reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowkabordo - ja już przywykłam chyba do takich cen u lekarzy...za wizytę u gina płacę 150 (jak chodziłam do niego w pierwszej ciąży brał 100 zł), usg robię u innego i jak byłam w ciąży z Jaśkiem to kosztowało 210 z nagraniem na płytę - ale ogólnie gość ma bardzo dobry sprzęt i jest dość znany, a ja wolę mieć spokój i zrobić usg u specjalisty i wiedzieć, że zwrócił na wszystko uwagę :tak: Dodatkowo mam niedoczynność tarczycy i za wizytę u edo raz na miesiąc 110 + wszystkie badania na własny koszt - i nie ma połowy pensji :-D Już wiem czemu mój mąż chciał żebym miała umowę o pracę zanim zajdę w ciążę :-D

Missiiss - ja coś czuję, że po wynikach bety będziesz miała powody do radości :tak:

Tiluchna
- niefajne są takie sytuacje w pracy ale dobrze, że masz takie podejście :-)

Galaxia - witam :-)

Emalia - to Ty już na dniach testujesz. Będę zatem trzymać kciuki :-)

reklama
galaxia
ja Cię skądś znam !!! :) czy ty czasem na grudniówkach 2010 nie przebywałaś?? hmmm witaj !! :tak:

emalia
no to w sumie jeszcze 3 dni :) to trzymam mocno kciuki &&& a czujesz coś ??? czy na tak czy bardziej nie ?? ja to normalnie szaleje bo niby czuje a później myśle że sobie wmawiam...

wiecie co? popatrzyłam na test teraz ten poranny i kreska gruba jest ale blada ale ją widać tą testową pojawiła się jak w pierwszej mojej ciąży też się tak pojawiła po całym dniu i byłam w ciąży. dla porównania odkopałam testy z wczoraj i przed wczoraj i tam zero nullllll nic tylko ta kontrolna a na tej jest cien ,... oszaleje chyba naprawde. W ogóle zaczęłam się bać powiem wam mój m szuka już 2 miechy pracy i nic nie znalazł a jak się okaże ze się udało to ... zaczynam bac się o nasze finanse . mam nadzieje ze i bozia da na dziecko jak to się mówi i że weźmie się bardziej do szukania roboty i szybko ją znajdzie. eh jeszcze jeden test w zapasie został w szufladzie jutro na bank nie wytrzymam i go oleje tzn osikam ;-)

Missi- oj coś czuje ,że jesteś następna :) Trzymam kciuki. I nie stresuj się babo, bo na bank sobie poradzicie. Myśl pozytywnie :tak:

Ja nie wiem już jak sie czuje, bo nie chce się nakręcać za bardzo. Dzisiaj głowa mi pęka. Śluzu jak by więcej, cycy bolą, tempka dzisiaj wzrosła, a w dzień to już rekordy :-)

Pam- nie dzienks :-) ( co by nie zapeszac)

emalia
obyśmy były następne z kreseczkami ... kurcze ciekawa jestem czy ewentualnie jak test mi dzisiaj z ranca po 5 minutach nie wyszedł to czy jutr wyjdzie jeśł coś w ogóle jest na rzeczy czy mi beta tak przyrośnie że będzie widać na teściorze.... aaa dość myślenia ide spać jutro się bede martwiła;-) podziwiam cię że nie testujesz jeszcze ;-)

super by było jakby grudzien był taki magiczny że wszystkie po kolei jak leci by się meldowały z II krechami :-)

domi
kochana też tak myśle bo wyjścia nie będzie miał hehe :) tylko najpierw trzeba zajść i ma nadzieje że zadna pozamaciczna mi sie nie trafi po cesarce mojej ostatniej...

dobra lecem spać dobrej nocki jutro pewnie rańca się zamelduje z sikańcem ;)

Missiiss - puki co już kilka z nas zobaczyło 2 kreski w grudniu więc może coś w tym jest :-)
To czekam na wieści poranne o teście i o becie :tak:

Myślałam, że dziś dłużej z Wami posiedzę ale tak tu pusto, że i ja lecę spać. Dobranoc dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej bylam na zakupach ale dopiero o 19-tej pojechalam bo mezulo wrocil pozno z pracy,i nie uwierzycie prawie wszedzie puste polki byly :szok: kupilam troche jedzonka i wrocilam do domu.

Tiluchna olej cieplym moczem ta osobe ktora na ciebie nawrzeszczala :tak:
Krowkabordo pamietamy o Tobie,ale tu tyle postow sie produkuje ze czlowiek nie wie kto pisal a kto nie ;-)

Emalia no to juz niedlugo bedziesz testowac...a kiedy ma byc teraz koniec swiata 21-go ?

Galaxia witaj w naszych skromnych progach .

Miissii tak to juz jest,jak ktos nas potrzebuje to wtedy wszystko jest dobrze,ale jak my czegos potrzebujemy ,to nagle nie ma kto nam pomoc ,przykre to jest ale niestety prawdziwe :zawstydzona/y:

Pam regeneruj sily na jutro :-p

A ja najadlam sie jak malo kiedy,kupilam sobie serek mascarpone i polowy juz nie ma :-p

Do góry