

reklama
Dzien dobry dziewczyny- jakaś masakra! dopiero się obudziłam!!!!!
miałam też głupie sny....
a wczoraj zamiast jeździć na koniu to się pokłóciłam w łożku z małżownikiem- pierwszy raz w życiu od 7 lat się pokłóciłam - a do tego popłakałam....problem w tym że nie mam pojęcia o co mi chodziło i co było powodem....

Mississ trzymam kciuki za Twoją bedte- a kiedy miałaś termin @???

Pam z jednej strony Ci bardzo współczuje a z drugiej- pomyśl że kiedyś i Ty będziesz stara...starośc nie radość - miesza człowiekowi w głowie bardziej niż ustawa przewiduje- pamiętam moją babcię która na koniec troszkę "ześwirowała" och jakiego miałąm nerwa czasem na nią....ale to nie była jej wina..i to ja powinnam wtedy się zachowywać normalnie...teraz załuje że mnie wkurzała, że sie na nią wnerwiałam...robiła czasem takie numery że Twoja Babuszka to święta jest:p ale to nie była jej wina :(

ja jeszcze 11 dni czekam do testowania...choc okres mam miec 3 stycznia...
Może zrobimy liste? nik- termin ostaniej @ - termin testowania -który cykl starań a te którym się udało na czerwono z i przy terminie testowania wpiszą II dwie krechy żeby widać było jak nam się czerwieni lista :)

die_perle -1.12.-30.12 (termin @ 3.1.13)- 6 cykl staran

i w dół kolejne dziewczyny- potem będzie można kopiować - dopisywać, zmienaić i podklejać- i będziemy się widzieć zbiorczo na liście- no chyba że nie chcecie to oczywiście ja się nie wychylam :p

Witajcie dziewczyny :)

Edytko mał zaglądam bo niestety mam taki zawód ze przed swiętami idzie ze swirowac, jestem kosmetyczka i jak nie paznokcie to rzęsy ,henna regulacja i inne pierdy:p więc mały sajgonik , a że się dobrze czuje to pracuje:) A co u ciebie? przeczyałam Twoja opowiesc ostanim porodzie i aż mnie drezcze przeszły ..ale dobrze ze jestes z nami i czujesz się swietnie :* Chociaz porodem mnie wystraszyłas :p

Akuku juz zobaczylam moja kochana fasolinke i tak naprawde dopiero dzisiaj do mnie dotarło co tak naprawde sie wczoraj wydarzyło... teraz do mnie dotarło ze ja jestem w ciąży ze mam swojego malego bibusia w brzuszku i ze juz go kocham tak mega strasznie.... nawet mąż jest zazdrosny bo mowi ze dzidzius juz jest wazniejszy od niego :pP hehe

missis a moze jest jeszcze za wczesnie na test sikany,,, trzeba zaczekac na wyniki bety... i domyslam sie jak musisz sie teraz denerwowac ,bo czujesz ze jest ciaza a nic nie wychodzi..... bidoku mały:*

Emalia i Misssiss Trzymam za was kciuki

Kurcze myslaam ze cos nadrobie ale znowu mma klientke ... zwariuje ..... dziewczyny postaram sie pozniej wszystko nadrobic... a wszystkim wam bardzo dziekuje za wsparcie bo naprawde bym oszalala gdyby nie to gniazdko ktore stworzylyscie:p JESTESCIE KOCHANE :)
hehe a najlepsze jest to ze wchodzac na laptopka od razu na wchodze na BB :)

milego dnia

Smerfiku myslalam ze w domku siedzisz,jak sie dobrze czujesz to pewnie pracuj,szybciej ciaza Ci zleci ,bo sie czyms zajmiesz ;-) co do mojego porodu to naprawde nie chcialam nikogo przestraszyc :-(

