reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Witam i ja.

Karociu- bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kqsoku- wierze ,że będzie dobrze.Jestem z Wami.
Akuku- współczuje bólu. Zdróweczka.
Tiluchna- to się zacznie sikanie :)

Ide troch poprasować, co by czas szybciej leciał. Jeszcze 6 dni i będzie wszystko jasne.:tak:

Miłego dzionka

Jak nie urok to sraczka...wchodze na konto moje bankowe przez internet... powinno byc tysiac euro.. nie ma nic... patrze na oczekujace tranzakcje... jakies doladowania, pizze sklepy... nic mojego.... odrazu do banku, karta zablokowana konto tez raport beda pisac i musza czekac az zejda beda szukac. kase dostane spowrotem. Ojciec mi kazal isc na policje... byl tak jeden sklep ktory jest tylko w moim miescie.... zrobilam fotki konta i zaraz ide.... normalnie szok.... tego sie nie spodziewalam. Karty nigdy nikomu nie dawalam nawet moj chlop w rekach nie mial tyle co placilam w sklepach. internetowo nie placilam od ponad roku. eh... mam nadzieje ze policja potraktuje to powaznie

ehh Myslalam ze jak juz teraz zagladne to karotka bedzie po testowaniu a tu dalej nic :)

A ktora jeszcze w najblizszym czasie testuje ?

Właśnie wróciłam z zakupów , musiałam przenieść się z obcasów na płaskie :) Uwielbiam kupować buty :):) :) Ktos jeszcze lubi ?:pP

hej dziewczyny, ja powoli wracam do żywych, wczorajszy dzień był okropny, cały dzień miałam temperaturę 39,5, co kilka godzin łykałam coś na zbicie temperatury, franca spadała do 38,7 i za godzinę znów 39,5 :baffled:
przeleżałam plackiem cały dzień, było mi wszystko jedno zupełnie, jeść nie mogłam, zrobiłam gryza kanapki i już mi się wymiotować chciało, cały dzień o herbacie i jednym małym jogurcie.

dziś temperatura już niższa ale nadal mi niedobrze jak próbuję coś jeść...

Przepraszam ze nagle zniknelam,ale mezulek wpadl na sniadanko ,maly najedzony,no i obiadek sie gotuje ...takze teraz chwilke mam dla siebie:-)

Akuku tramal to pol narkotyk,i on Ci nie pomagal :confused: Kochana to bol musi byc nie do zniesienia ,tule ...

Tiluchna,ja widze ze nasi mezowie by sie swietnie dgadali ,moj tez kolekcjonuje sprzety i bedzie cwiczyl w domu,bo na silke nie zawsze ma czas,a jednak w domku to zawsze moze pocwiczyc...a teraz czeka bo zamowil sobie bench-a ach Ci faceci :-p

Pam ale Cie ktos zalatwil,zglos to na policje ...nie ma co sie szczypac ze zlodziejami ...

Karotko jak tylko przyjda tesciory to daj znac :tak:

Karola wspolczuje :zawstydzona/y:

Emali trzeba byc dobrej mysli,trzymamy &&&&

A ja dostalam @ jej jak sie ciesze :-D

Ostatnia edycja:
Ojej - Karola!!! a co cie takie cholerstwo dopadlo!!:no:

Pam - mi tez tak kiedys konto obrabowali:wściekła/y: bylam w Pl, wracam a tam na debecie £400 poszlam do banku, pokazuje bilety lotnicze i mowie, ze jak moglam robic zakupy jak w innym kraju bylam
oddali cala kase w 3 dni

tak sie zdarza jak w sklepach osiedlowych placisz karta i maja czytniki za lada, skanuja ci w sekunde karte i robia falszywke a z kamer nad lada nagrywaja pin albo po prostu z karty placa przez internet :wściekła/y:

mam nadzieje, ze szybciutko odzyskasz pieniazki

Smerfiku - ja tez lubie buty, ale odkad mam dziecioki wole im fajniuchne rzeczy kupowac :-D:-D:-D

reklama
Emaila - to mocno trzymam & za 6 dni!!!:-)
fajnie ze cos chwila ktoras testuje
atmosfera ciagle wysoka:-D

Edytko - daleko od Northamptonshire mieszkacie??
juhuuuuu za twoja @ - no to staramy sie w tym samym czasie :-):-):-)

Do góry