reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzieki dziewczyny. Ona chyba ma demencje starcza juz... poszlam sie przeszlam z psem i troche mi lepiej mimo ze po 10 minutach woriclam bo noga mnie rozbolala ale zapalilam sobie nawdychalam sie nikotyny zjadlam batona i jest git :-D

Nikt mi nie napisal o tych babelkach... norlaie jakby dziecko sie ruszalo ale zdecydowanie delkiagtniej a jak poloze reke to bardziej czuje... jakies gazy penwie albo mi sie obkurcza ta narosnieta tkantka na macicy :-D ale uczucie fajne :-D

reklama
krowkabordo
fajknie ze wpadłas i ze już lepiej sie czujesz :tak: moja mama miala dużo przeciwcial i w tym różyczki i lekarz jej mówił że to również jest przyczyna poronień.... więc ja bym poczekała chyba do tego kwietnia - tak mi sie wydaje ze bym wytrzymala :eek: jeśli nie bede w ciąży to ja pewnie z tobą do kwietnia zostane jak nie dłużej... nie no ale jak mi się teraz nie uda to piernicze to rzucam robote chyba jak tylko mąż dostanie prace....

pam
ja się tez zamienie na teściową :-D współczuje... :sorry:

tiluchna
kurcze fajnie ze wam się tak ułożyło. Ja mam kilku znajomych którzy strasznie na służbe zdrowia w uk narzekają ale w sumie na swojej skórze się nie poznałam więc w sumie nie powinam oceniać. ale i tak bym wolala rodzić w polsce. a może my tez w końcu sprzedamy tą ziemie na wiosne i wyjedziemy... ehh

kurde teraz widze tą minimalną kreske na tym teście.... aaaggggrrrr i znó∑ mi się fanty chce cholernie tak jak w ciaży z jaśkiem całą ciąże kwaśne i fanta non stop a później brzuch mnie bolał od wzdęć- bo ja nie bardzo przyjmuje gazowane. normalnie jak nie wypije zaraz to kurde wybuchne.... boże żeby ta beta była piękna jutro. tzn nawet 10 niech będzie czy tam 7 ale niech wyjdzie że wczesna ciąża niech tylko będzie błagam !!!! Aniołku mój dopomóż..... zwariuje do jutra...jak mnie nie bedzie to znaczy ze w wariatkowie jestem...

eehhh się zobaczy kurcze chyba bardziej wierzycie niż ja ale się tak cholernie boje że masakra.....

pam
a tak myśle o twojej babci a może zamkniesz ją w jakiej komórce albo pawlaczu :-) dobrze zakneblować i nawet nie będzie słychać ;-)

hehehe
padlam:rofl2::rofl2::rofl2:

Pam - ja bym nie wytrzymala z taka babcia :no:
ja mam baaaaardzo czesto takie babelki :-D i faktycznie uczucie jakby sie dziecko ruszalo, wiem w koncu dwoje w brzuchu mialam, to jest perystaltyka jelit kochana:-D

Missiiss :-D:-D bedzie dobrze kochana, bedzie!! to dopiero 12 dni po
jejku jakbym chciala, zeby tutaj nowa ciezaroweczka sie pojawila!
przeciez ten topic jest szczesliwy!!!

Krowka - nikt o Tobie nie zapomnial:tak: i nie mow ze ostatnia bo to nigdy nie wiadomo :sorry: a wiadomo, ze zdrowie ciebie i przyszlego dziecka najwazniejsze :tak:

a ja dzisiaj mialam baaaaaaaaardzo przykra sytuacje w pracy:baffled:
jedna osoba bardzo na mnie nawrzeszczala i to bez powodu, w sensie uniosla sie za cos.. za co ona powinna oberwac a probowala mnie obarczyc wina.. chora sytuacja
najpierw mialam lzy w oczach bo na prawde nie chcialam wywolac takiej sytuacji
a teraz mam to gleboko w tylku
i jutro normalnie zaczne dzien od usmiechu jak zawsze
ide do pracy - robie swoje i mam reszte w dupie :tak: i tak sobie musze mowic
moze dlatego lubie te prace ?:sorry:
bo nikt sie nie ma prawa do czego doczepic
nawet jak mi teraz bedzie probowala robic pod gorke i swinie podkladac... damy rade :-D

Tiluchna- ta osoba doskonale wie, ze ona winna. Jej sumienie a Ty miej to w poważaniu ;-). Kurna gdyby nie mój strach, ze byśmy za granicą nie dali rady to może by już tu nas nie było? No ale jesteśmy i póki co trzeba w tych realiach jakoś funkcjonować choć nie jest lekko oj nie jest.

Aaaa właśnie mój M po raz pierwszy napalił w piecu w naszym domku! Siedzi tam od 6 rano i grzebie biedaczyna. Jak ja się cieszę:-). Już bliżej niż dalej.

Czesto Was czytam, malo pisze bo mam ciagle mętlik w głowie. Do konca listopada myslalam ze musimy najpierw dorobic sie aby miec dziecko ale postanowilam ze pieniadze zawsze zdaze zarobic. A jestem w dobrym wieku (26 lat) i radosci z bycia matka nic mi nie zastapi :) Dołączam do staraczek bo 9 dni temu mialam owu i mam nadzieje ze cos z tego bedzie :-)

reklama
Missi Milciu- bardzo mocno trzymam kcikaski za betke. Jestem z tobą :)
Smerfiku- gratuluje z całego serca, rośnijcie zdrowo

Pozdrawiam wszystkie, nie jestem w stanie nadrobić.

Kto teraz testuje na dniach? Ja mam termin @ na koniec świata i bede testowac. Albo będzie to koniec, albo początek nwego życia :) Dzisiaj w dzień zmierzyłam tempke czy nie spada za bardzo, a tu szok 37,6!!! Oby taka została i była oznaka II kresuniek.

Do góry