reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku a przedszkolu maja wykladzine czy panele ?bo jesli to drugie to w skarpetkach latwo o upadek,a jednak kapcie maja pod spodem gume i sie nie slizgaja...

Maja dywany...ja mam panele w domu I moje dzieci zawsze na skarpetach bo mam za cieplo na kapcie heh.
No trudno ubral kapcie. Pani chodzilo ze moglby na cos stanac nozka.

reklama
Edyta a no dziad... Wiesz ja mam 23 lata I mam wrazenie ze wszyscyysla ze ja udaje.. A ja tak naprawde nikomu tego nie pokazuje.. Boli mnie non stop... A ja jakos daje rade I dopiero jak mam rwacy bol to mnie widac.
Bralam silne tabletki tramal... I nic mi nie daly tylkl nacpaly... Wiec nie chce sie truc.

Edyta hehehe
wiesz co?? cos w tym jest :-D:-D:-D:-D

moj m to w ogole z jednej strony bardzo bardzo chce 3 dziecko
a z drugiej chcialby sie nacieszyc momentem produkcyjnym jak najdluzej:-p:-p bo wie jak to pozniej wyglada :tak: ciaza, polog, hormony, wahania libido itd itd itd

Moj tez ciezarkuje ;-) tyle ze nie na silowni a w domu
zrobil sobie swoja wlasna silownie i zajal pol jadalni:baffled:
ciezarki, laweczki walaja sie pod nogami:dry:
ale czym wiecej cwiczy tym wiecej ma ochoty:tak:

Hej dziewczywnki:-) ja z niecierpliwością czekam,aż listonosz mi te teściki dostarczy,ale to może być równie dobrze po południu.:dry: Jak tylko je dostanę,to od razu dam znać,jeszcze zanim zrobię.:tak: Echhhh...już mnie tu korba bierze.:-):-) Idę się czymś zająć,bo normalnie nie wytrzymam zaraz.

Akuku - a mozna w ogole zrobic cos z tym biodrem???

Karotka - my tutaj sie tak niecierpliwimy jak Ty :-D:-D
o ktorej listonosz przychodzi z reguly??

ja dzisiaj dostane testy owu, ale u mnie to jeszcze kawalek:-p

tiluchna no tak do 12:00,a potem jeszcze chyba koło 14/15.Tylko że to może przyjść paczką z DHLa,oni mają różne pory dostaw i jak im się na górę nie chce wchodzić,to wrzucają takie jakby awizo do skrzynki,a ja muszę zasuwać na pocztę.:wściekła/y::wściekła/y:No,ale że dostawa będzie dzisiaj,to jestem pewna. Dzięki wam za trzymanie kciuków,jeszcze nie puszczajcie.:-D

Akuku - a mozna w ogole zrobic cos z tym biodrem???

No własnie wyczytalam ze moga mi zrobic operacje ale jestem mloda mam 23 lata a biodro starczy na ok. 10 lat. moze byc tak ze nie beda mogli drugi raz wymieniac a jak beda mogli to moze byc tak ze bede sie czula jak teraz.
A no i musze najpierw schudnac na ewentulana wymiane biodra bo szybciej sie zuzyje.

Wiec zabierams ie za siebie i bede chodzic na swoim biodrze ile sie da. a kiedys tam wymienie.

witajcie dziewczynki,
missiissku kochany z dupcia w gorze to ja od lipca leze :-(
sloneczko, to dojrzalego masz mezusia, starszy od mojej tesciowej, bol bidy jakby moj m mial ich malo, on ma je genetycznie nie teges...:-(

wczoraj poryczalam sie z moim m, wygladalismy jak para bidokow siedzacych na lozku i chlipiacych, potem wygonilam go spac zeby w koncu sie zregenerowal i zobaczymy co wtorkowe badania wykarza i co powie 27 grudnia androlog...przepraszam za egoistyczne wypisywanie sie tu, ale kurna o niczym innym nie umiem myslec...

reklama
Do góry