reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta - ja mysle, ze po prostu po kolezensku razem przejdziemy owu, razem zaciazymy i znowu razem bedziemy na porodowkach hehe :rofl2:

czasem tak sobie mysle, ze szkoda, ze nie ma jakis urzadzonek co to by mozna bylo sobie samemu w domu sprawdzac czy pecherzyk rosnie i kiedy pelnie i czy juz po owulacji hihi:-D

reklama
ano byłby....ale pomyślcie nasze mamy albo babcie- czy pra babcie- bladego pojecia nie mialy o różnych rzeczach o jakich my wiemy niczym encyklopedie :p

Tiluchna moja córa ma tak samo na imię jak Twoja :) u nas w DE w ogóle niepopularne to imię a w US?

Heja ja już po wizycie... Zobaczyłam malusieńka 3,4 mm fasolinke , jeszcze bez serduszka ,tzn lekarz powiedzał ze jest jeszcze za malutka aby mozna było akcje serca usłyszec... ale jest w macicy :) Jupi :0

smerfik
super gratulacje!!!!! :-) ahh jak ja pamiętam jak fajnie jest w końcu usłyszeć bicie maleńkiego se4rduszka :)

edyta
a gdzie ty mieszkasz?? ja strasznie chciałabym się przenieść do uk irlandia mi się też marzy albo inny mniej chory kraj niż Polska... urodzic tutaj ale żyć tam mój mąż nadal nie znalazł pracy i bardzo bym chciała żebyśmy wyjechali za granice.... może tam by lepiej życie płynęło. \

boże ja dzisiaj nic nie zrobie w robocie :szok:

tutaj ruch jak w paryzu zawsze hah

domi nie strasz hahah, jakos to bedzie chyba .. ;) , tylko dla mnie wszystko nowosc wiec cykam sie troszke

karola- ja nigdy nic nie czuje to nie pomoge :(

Die - ja w UK ;-)w
wiesz co? nie jest jakos bardzo popularne..hm.. to taki szal chyba w Pl by:eek: ja nawet nie wiedzialam, ze tak jest
bo jeszcze jak w ciazy z Olivia bylam to na zadnych forach nie siedzialam, na internecie slabo i po prostu jakos Olivia mi przyszla do glowy, maz podlapal i tak zostalo, nasza Olivka
potem jakos wszyscy mi mowili , ze taaaaaakie popularne imie dalam
a mi to o, kolo nosa lata
bo ona jest dla mnie jedna jedyna:tak:

Smerfik cudne wiadomosci,najwazniejsze ze fasolka jest w macicy :-)

Miissii ja mieszkam w Uk i naprawde jestem tu szczesliwa,moze ktos pomysli ze jestem nie teges ale ja czuje sie tu jak w domu :tak: Co prawda jest pare minusow np.sluzba zdrowia czy ta slynna uprzejmosc angielska ale ogolnie jest ok ,ostatnio moj maz dowiedzial sie od sasiadki ze ja w ciazy jestem :szok: .Te staruszki siedza i tylko nakrecaja sie i wymyslaja ,ale w Pl tez tak jest :-D:-D

Moja siostra tez dala imie Oliwia swojej corce ...:-p

reklama
Do góry