reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale produkujecie

Tulichna jesli ktos ma mozliwosc co 1,5 dnia to super u mnie rano nie jest mozliwe wiec przytulanki beda co 2 dzien :tak: moj tez bierze jakies witaminki bo na silke chodzi ,moze i nasienie bedzie super ze uda mi sie od razu zaciazyc ? optymistka ze mnie :-p dzieki za artykul ;-)

Karola te wasy to pewnie przez burze hormonow :-D

Smerfik jak sie czujesz ? kiedy bedziesz miala wynik bety ?

reklama
a widzisz tili ja rozne opinie slyszalam na temat codziennego bzyku na patyku, hmmm rano powiadasz???dobra bedzie bzyku miedzy zalozeniem jednej nogawki rajstopy, a drugiej :-D:-D:-D, za pozno wstajemy i jest rano szal cial, biegu biegu...
jak ty to robisz, ze udaje ci sie rano, wiem, nastawie budzik na 5.30 moze go dobudze, o ile sama otworze slepia.

hehe:-D
a no jak to
dzieciaki na dole jedza sniadanie i ogladaja bajki
ja myje glowe pochylona nad wanna a maz.. wiadomo co :-p:-p

a na powaznie nam wiele nie trzeba
czasem 10 minut i boje jestesmy zalatwieni :-D:-D

wiec rano, po obudzeniu, pozycja lyzeczkowa i heja :cool2:

czasem w porze lunchu sie zdarzalo
jego biuro jest ulice dalej od mojego, doslonie minuta drogi
wiec lunch mamy o 13.00
mieszkamy 5 minut od pracy
heja autem albo do domu albo gdzies na pobocze i juz :cool2::-D
w lato to fajnie
ale w zime to jakos tego nie widze:eek:

Tiluchna o jaaaa niezle sposoby :-p z tym nachyleniem podczas mycia wlosow ,najbardziej wpadlo mi do gustu ....chyba czas sprobowac :-D:-D

Ja gdzies czytalam ze soja zawiera zenskie hormony dlatego faceci powinni unikac...

3h mnie nie bylo i naprodukowalyscie...

a ja sie zcwanilam poszlam na 11 gosciu dopiero o 11.20 byl a ja do niego ze ja tylko raporty bo na 11.30 musze gnac do fizjoterapeuty.. i tak oto nie poszlam na wyklad....:-D
o 2.30 mam wizyte u psychiatry zobaczymy co powie

Hej lasencje przeczytalam wszystko ... Dopiero 14.30 a wy produkujecie jak wsciekle hehe

Usmialam sie kilka razy juz.... Poodpisuje wieczorkiem... Ahh

reklama
czasem w porze lunchu sie zdarzalo
jego biuro jest ulice dalej od mojego, doslonie minuta drogi
wiec lunch mamy o 13.00
mieszkamy 5 minut od pracy
heja autem albo do domu albo gdzies na pobocze i juz :cool2::-D
w lato to fajnie
ale w zime to jakos tego nie widze:eek:
dobrze wy jesc nie misicie heheh... A nie lunch trwa godzine, dojazd 12 minut w 2 strony, bzyk 10 minut eee to wy jeszcze macie czas na gre wstepna I obiad hahaha

Do góry