reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lekarz niby powiedział, że to zapalenie oskrzeli ale wczoraj mnie strasznie wysoka temperatura złapała i mocno mnie w kościach łamało więc nie wiem czy jakieś grypsko mi się jeszcze nie przyplątało.

reklama
aaaa ja wczoraj kupilam taka ksiazeczke dla bejbika - o pierwszym roku kiedy urodziny i fotki zeby wklejac - lubie takie *******ki - fajna pamiatka bedzie,

Kamilka witaj ,fajnie ze dolaczylas i oczywiscie kciuki za staranka :tak:

Tiluchna strzelilas w 10 dokladnie mieszkam w Bristolu :-D

Miciurka to pierwsza wizyte masz juz za soba ;-)

Kamilka - witaj i trzymam mocno &&&& kiedy ewentualne testowanie?;-)

Miciurko - jejku juz szpital wybrany:-) ale to leci

Edyta - hehehe no to mamy 2h do siebie ;-)

mam nadzieje, ze tym razem uda Ci sie szybciutko i bez zadnych przykrosci po drodze:tak:

Ja teraz tez akuat chora jestem:-( ale jakos dajemy rade... Ale mam pytanie bo mnie nurtuje czy powinnismy sie kochac codziennie czy np co 2 dni czy wogole tylko blizej ovu??

Ja mieszkam obecnie w niemczech w Deggendorfie:)

Miciurko ogolnie to lubie te i te ale cxesciej chodzilam w obcasach bo moj chlop to jest duzy i mi duzo do niego brakowalo wic obcasami nadrabialam :) A co do brzucha to z dnia na dzien coraz zadziej mnie boli ten brzuch, ja mam problem bardziej z jelitami bo albo mam zatwardzenie i boli mnie 3 dni brzuch albo mam biegunke i caly zoladek mnie piecze i nie moge jesc.... a i czasem tak troszke okresowo po boli...a u ciebie jak z brzuszkiem? i jak samopoczucie? Kiedy jakas wizyta u lekarza?

Edytko rozumiem ,ale wiesz co ja zauwazylam ze jesli ma sie pozytywne podejscie do staran i wogole nie stresujesz sie tym wszytskim to jest inaczej :) Takze trzeba wrzucic na luz, pozytywnie myslec i wtedy sie uda:)

Tiluchan ale ja myśle ze to juz koncowka;p niech ta wredna malpa spada:p

Kamilko trzymam kciuki i powodzenia :)

Tiluchna to calkiem nie daleko :-p

Kamilka lepiej co 2 dzien,tak mi mowil lekarz...codziennie to za czesto i nic moze z tego nie wyjsc ,juz lepiej co 1,5 dnia :tak:

Smerfiku i dlatego mysle pozytywnie ;-)

Kamilko - my planujemy co 2 dni na razie (jestem w 4dc) a czym blizej owu to co 1.5 dnia
wiec znajac zycie zaczniemy w 13dc i tak przez 3 tygodnie hehehe
jesli mam miec owu w 30dc :-D:-D

zdrowka zycze :)

btw. kupilam sanki dzieciom a tu tylko plucha i plucha :dry:

A ja jestem ciekawa kiedy mi sie udało ....u nas bzyku było we wtorek i piatek, a w poniedzialek czy wtorek (juz nie pamietam)było widoczne cialko zolte..... tego juz sie nie dowiem :p chyba zeby wziac teorie niektorych ze przed owulacja bedzie dziewuszka a w trakcie owulacji chopok :p to moze wkrotce sie przekonam :)

reklama
Do góry