reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Smerfetko gdzies znalazlam moze sie przyda

• 3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
  • 4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
  • 5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
  • 6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
  • 7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
  • 9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
  • 13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
  • 17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
  • 25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
  • Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
  • Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml
Wiec twoj to 4/5 tydzien ciazy gratuluje :-D

Ja po wizycie u lekarza, opuchlizna bardzo ladnie zchodzi wszystko jest ladnie mam dokonczyc antybiotyk i tydzien po moge sie juz sexic... to dobrze bo moj takiego celibatu(ponad 2 tygodniem juz) dlugo nie zniesie :-D

Dzień dobry
ja niesety jeszcze w pracy, ale przynajmniej mogłam spokojnie nadrobić:-D

kasoku
- żadnych zdjęć nie będzie!!! że niby mam się przyznać że ja 50 na karku, wąs i wielki, piwny brzuchol??:-D

basik77- nie ma czego współczuć, mi one póki co nie przeszkadzają:-D

tulichna-no to kciukasy zaciśnięte za ten cykl:tak:

smerfik- mnie nie bolał jak na @, to był raczej ból żołądka, a że mdłości dziś mniejsze to myślę że się poprostu czymś strułam... ale bóle brzucha są na początku normalne, ale tylko te niezbyt długie i mocne bo macica się przygotowuje na wzrost maleństwa także nie łam się!!!

Miciur-ka- tak 19.12 ale to tylko kontrolnie coby popytać o leki i gdzie się usadowił pęcherzyk, myślę że najlepiej iść koło 6-7 tc wtedy widać już serduszko i w ogóle:-D więc jeśli dobrze się czujesz faktycznie poczekaj na początek stycznia:tak:

a ja dziś z niedowiarstwa powtórzyłam test- i wyszły dwie grubaśne krechy:-) oby tylko znalazł sobie wygodną miejscówkę na te 9 miesięcy:tak:a i kurde powiem wam że ja już wiem że to chłopak, głupia jestem wiem:tak: ale takie moje przeczucia, przy Antku też wiedziałam od początku, a w drugiej zero przeczuć, oprócz tego że to się źle skończy, jakbym wiedziała że nigdy płci nie poznam:-( a teraz przeczucia dobre, nastawienie dobre no i chłopak:-D

Ostatnia edycja:
kurcze mam zgryza, bo mam bol pochwy, tak jaby cos na szyjke naciskalo i promieniuje na pochwe, zawsze tak mam jak jestem przed @ i teraz sie juz naprawde martwie co to moze byc, moze to ten pieprzony miesniak, podobno usadowil sie przy ujsciu szyjki, ale on jest maly, czyzby tak mi dawal do wiwatu???no i mam nowy problem, ktory bede analizowac wieki.

oh dzisiaj w pracy sajgon wiec dopiero mam chwile zeby wpasc

ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol
a leci jak z otwartego kranu:baffled:
ok, przyszlas i spadaj, a sio

Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?:-p

Smerfiku - no gratuluje bety :-):tak:

no i witam pozostale ciezaroweczki i staraczki :-D

mysle ze Edycie chodzilo o kotlety :-D

Tiluchna ja sie boje co bedzie z moja @ jak wkoncu przyjdzie... 3 miesiace nie mialam to mnie pewnie zaleje ze szok...

a moze i krokiety..hehe... ja bym zjadla krokieta... ale u nas dzis zeberka pieczone moj uwielbia i moglby jest codziennie... a jutro chyba spagetti zrobie.... :-D

nie przez implant... niektore kobiety maja wieczna @ a niektore wogole i ja do tych wogole sie zaliczam... wiec juz widze co to bedzie.... najgorsze jest to ze chcialam @ na swieta ale nie bede miala jak wyciagnac implantu chyba ze sie dogadam z lekarzem bo on bardzo zajety... a ja w styczniu mam egzaminy i nie chce zeby ze mnie sle lalo bo podczas @ zawsze zle sie czuje.... no coz.. bedzie co bedzie wazne zeby plodnosc byla ok

lo matko! ja myslalam ze jak sa hormony to reguluja wlasnie okres ladnie i ma sie go normalnie
takie przynajmniej odgolne zalozenie hormonow:dry:

ja sie zastanawiam czy bede musiala czekac teraz miesiac :szok: na kolejne dni plodne czy moze jakas dobra sila sie nade mna zlituje (i castagnus zadziala) i za choc te 3 tyg sie uda.. :sorry2:

reklama
Tiluchna ja przy plastrach i tabletkach mialam ladne okresy ale jak odstwilam to pierwszy okres zawsze byl dlugi i okropny zalewalo mnie i krecilo mi sie wglowie wiec nastawiam sie ze pierwszy okres po implancie tez taki bedzie... ale coz... damy rade :-D

a ja mam nadzieje ze ci castagnus pomoze bo pomogl dziewczyna wiec mam nadzieje ze tobie tez :tak:

Do góry