reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hejka dziewczyny

łoooooooo

jak zobaczylam ze tyle naprodukowalyscie to galki mi wyszly no i nie mam jak was nadrobic wiec wybaczcie, w czwartek lece do polski - zdecydowalam przesunac moja wizyte tydzien dalej bo moze wtedy cos zobacze :), ale melduje ze czuje sie oki ;)))

reklama
Tiluchna to tylko sie cieszyc :tak: .Odkad biore proszki mam bezbolesne i dosc skromne @ az milo :-D

Mociurka to najwazniejsze ze samopoczucie ok ...

Martwie sie troszke o smerfika :-(

karotka - ja kupywalam z ebay-a testy i sa ok ciazowe mge ci polecic ale owu nie bo sa zbyt czule i zawsze 2 krechy wychodza i ciezko zgadnac kiedy faktyczna owu bo mala roznica

Hej kochane.... Przepraszam ze caly dzien ni dawalam znaku zycia ale wybylam z domu w odwiedzinki u mamy byłam... Wszystko dobrze dzisiaj nic nie boli.. a wynik bty 185 :) czyli przyroslo o 100 % .... w razie bolu mam brac no-spe :) Ale jestescie kochane ze tak sie martwicie :*

Jutro nadrobie wszystko bo dzisiaj niestety nie bede miała dostepu do interneta

heyy dziewczynki żeście mi humora poprawiły waszymi opowieściami studyjnymi :D boki zrywać. Kurcze cos mnie brzuszek boli na @ ale troszke to dziwne. Wprawdzie przytulanki było przed wczoraj w dni płodne, ale jakos sie dziwnie czuje

Smerfik no juz sie nie martwimy ;-)

Limonka te dziwne samopoczucie,moze sugerowac ze cos tam zaczyna sie dziac :tak:

Dziewczyny ja musze uciekac ,glowe myc bo niedlugo do szkoly ide,ale napewno wieczorkiem zajrze ...papatki

reklama
Dziewczyny,dzięki wielkie :* Zamówiłam sobie te testy,powinny być jutro,góra w piątek...:confused: Liczę na szybkość niemieckiej poczty.:-D Z testów owu jeszcze nie korzystałam,ale jeśli tym razem się nie uda,to poważnie rozważę zakup takowych.;-) Póki co,nie nakręcam się,ale myślę pozytywnie.
miciurka,smerfik najważniejsze,że u was wszystko ok i oby taki stan się utrzymywał :*
Mój P.właśnie idzie na kurs,a ja zaraz się zabieram za objadanie się kiełbaską z polskiego sklepu.No nie wytrzymam.:-D:-D

Do góry