reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ale Ty aparatka jesteś :D :D :D

fajny ten pomysł objazdowych odwiedzin, ja mam plan, jak już wszystkie zaciążymy i urodzimy to zapoznamy ze sobą nasze pociechy, może za X lat wpadną sobie w oko, pożenią się i będziemy jedną wielką (forumową i realną) rodziną :D

wpominałam już, że od dziś jestem na L4? teraz mogę Was nadrabiać ;)

reklama
tiluchna no właśnie z reguły mam regularne,ale właśnie ostatnio też mi się spóźniło o 7 dni,testowałam,oczywiście nic,a chyba dzień później @ przylazła....Nie wiem czym to jest spowodowane,ale tak jak mówię,takie opóźnienia zdarzają mi się 1-2 razy w roku.:no: Dlatego teraz się nie chcę nakręcać.Ale jeśli to potrwa jeszcze parę dni,to pewnie się skuszę na teścik.:-p

Twardzielka :-D

ale a'pro po testowania to ja uzgodnilam ze testy kupuje tylko owulacyjne
zostal mi jeden test ciazowy - Firs Response
i powiedzialam sobie ze zrobie go 14 dni po owulacji
i dalam test mezowi
bede silna i nie zrobie nic wczesniej :-)
w tym cyklu wydalam majatek + 5 tescikow od Akuku ;)

kasoku sprawdziłaś i możesz mieć dzieci! :) tak więc niby dlaczego teraz miałoby się nie udać?

ja na razie staram się nie nakręcać negatywnie, że staramy się 3 miesiące i nic, wiem, że dziewczyny dłużej się starają i w końcu się udaje, powtarzam sobie, że mój maluszek gdzieś tam się kręci i jak będzie gotowy to do nas zawita, to tylko kwestia czasu :)

o wlasnie! Karola - dobre podejscie

ja np. tak pomyslalam o poprzednim cyklu
bo to jest niesamowity zbieg zdarzen, ze akurat jak mialam owulacje (niespodziewana w 32dc) to wyjechalam 1200km dalej :-D:-p gdzie ja sie z mezem ostatni raz rozstalam na wiecej niz dzien 4 lata temu hehehe

widocznie wszystko dookola mowiolo - jeszcze nie teraz :-)

karola masz całkowitą rację,ja też czasem mam czarne myśli,że 4/5 cykl,ale się nie załamuję...Jak widzę,że dziewczyny po 3-4 latach starań w końcu mają swoje upragnione maluszki,to wiem,że nie ma rzeczy niemożliwych.;-)

kasoku - cos takiego jeszcze wyczytalam

Zestaw dla faceta: jedna tabletka cynku +jedna kwasu foliowego.
Poprawia jakość nasienia (ilość zdrowych ruchliwych plemników) nawet o 75 procent. Sprawdzone.
Minimum dwa tygodnie trzeba łykać tabletki, żeby organizm odpowiednio zareagował

moj M. lyka codziennie witaminy - rutinoscorbin, B-complex, magnez, probiotyk

ale to i tak nic

przez pol roku lykal codziennie Animal pack bo cwiczyl na silowni - i to jest zestaw 15 tabletek rano i wieczorem :szok:
powiem wam ze po takim zestawie rzucal sie z taka chcica ze az sama bylam przerazona i moglby dziennie z 10 razy:szok:
sprowadzilam go do pionu i koniec animal pack i mleko sojowe na obnizenie testosteronu hehe

reklama
Do góry