reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Smerfiku a no nowy cykl i to pierwszy jak sie bedziemy starac ,wiec nadziei duzo w sobie mam ,ze uda sie za pierwszym razem :tak:

Tulichna a gdzie dokladnie jest Northamptonshire ? gdzies kolo Manchesteru ? Bo ja jedynie wiem gdzie jest Szkocja, Walia, Cornwalia:-D Moj maz by wiedzial bo jest zawodowym kierowca ,ale taka ososba jak ja nie orietuje sie w tych ich hrabstwach itd :-p

Ja mieszkam w Southgloucestershire wiec nie wiem czy to daleko czy blisko :-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ja tez zaczynam staranka takie juz na serio bo ostatnie 2 miesiace to bylo z doskoku jak sie uda to bedzie ale teraz to staranka uwazam za otwarte:-p

Jeszcze nie mierze temp ani nic narazie poprostu codziennie probojemy zobaczymy czy wyjdzie?? Mamy juz synka z nim udalo sie za pierwszysm razem :tak:..

halo halo
karotka- ale emocje czekamy i czekamy :)) to bedziesz testowac nawet po poludniu jak przyjda czy jutro rano?

pam- kurde to lipa, dzialaj policja itd. niech oddaja kase co to ma byc... ja nigdy nie mialam takich ekscesow ale napewno nie placilas w zadnym podejrzanym miejscu ?!

karola- ojej wspolczuje strasznie - kuruj sie lez w lozku herbatka z cytrynka sok z cebuli jakid jogurt!!!

wybaczcie ale tylko was prowizorycznie nadonilam bo bylam u lekarza - wybralam sobie szpital jakies papiery mi powypelnial i zmierzyl cisnienie - pogratulowal i poszlam hih, w sumie to przed i po tej wizycie.mialam bieganine za prezentami bo musze dzis wyslac zeby doszlo w tydzien do pl - ale to meczace takie latanir a tym bardziej ze nie wiem co komu brac - najwazniejsze ze dalam rade :) jeszcze *******k zostaly jakis ciuszek dla kuzynki mojego m bo urodzila i bedziemy szli zobayc 1 raz, ten wyjazd to naprawde wyzwanie !

smerfik - ja lubie buty :)! mam pelno - tylko szkoda ze zadne nie zimowe ahha bo teraz albo cos znajde albo pojade do pl w mega cienkich adidasach :O - a ty jakie lubisz szpileczki czy plaskie ?

a w poprzednich staran jak to wychodziło ? od razu sie udawało?
Przed zajsciem w ciaze z najstarszym synem , poronilam i caly czas mam to w pamieci,nie chce tu opisywac ale to do dzisiaj mi sie sni :-(

Drugi syn to byla wpadka,nie spodziewalam sie ciazy a tu bachhh :-D
O Natanka staralismy sie 2 lata ,wiec dluuugo,raz poronilam ale tak mnie potraktowano ze szkoda gadac :crazy: ale ciesze sie ze mam mojego slodziaczka,on jest pocieszeniem na cale zlo :tak:

Mam cudownych synow i ciesze sie ze moge ich miec .

reklama
Do góry