reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
krowkabordo jestem dumna jak fix... a szkoda ze nie mozecie zobaczyc usmiechajacego sie mojego męża...nie pamietam kiedy go takiego szczesliwego widziałam i czy kiedykolwiek go takiego widziałam :)

A my chwilę temu wróciliśmy ze spaceru. Ale młody miał ubaw. Każda tuja, choinka czy też każde inne drzewo czy krzew został potrząśnięty przez Jaśka. Przecież cudownie dostać śniegiem w twarz:-). Po drodzę zatrzymaliśmy się u znajomych tam grasowała 3 letnia Julka. Syn się podłączył. A więc podkopy, orły, fikanie, skakanie czy też taplanie w śniegu były na 300%. Oczywiście rzucanie śniegiem również. Po przyjściu do domku i rozpakowaniu ze wszystkiego (masakra z tym ubieraniem, pół biedy z rozbieraniem) Zasiedliśmy nad klockami. Dzieć nadal układa a mamuśka relację strzela:-).

Do tego pięknie prószy, no taka pogoda to mi się podoba:-)

A co tu tak cicho?

krowko ile ten twoj Jas juz ma? Fajne takie zabawy sniegu , zazdroszcz wam troszke:p Musiałam pieknie umoczony wrocic ;p ale najlpsze jest to ze taakie dziecko przy tylu zabawach ani sie nie zmeczy ani ni zmarznie :)

Wlasnie nie wiem gdzie jestescie kobity?

reklama
Krowko to poszaleliscie na dworku...

Smerfik ja na becie tez sie nie znam bo nigdy nie robiłam...

A ja jakąś godzinie temu wróciłam ze spaceru,ale u nas zimno,szkoda że śniegu brak...za chwilke bede smazyc kobiety,bo za pół godz dzieciaki wrócą że szkoly...a to małe glodomoryyy :-p później zajrze do was.

Do góry