Die fajny pomysl z ta lista ja jestem za,ale niech reszta dziewczyn sie wypowie :tak:

die_perle ja bym sie nie wkurzyala jej gadanie mozna przeczekac i udawac ze sie slucha ale jej zachowanie juz nie... wyzwiska.. popychanie.. jakies jej odloty... robienie na zlosc.. wiecznie nazekanie....
Wiem ze tez kiedy bede stara... ale u niej to nie starosc... ona cale zycie byla wredna i bez empati wogoly wyprana z emocjii i patrzyla jakby zrobic zeby omus dopiec albo urzaic albo zorbic krzywde... cale zycie taka byla... starosc to moze tylko poglebila

Co do listy to jestem za ale ja i tak w sygnaturze mam kiedy bede testowac :tak:

Pam w takim razie cofam co powiedziłam- jak była wredna całe życie to tak jak piszesz na starość mogło jej się z tą wrednością tylko pogorszyć! nie lubie wrednych ludzi...są jak wrzody na dupie..(przepraszam)

Co do listy- jeśli będziecie na tak to się taką zrobi- jak nie- to nie musi być, to była tylko wolna propozycja:)

hejka:biggrin2:
Edyta- jestem, jestem. Wczoraj M przyjechał po mnie późnym wieczorem i pojechaliśmy na "budowie". Wszystko trzeba było poodpowietrzać, posprawdzać przeanalizować. Wróciliśmy o 23. Wreszcie będzie ciepełko:biggrin2:. O matko ale miałaś przeżycia. Kolejny poród proponuję w tym samym szpitalu. Wcześniej wspominając poprzedni. Będą Cię traktować jak królową angielską hehe:biggrin2::tak:
A dziś mój syn niewiarygodnie długo spał bo aż do 7!:szok: Ja się wyspałam jak normalny człowiek. teraz sobie właśnie drzemie a ja zamiast coś robić to czytam co naskrobałyście. Dziś zrobiłam dwa stroiki na pomnik ojca (29 będzie 2 rocznica) i dziadka. Jeszcze mam ochotę zrobić na drzwi albo stół. Ale tylko wtedy kiedy syn mi da tą możliwość.
Mississ- kciuki za piękną betkę&&&. U nas też nie wesoło z pracą ale kurna mam już swoje lata , M też a nie chcemy by został sam jak palec. DAMY RADĘ!:biggrin2:
Die-Perle- dziś za to będziesz się godzić z mężem w pięknym stylu:-D
Emalia- &&& za testowanko!
Tilichna- olej "koleżakę"!:tak:
Akuku- z miłą chęcią te pierożki bym zjadała no,ale czemu tak daleko mieszkasz?:-p Ja też kocham te Twoje posty!:-D
Smerfik- to masz fajną pracę, tylko się nie przemęczaj za dużo!

hej dziewczyny, nie dam rady was,
mississku trzymam kciuki baaaarddzzzzooooo mocno
pam ale masz babke, ja nie moge, masakra masakryczna, wspolczucia,
akuku nie wiem jak ma byc ten wrogi sluz, a dla mojej spokojnej psychiki juz nawet nie czytam w necie, pewnie jak pojdziemy do kliniki nieplodnosci to mi zrobia badania i na ten sluz,
tiluchna niestety mendy w pracy sie zdarzaja tzn jest ich wiecej niz normalnych ludzi, rob swoje i tyle.

a co u mnie, smutek przygnebienie, m biega rano bierze ten k u r e w s k o drogi lek ,nosi bokserki, no i mozna rzec ,ze w domu jest masakrycznie smutno, lecz coz sie dziwic, mi tez do smiechu nie jest ,totez ...zobaczymy, wczoraj mial badanie na chromatyne plemnikowa wyniki dopiero za 2 miesiace :-(, za tydziwen po swietach wizyta u androloga i w sumie to tyle.jak widzicie nic ciekawego :no:

reklama
krowkobordo no ja nie lubie biegacm, wiec ja odpadam, poza tym musielibysmy na przemian, bo matylda sama w domu, a samemu jeszcze gorzej sie biega wg mnie rzecz jasna,

Do góry