reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karotko gdzie Ty si podziewasz? Czekam na tescik :)
Basik kochanie nie trac nadziei , wiem ze sie łatwo mowi ,ale trzeba wierzyc ze bedzie wszystko dobrze.... uda sie w koncu , tylko w najmniej spodziewanym momencie :p
Tiluchna slicznie to nazwałaś " amorowalismy" w takim razie zycze jak najwiecej takich amorowych wieczorow :) i troszke ci zazdroszcze bo poki co nie dopuszczam męża do siebie dopoki lekarz nie powiem ze moge i ze wszytsko jest z dzidzia ok :0 heheh

Akuku jak Twoja bioderko ? przeszło troszkę?

Mississ trzymam kciuki zeby Twoje przeczucia okazały sie dwoma kreskami w niedziele na tescie :)

reklama
ja juz w pracy i pierwsze co to bb:-p

jade od tylu:-D

Smerfiku - maz na pewno rozumie :tak:
Miciurka - hehe, jestem ciekawa reakcji GP ;-):-) trzymam & za wizyte

Basik - a ktory to twoj dzien po owu? przykro mi ze nei bylo 2 kreseczek :-( widzisz.. ja tez czekalam, czekalam i sie doczekalam - ale @ :sorry2:

nastepny cykl nasz ok?:-)

Sloneczko - termomert kupilam na ebay - mercury thermometer
mierze temp jak tylko sie obudze rano - minimum 5 min, a mieszkam w Northamptonshire ;-) i zycze wam w takim razie powrotu do Pl
mnie tam wolami nie zaciagna :-D kocham swoje miasteczko w UK i czuje sie tutaj jak ryba w wodzie

Akuku - biedny Alex :( oby szybko przeszlo :* i jak dzisiaj biodro? lepiej? - oo, doczytalam:) to dobrze ze juz mniej boli
i dzielna dziewczyna za wczorajszy dzien!!! i oby tak codzienie.. no raz na jakis czas pozwol sobie na cos dobrego bo inaczej idzie zwariowac hehe

Ostatnia edycja:
Smerfik, tilli biodro lepiej dziekuje. No zobaczymy jak dzis bedzie.

Alex poszedl do przedszkola z 3-ma plasterkami na piecie no I bedzie chodzil w skarpetkach.

Dzien dobry kochane :-)

Akuku moze popros o jakies mocniejsze przeciwbolowe ? wspolczuje bolu,a lekarz mowi ze mozesz pracowac,co za dziad :wściekła/y:

Tiluchna ja widze ze Ty,to goraca osiemnastka jestes ;-)

Basik przykro mi ze maszz tylko I kreche :-(

Miissii pewnie ze pamietamy,i wyczekujemy z Toba na pieknego tescika ;-)

Karotka a Ty gdzie sie podziewasz ?? my tu czekamy :-p

A ja mieszkam w Southgloucestershire i tak jak Tulichna uwielbiam swoje miasto ...

Akuku dobrze ze ,maly chcial isc do przedszkola ,a ranka szybko sie zagoi .

Ostatnia edycja:
Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku - hmm.. u nas tez nie za bardzo moga chodzic w skarpetkach, ale moze gdyby mu nalozyc takie antyposlizgowe??

Edyta - hehehe, dodaj do tej 18 +12 ;-)
w sumie sama sie zaskoczylam swoja ochota :szok::cool2:

ale maz jest wniebowziety, ze bedziemy 'spuszczac' co dwa dni :-D:-D:-D choc bidak sie przeziebil i cala noc mi kaszlal i charczal i chrapal:angry:

Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku a przedszkolu maja wykladzine czy panele ?bo jesli to drugie to w skarpetkach latwo o upadek,a jednak kapcie maja pod spodem gume i sie nie slizgaja...

reklama
Tiluchna z tego co widze to w podobnym wieku jestesmy a wiesz ze jest takie powiedzenie ryyyyczaca 30-stka ...mrauuuu;-)

Moj to na silke chodzi i nie wiem jak on znajdzie sily na przytulaski co drugi dzien,a od stycznia dodatkowo bedzie chodzil z szefem i jego bracmi na boks ...:dry:

Tiluchna jeszcze nie mam ,ale brzusio czasem pobolewa wiec pewnie dzisiaj przyjdzie,a terminu @ nie mam ,ale jakbym miala brac nastepne opakowanie tabsow to wypadaloby ze w poniedzialek mialabym wziasc pierwsza tabl.

Ostatnia edycja:
Do góry