reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Cześć dziewczęta :-)
..nikt o mnie nie pamięta...:zawstydzona/y: To ja się przypomnę:-D

Misisiss
- jak nic to ciąża i na bank jutro będzie wysoka betka!
Micurka- pawik zaliczony czyli ciąż pełną parą!
Smerfik - toż to WIelkie to Wasze szczęście!
Karotka- &&& za kolejny cykl!
Akuku- jak się dziś czujesz? Ile tych pieriogów robisz może mi podeślesz klika :-)
Tiluchna- widzę, żę power na seks wrócił. WIelka burza hormonów u Ciebie. Oby ten cykl był dzidziusiowy:-)
Pandorka- trzymam kciuki&&&&
Kasoku- ja sobie tak myśle, że powinnaś z mężem sobie pobiegać:-). Pozbyłabyś się złych emocjii i staranka będą nie tylko udane ale i chęć na siebie większa! Trzymam kciuki za Was, będzie dobrze!:tak:
Edyta- Ty to normalnie matka polka jesteś. Podziwiam!
Słoneczko- aż miło się czyta Twój pozytywny tok myślenia po talu stratach:tak:. Jaką masz grupę krwi?
Die_Perle- nosz kurna ale powiało świeżością :-D Życzę udanych
świąt w Polsze

A u mnie lepiej. Musiałam wylać/wyrzygać hektolitry żółci. Trochę przeszło. W piątek zrobiłam betkę dla formalności, oczywiście ujemna. A wczoraj byłam u gina. Macica się oczyściła, jajniczki super choć leniwe. Cytologia pobrana. Dostałam wytyczne na kolejne 3 miesiące. Od nowego cyklu szczepienie i bezwzględna antykoncepcja (i tu UWAGA po raz pierwszy w życiu będę brała tabletki antykoncepcyjne:szok::eek:). W drugim cyklu zrobić igg cytomegalii (Reszta badań aktualna). W trzecim cyklu zacząć brać kwas foliowy 5mg i witaminki. No czyli najwcześniej staranka od kwietnia:-(. Powiedział, zę na upartego mogłabym już teraz ale, ale w ciągu 2 lat przeciwciała różyczki spadły mi o połowę, ledwo mam 21 (a tu już może być poronnie:-(). Więc nie ryzykuję kolejny raz. Mamy się zgłosić w czwartym cyklu zaciążeni. Hmm ciekawe jak będzie w praktyce:cool::baffled:.
Jaśko chciał roznieść wczoraj panu doktorowi gabinet hehe. 150 zł wydane. Czekamy teraz. Chyba będę najpóźniej z Was oczekiwała malucha:-(.
Miłego wieczoru laski!
Pam zaciśnij zęby i olej babcie:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
babcia zepsula toalete... uchyt od sluczki... jak?! ja sie pytam jak?! oczywscie ze to nasza wina ze pupalki zastawiamy... oj to beda okropne swieta...

Domi - wiedziałam, ze kogoś pominełam:zawstydzona/y:. Jak Ty wytrzymasz do tego 12 tygodnia bez USG? Ja bym chyba zwariowała?:-)
Pam- heheh a to babcia:rofl2::laugh2:

Krowkabordo - ja i tak nie chodzę na nfz ;) i za każde usg zapłacę 200 zł o ile ceny przez 3 lata się nie zmieniły, a to też jest możliwe...Ale zamierzam się trzymać tego lekarza, bo prowadził moja pierwszą ciążę i byłam zadowolona. No i potem w szpitalu jak widzieli w karcie ciąży, że mnie prowadził to skakali wokół mnie :-D

Pam - ile płacisz? :-D A może chcesz wymienić babcię na moją teściową?? :-D:-D

reklama
Domi- toż to zdzierstwo w biały dzień! A ile się płaci za wizytę bez USG? Ale protekcja lekarza ważna rzecz! Jak ja rodziłam to mój prowadzący na nartach był:crazy:
Pam -ja podziękuję za twoją babcię:laugh2:

Do góry