reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kulwa babcia o 5 rano wszystkich obudzila... wlazla i darla sie- dzien dorby- ja jej- wypier*alaj- brat sie obudzil zaczol plakac ze on chce spac.... ojciec wkurzony bo ma dzis egzamin tez chcial sie wyspac. wogole wczoraj polozylam sie po 10, rodzice jeszcze na dole byli babka u gory. Co brat zasnol (spal u mnie) to wchodzila i sie pytala czy spi i go budzila... i tak z 5 razy.... normlanie zabije...

hej, wpadam tylko sie przywitac porannie i postaram sie nadrobic pozniej, choc nei wiem jak to bedzie dzisiaj z internetem bo 'kolezanka' moze mi chciec podlozyc swinie wiec bede udawac wyjatkowo przykladna i grzeczna :-p zobaczymy co bedzie:tak:

Missiiss - trzymam mocno mocno kciuki, i nie mysl tak negatywnie kochana!! mysle ze wiekszosc tak ma ze jak nie wychodzi pozytywny to sie chcemy poddac ale.. nie tedy droga :tak:

widze, ze tak ci sie chce isc dzisiaj do pracy jak mi :-D

Galaxia - witaj!!! i trzymam mocno &&&&&

witam sie i ja.
Missi- trzymam kciuki za betkę bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tiluchna- miłego dnia w pracy ( zaglądaj do nas mimo wszystko )
pam- współczuje babci. moja to istny skarb. troche sie pogubiła, bo najpierw pisałas ,że nie wsiadła, a potem nagle była, chyba ,że coś nie doczytałam to sorki.
Akuku- normalnie poetka z Ciebie. Jak byłam w ciązy z Jankiem też sporo pisałam, teraz nie daje rady.
Edytka- co to znaczy ,że całydzień będziesz sama? A myyyy????????? :-D

Miłego dzionka wszystkim.

Ja się dzisiaj modle co by sie nam udało z pożyczką, to będę miała przed swiętami nową sypialnie :-)

Emilia - moze zle napisalam ale ona weszla na samolot, tylko z bagazem zrobila jaja...bo miala wziasc na poklad, potem dzwonila z pretenjami ze musiala placic tio myslelismy ze nadala na glowny a to nie....pozatym samolot o godzine pozniej wyjechal

a co do regulaminu w Wizzair to zmienili pod koniec listopada ze podreczny jest malutki.... a ona miala walizke kupiona z ich strony jak jeszcze stare reguly byly.... duzo ludzi placilo 100zl....mogli wyslac informacje ze zmieione, nawet prze idprawie internetowej nie bylo...

pam
no to firma lotnicza się nie popisała. współczuje pobudki dzisiejszej.

dzięki dziewczyny za kciuki, ja zrezygnowana jestem no ale byłam dzisiaj rano w laboratorium i pytam się a jak tam wyniki mojej bety a on kręci głową na nie a ja co lipa?? a ona nie jeszcze nie mam około 13 będzie. spłynął stres po mnie w tamtej chwili i teraz czekam do tej godziny 0.

Miss bedzie dobrze zobaczysz :tak: ja to sama tutaj zostane bo testowac najszybciej bede w lutym a wy juz brzuszki bedziecie mialy :sorry2:

Babka siedzi obok na fotelu i gada o jakis znajomych i ludziach ktorych nie znam jak oni to w totka graja i wygrywaja a to jak sasiadka sie upila... ja nawet nie slucham do konca tylko mrucze- yhym- a babka dalej gada

Dzien dobry Kofffane ;-)

Miissii opowiadajac moj porod nie chcialam nikogo przestraszyc,jak to zrobilam to sorki :eek:

Galaxia ja mieszkam w UK :-p

Emalia mialam na mysli ze bede sama bez meza,o was to pamietam i wiem ze jestescie tu ze mna ...ale tak czy siak dzieki za pamiec :tak:

Tiluchna masz racje ,musisz teraz uwazac bo wiesz jak to jest ,niby beda sie usmiechac a zrobia swoje :blink:

Missi- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& ja wierze ,że będziesz mile zaskoczona :tak:
Pam- udana masz babcie, nic dodać nic ująć
Edytka- ja wiem co miałas na mysli :) dlatego stwierdziłam ,że z nami nigdy sama nie jestes:-D

reklama
Miissii my tu czekamy z Toba na wynik bety ,oczywiscie wierzymy ze nosisz fasoleczke pod serduszkiem ;-)

Emalia wiem,wiem,buziak :tak:

Krowkabordo jak tam u Ciebie ??

Smerfik cos ostatnio malo do nas zagladasz :-p

Akuku a Ty pewnie pichcisz jakies smakolyki ,daj troche :cool2:

Do góry