reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Smerfik- prawidłowy jak najbardziej!!!! Możesz być z siebie dumna! :-)
krowkabordo
A my chwilę temu wróciliśmy ze spaceru. Ale młody miał ubaw. Każda tuja, choinka czy też każde inne drzewo czy krzew został potrząśnięty przez Jaśka. Przecież cudownie dostać śniegiem w twarz:-). Po drodzę zatrzymaliśmy się u znajomych tam grasowała 3 letnia Julka. Syn się podłączył. A więc podkopy, orły, fikanie, skakanie czy też taplanie w śniegu były na 300%. Oczywiście rzucanie śniegiem również. Po przyjściu do domku i rozpakowaniu ze wszystkiego (masakra z tym ubieraniem, pół biedy z rozbieraniem) Zasiedliśmy nad klockami. Dzieć nadal układa a mamuśka relację strzela:-).
Do tego pięknie prószy, no taka pogoda to mi się podoba:-)
A co tu tak cicho?
Do tego pięknie prószy, no taka pogoda to mi się podoba:-)
A co tu tak cicho?
krowko ile ten twoj Jas juz ma? Fajne takie zabawy sniegu , zazdroszcz wam troszke
Musiałam pieknie umoczony wrocic ;p ale najlpsze jest to ze taakie dziecko przy tylu zabawach ani sie nie zmeczy ani ni zmarznie
Wlasnie nie wiem gdzie jestescie kobity?
Wlasnie nie wiem gdzie jestescie kobity?
krowkabordo
smerfik- 21 miesięcy:-), papug z niego niezły. Poczekaj chwilę i Twoje maleństwo też zacznie tak grandzić:-)
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Krowko to poszaleliscie na dworku...
Smerfik ja na becie tez sie nie znam bo nigdy nie robiłam...
A ja jakąś godzinie temu wróciłam ze spaceru,ale u nas zimno,szkoda że śniegu brak...za chwilke bede smazyc kobiety,bo za pół godz dzieciaki wrócą że szkoly...a to małe glodomoryyy
później zajrze do was.
Smerfik ja na becie tez sie nie znam bo nigdy nie robiłam...
A ja jakąś godzinie temu wróciłam ze spaceru,ale u nas zimno,szkoda że śniegu brak...za chwilke bede smazyc kobiety,bo za pół godz dzieciaki wrócą że szkoly...a to małe glodomoryyy
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)