reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
limonka zleci,zobaczysz ;-) Ja też tak wyczekiwałam na termin testowania...w sumie pewnie nawet podświadomie teraz też czekam te 4 dni i w duchu się modlę,żeby @ została w tym cholernym Honolulu :-D:-D No i oczywiście nie przyznam się nikomu,że powoli znów zaczynam wariować i snuć różne fantazje ciążowo-dziecięce.:-) W razie czego,to kochanie,będziesz miała cudowną niespodziankę na święta,czego ci z całego serduszka życzę.:*

Jestem!!!
Lekarz powiedzial ze moge odstawic prochy jesli chce a potem brac po 5 miesiacu ciazy bo pierwsze 4 nie powinno sie brac. Teraz tylko czekam na wyciagniecie implanta....
Moj chlop troche mnie wkurzyl bo powiedzial ze jakbym poporstu zaszla to spoko ale jak on ma decydowac to on nie potrafi... wiec ja nie wiem jak to bedzie... ja go zmuszac nie bede ale przykro mi sie zrobilo strasznie

pam to nie podejmujcie żadnych decyzji, zwyczajnie przytulajcie się kiedy macie ochotę i jak się uda to będzie niespodzianka i dla Ciebie i dla niego :)

Kasoku jakos żeście jedno dziecie wyprodukowali :) więc i drugim razem się uda :) nie martw sie. Ja z Vikim zaskoczylam juz na drugi cykl a teraz rok sie staram :( ale co na pewno się uda :) musi :tak:
a no widzisz stres nie dobrze wplywa :) zobaczysz wszystko bedzie dobrze :tak:

o ja jakie historie :) fajnie musiala wygladac w szpilkach bez szpilek :D:D:D hahahaa

ja zapraszam jakby co :) zresztą ja właśnie taką objazdówkę robiłam hehe, tzn. jechaliśmy na wakacje na 3 tygodnie :) Victorek mial 5 miesięcy i ja odwiedziłam kilka forumowych koleanke :) 3 w uk, 2 w niemczech a w pl 1 :) choc chcialam wiecej ale jakos nie wyszlo :) do tilli z paryza dzwonilam ze przyjedziemy hehe
Dobrze ze dziacka n a kasu do autobusu nie wsadzilas haha:-D:-D

hahaha to juz wiesz ze dzieci mozesz miec :rofl::rofl: :D:D
kasoku wiesz wstaniesz- wszystko zalezy od motywacji haha
najlepiej powiedz M zeby cie "szturchnąl" przez sen tylko niech uwaza żeby Cie nie obudzil hahaha:-D

basik przykro mi ze test negatywny, ale może jeszcze wyjdzie pozytywny ?? na kiedy mas ztermin @ wiem co czujesz ja testuje od 12 miesiecy ehhh
smerfik oj w szpitalu :( i jak bete zrobiłas ?? trzymam &&& by wszystko sie ladnie wyjasnilo ;-) na pewno wszystko jest w pożąsiu :) :tak:
no i jak ładnei beta wzrosla :) super :) nie martw sie juz :tak:

miciurka jak mdlosci daja zyc ??

tiluchna oj czas leci leci :) no a kiedy wy do nas wpadniecie ?? he ?? masz racje Viki z 5 lutego :) 3 dni roznicy :) pamietam jak mnie pocieszałaś ze na pewnow koncu urodze hahaha :-D
jak tam występ Olivci ?? mówisz że duzo wymagasz? jak wiekszosc z nas :)
no no ladnie :) wejsciówki na lapowki :)
ja właśnie musze sobie testy owu zamówic :) dzieki za przypomnienie :yes::tak:
hahaha 10 razy dziennie :D:D czyli jednak moze jesc animal pack :) hehe z dwojga zlego .... :-D:-D
ja sie wyprowadzam do twojego miasta a co beda mi placic jak bede na forum siedziec :D hahaha
juz aukcje zablokowali >? ahh a co jak bedziesz chciala se testy zamowic ?? ehh a to malo wyrozumiali sa :dry::dry:
kurde to zaczne myc wlosy nad wanna :-D hmm albo wyzuce mopa i bede podloge na kolanach myc :-D:-Dtez da rade a co tylko kto o 6 rano podloge myje ??

edyta a bo my na innym forum bylysmy :) ja na tym jestem pierwszy raz :) tzn. mialam konto ale teraz tilli mi powiedziala ze fajne laski jestesci- tak wiec jestem :cool:
@ zawitała ??
ja pamietak jak bylam nastolatka i bylam na koloni @ mi sie skonczyla i na drugi dzien szlismy do jakiegos wesolego miasteczka...mialam jasna spudnice przylegajaco...i jak sie smialam na diabelskim mlynie tak mi @ wrocila...cała droge szlam z plecakiem na tylku haha

pam_x_pam to jeszce kilka dni i wolne :) fajnie, mówisz ze wyklad opuścilaś hehehe :) ahh tak to juz jest z facetami... wiesz moj do mnie jakis czas temu na samym poczatku staranek mowil: " to co staramy sie o coreczke(bo ja chce core- no ale wiadomo jak to jest) a np. kilka dni pozniej w złości" bo ty tylko chcesz ta corke" i takie jakby raz chcial raz nie... az w koncu powiedzialam ze nie ma grac moimi uczuciami i albo tatk albo nie... no i w koncu sie staramy :) bedzie dobrze zobaczysz :):tak:

