reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Smerfetko gdzies znalazlam moze sie przyda
Ja po wizycie u lekarza, opuchlizna bardzo ladnie zchodzi wszystko jest ladnie mam dokonczyc antybiotyk i tydzien po moge sie juz sexic... to dobrze bo moj takiego celibatu(ponad 2 tygodniem juz) dlugo nie zniesie
- 3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
- 4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
- 5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
- 6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
- 7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
- 9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
- 13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
- 17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
- 25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
- Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
- Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml
Ja po wizycie u lekarza, opuchlizna bardzo ladnie zchodzi wszystko jest ladnie mam dokonczyc antybiotyk i tydzien po moge sie juz sexic... to dobrze bo moj takiego celibatu(ponad 2 tygodniem juz) dlugo nie zniesie
pandora83
Dzień dobry
ja niesety jeszcze w pracy, ale przynajmniej mogłam spokojnie nadrobić
kasoku- żadnych zdjęć nie będzie!!! że niby mam się przyznać że ja 50 na karku, wąs i wielki, piwny brzuchol??
basik77- nie ma czego współczuć, mi one póki co nie przeszkadzają
tulichna-no to kciukasy zaciśnięte za ten cykl
smerfik- mnie nie bolał jak na @, to był raczej ból żołądka, a że mdłości dziś mniejsze to myślę że się poprostu czymś strułam... ale bóle brzucha są na początku normalne, ale tylko te niezbyt długie i mocne bo macica się przygotowuje na wzrost maleństwa także nie łam się!!!
Miciur-ka- tak 19.12 ale to tylko kontrolnie coby popytać o leki i gdzie się usadowił pęcherzyk, myślę że najlepiej iść koło 6-7 tc wtedy widać już serduszko i w ogóle więc jeśli dobrze się czujesz faktycznie poczekaj na początek stycznia
a ja dziś z niedowiarstwa powtórzyłam test- i wyszły dwie grubaśne krechy:-) oby tylko znalazł sobie wygodną miejscówkę na te 9 miesięcya i kurde powiem wam że ja już wiem że to chłopak, głupia jestem wiem ale takie moje przeczucia, przy Antku też wiedziałam od początku, a w drugiej zero przeczuć, oprócz tego że to się źle skończy, jakbym wiedziała że nigdy płci nie poznam:-( a teraz przeczucia dobre, nastawienie dobre no i chłopak
ja niesety jeszcze w pracy, ale przynajmniej mogłam spokojnie nadrobić
kasoku- żadnych zdjęć nie będzie!!! że niby mam się przyznać że ja 50 na karku, wąs i wielki, piwny brzuchol??
basik77- nie ma czego współczuć, mi one póki co nie przeszkadzają
tulichna-no to kciukasy zaciśnięte za ten cykl
smerfik- mnie nie bolał jak na @, to był raczej ból żołądka, a że mdłości dziś mniejsze to myślę że się poprostu czymś strułam... ale bóle brzucha są na początku normalne, ale tylko te niezbyt długie i mocne bo macica się przygotowuje na wzrost maleństwa także nie łam się!!!
Miciur-ka- tak 19.12 ale to tylko kontrolnie coby popytać o leki i gdzie się usadowił pęcherzyk, myślę że najlepiej iść koło 6-7 tc wtedy widać już serduszko i w ogóle więc jeśli dobrze się czujesz faktycznie poczekaj na początek stycznia
a ja dziś z niedowiarstwa powtórzyłam test- i wyszły dwie grubaśne krechy:-) oby tylko znalazł sobie wygodną miejscówkę na te 9 miesięcya i kurde powiem wam że ja już wiem że to chłopak, głupia jestem wiem ale takie moje przeczucia, przy Antku też wiedziałam od początku, a w drugiej zero przeczuć, oprócz tego że to się źle skończy, jakbym wiedziała że nigdy płci nie poznam:-( a teraz przeczucia dobre, nastawienie dobre no i chłopak
Ostatnia edycja:
kurcze mam zgryza, bo mam bol pochwy, tak jaby cos na szyjke naciskalo i promieniuje na pochwe, zawsze tak mam jak jestem przed @ i teraz sie juz naprawde martwie co to moze byc, moze to ten pieprzony miesniak, podobno usadowil sie przy ujsciu szyjki, ale on jest maly, czyzby tak mi dawal do wiwatu???no i mam nowy problem, ktory bede analizowac wieki.
oh dzisiaj w pracy sajgon wiec dopiero mam chwile zeby wpasc
ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol
a leci jak z otwartego kranu
ok, przyszlas i spadaj, a sio
Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?
Smerfiku - no gratuluje bety :-)
no i witam pozostale ciezaroweczki i staraczki
ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol
a leci jak z otwartego kranu
ok, przyszlas i spadaj, a sio
Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?
Smerfiku - no gratuluje bety :-)
no i witam pozostale ciezaroweczki i staraczki
pam_x_pam
a moze i krokiety..hehe... ja bym zjadla krokieta... ale u nas dzis zeberka pieczone moj uwielbia i moglby jest codziennie... a jutro chyba spagetti zrobie....
nie przez implant... niektore kobiety maja wieczna @ a niektore wogole i ja do tych wogole sie zaliczam... wiec juz widze co to bedzie.... najgorsze jest to ze chcialam @ na swieta ale nie bede miala jak wyciagnac implantu chyba ze sie dogadam z lekarzem bo on bardzo zajety... a ja w styczniu mam egzaminy i nie chce zeby ze mnie sle lalo bo podczas @ zawsze zle sie czuje.... no coz.. bedzie co bedzie wazne zeby plodnosc byla ok
nie przez implant... niektore kobiety maja wieczna @ a niektore wogole i ja do tych wogole sie zaliczam... wiec juz widze co to bedzie.... najgorsze jest to ze chcialam @ na swieta ale nie bede miala jak wyciagnac implantu chyba ze sie dogadam z lekarzem bo on bardzo zajety... a ja w styczniu mam egzaminy i nie chce zeby ze mnie sle lalo bo podczas @ zawsze zle sie czuje.... no coz.. bedzie co bedzie wazne zeby plodnosc byla ok
lo matko! ja myslalam ze jak sa hormony to reguluja wlasnie okres ladnie i ma sie go normalnie
takie przynajmniej odgolne zalozenie hormonow
ja sie zastanawiam czy bede musiala czekac teraz miesiac na kolejne dni plodne czy moze jakas dobra sila sie nade mna zlituje (i castagnus zadziala) i za choc te 3 tyg sie uda..
takie przynajmniej odgolne zalozenie hormonow
ja sie zastanawiam czy bede musiala czekac teraz miesiac na kolejne dni plodne czy moze jakas dobra sila sie nade mna zlituje (i castagnus zadziala) i za choc te 3 tyg sie uda..
reklama
pam_x_pam
Tiluchna ja przy plastrach i tabletkach mialam ladne okresy ale jak odstwilam to pierwszy okres zawsze byl dlugi i okropny zalewalo mnie i krecilo mi sie wglowie wiec nastawiam sie ze pierwszy okres po implancie tez taki bedzie... ale coz... damy rade
a ja mam nadzieje ze ci castagnus pomoze bo pomogl dziewczyna wiec mam nadzieje ze tobie tez
a ja mam nadzieje ze ci castagnus pomoze bo pomogl dziewczyna wiec mam nadzieje ze tobie tez