reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ładne sposoby tutaj widzę :-) U mnie raczej spokojnie,nawet dzisiaj w nocy nas napadło tak spontanicznie,także całkiem miło mi się spało.:-D:-D Ja z niecierpliwością czekam jeszcze te 4-5 dni i wtedy testuję.Cholercia,kij tam z postanowieniem,że nie będę- no za Chiny ludowe nie wytrzymam.:-D:-DAle póki co,staram się na razie bardziej nastawiać na przyjście @ niż na jej brak...wtedy ewentualne rozczarowanie mniej zaboli,a z kolei miła niespodzianka będzie dwa razy bardziej radosna.:-) Tak to sobie tłumaczę haha,ale zobaczymy jak będzie.:-D

reklama
Akuku czesc ,to czekamy na dlugiego posta :-p

Karotka ja Cie podziwiam kobieto,ja to juz pewnie bym sie testowala ;-)

Ja nadal czekam na @ abym tylko nie dostala na zajeciach...:sorry2:

Bym zapomniala Pam daj znac co powiedzial lekarz ...

Ostatnia edycja:
edyta no już sama się sobie dziwię,że taka cierpliwa jestem :-D No i życzę ci,żeby nie było żadnej wpadki na zajęciach...przypomniałam sobie,jak kiedyś w szkole,jakaś uroczystość była czy coś,ja miałam bardzo jasne spodnie...a tu baaaach....okres....:szok: Myślałam,że się ze wstydu spalę.Na szczęście rówieśnicy zareagowali całkiem ok,tzn ze zrozumieniem.;-)

Karotka dobrze ze normalnie zareagowali .
Ja to dla pewnosci podpache zaloze, zeby nie palic cegly w razie wypadku :-D:-D

Dziewczyny,na ebayu wynalazłam 20 testów ciążowych za 3,49 euro (plus 1,80e wysyłki)...wprawdzie to są takie najzwyklejsze testy,żadne tam Clearblue czy inne jakieś digital,i tak się zastanawiam czy warto zamawiać,bo w sumie tanio,napisane,że mają czułość 10mIU/ml ,a że się nie znam,to zapytam was :-)20 Schwangerschaftstest BLITZVERSAND 10 mIU/ml hCG Pregnancy Tests ULTRAFRÜH | eBay
Albo takie http://www.ebay.de/itm/2-x-Clearblu...schaftstests&hash=item2c593ea94f#ht_896wt_900 z tym,że droższe i w tym 2x Clearblue digital i 10x zwykłe...jak myślicie?

Ostatnia edycja:
karotka - nie moge wejsc bo mam zablokowane w pracy aukcje:p
ale wiem o jakie Ci chodzi
ja tez takie kupowalam w zeszlym cyklu

na pewno odciaza portfel
i sa ok :)

ja pewnie gdyby nie ten jeden co sie obstal z tamtego cyklu tez bym takie pokupila, ale tak jak pisalam zamierzam czekac najdluzej jak sie da i zrobic ten jeden, mam nadzieje, ze szczesliwy:-D

reklama
a moj dzisiejszy @ jest juz do zniesienia :)
mysle ze 2 dni i bedzie po :-)
jakos wczoraj mega bol i duzo
dzisiaj juz w ogole bezbolesnie i ilosc zmniejszona o polowe :-)
zyc nie umierac doslownie:sorry2:

Do góry