anabelka to ja zycze pozytywnego testu :) ale masz racje wszystko moze sie jescze wydażyc :) ja tez staralam sie w dni plodne ahh i @ przyszla :( :wściekła/y:

karola mowisz ze musisz wszystko planowac :) ja tez mialam mysli czy dam rade czy bede dobra mama itd to normalne :)
fajnie ze jestes na L4 :) lekturke masz codzien nowa wiec nudzić sie nie bedziesz :sorry::sorry:
jakie włoski a jakie wasy haha :cool2:

karotka podziwiam bo ja bym juz 300 razy testowała :) zreszta co miesiac sobie mowie ze nie bede... a potem i tak testuje :eek:

limonka kochana ja ak mialam od samej owu i nic nie wyszlo, wiec nie nastawiaj sie a latwiej Ci bedzie sie rozczarowac w ta milsza strone :) lepiej nie szukac w sobie o tu zabolalo ta zakóło itd... zreszta podobni lepiej to wplywa na ewentualne zaplodnienie jak nie myslimy :tak:

A ja dzis byłam u ortopedy i az sie poplakalam...najpierw tam... same mi lzy lecialy:no:, a pozniej w domu.
Ortopeda powiedział mi ze nie bede miec zadnej operacji... ze mam chodzic na fizjoterapie i wschudnac :( no załamalam sie bo wiem ze przytylam ale tu chodzi o co innego... fizjo mi nie pomogla ostatnio a bylam chudsza i teraz on bol mi na wage zwala...ok ja wiem ze musze schudnac... tylko ja K U R W A nawet glupich brzuszkow robic nie moge...
mowie mu ze ledo chodze i co jajco... nawet mi przeswietlenia nie zrobil...twierdzac ze duzo mialam w dziecinstwie :dry:
ah mam doyc...jak bede w pl to pojde do ortopedy i zobacze co powie... a teraz dalej bede sie meczyc.
Jeszcze mi wyjechal z tekstem ze da mi list do pracy, ze mam lekko pracowac ale pod warunkiem fizjo i ze schudne....

jezu dziewczyny mam takiego dola ze masakra ;/;/ ja z miesiaca na miesiac tyje...jem jak jadlam zawsze ale coraz mneij chodze wiec sie odklada ;/;/
ja nie wiem juz co mam ze soba zrobic.
i ja chce zajsc w ciaze ;/ ahh juz nie wiem , nie wiem nic................................................................:wściekła/y::no::no:

Akuku to okropnie cie potraktowal... ja mam super fizjoterapeute tutaj na moja noge on mi zalatwia widzenia z lekarzami bo wciaz nie jest dobrze, lekarze olewaja a on rece rozklada i sie wkur*wia...
co do mojego to juz sama nie wiem co z nim zrobic ryczec mi sie chce
Ja tak bardzo chce dziecka... 4 lata temu opuscila mnie moja coreczka i teraz juz nie wytrzymam... boje sie jak cholera... boje sie ze nie bede mogla... ze moja jedyna szansa przepadla... chce teraz bo teraz niby wiekowo jest najlepiej...a on ? zachowuje sie jakby go to nie obchodzilo mysli tylko o walsnej doopie.... piernicze juz to wszystko.... mam dola.... od lekarzy sama zielone swiatla a moj jak wielki condon sie zachowuje... wszystko hamuje

Akuku to okropnie cie potraktowal... ja mam super fizjoterapeute tutaj na moja noge on mi zalatwia widzenia z lekarzami bo wciaz nie jest dobrze, lekarze olewaja a on rece rozklada i sie wkur*wia...
co do mojego to juz sama nie wiem co z nim zrobic ryczec mi sie chce
Ja tak bardzo chce dziecka... 4 lata temu opuscila mnie moja coreczka i teraz juz nie wytrzymam... boje sie jak cholera... boje sie ze nie bede mogla... ze moja jedyna szansa przepadla... chce teraz bo teraz niby wiekowo jest najlepiej...a on ? zachowuje sie jakby go to nie obchodzilo mysli tylko o walsnej doopie.... piernicze juz to wszystko.... mam dola.... od lekarzy sama zielone swiatla a moj jak wielki condon sie zachowuje... wszystko hamuje

hmm no mnie wkurzl masakrycznie :( ja iwem ze schudnac musze i ze to biodrom nie pomaga ale to jest zamkniete kolo schudnac nie moge bo biodra...na mnie diety nie dzialaja ;/
chyba mam cos z hormonami, bo bardzo nagle przytylam...ale ortopeda powinien chyba dietetykiem zostac.

a moge spytac dla czego stracilas coreczke ??
Mysle ze powinnas z nim szczerze porozmawiac. powienien zrozumiec. trzymam kciukaski :)

reklama
wpadłam jeszcze na chwilke :) pojawił mi sie odrobine zoltawy sluz... wiec nie wiem o co kaman ..ale nie stresuje się.... troszke brzuszek mnie meczy , nie boli tylko jest ciezki , wrazliwy :p ale to podobno normalnie :)

Kasoku nic sie nie martw bo wszystko sie ulozy..musi byc dobrze... a pozytywne myslenie to polowa sukcesu...

Pandorka i Miciurko jak tam sie czujecie?

Do góry