reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

edytko co to za przysmak te kobiety? hhehe

ok, czekalam i czekalam na @ i juz jej nie chce:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
booooliii boliii i jeszcze raz boli
juz zapomnialam jaki bol

Edyta - a mi chyba umknelo, gdzie ty mieszkasz? UK? :-)
no wlasnie.. co to sa te kobiety ?:-p

Smerfiku - no gratuluje bety :-):tak:

mysle ze Edycie chodzilo o kotlety :-D

Ja myśle że Edytka tak o nas myśli ze po prostu dziecia zamiast kotletow kobity z forum smaży :p

Dziewczyny doslownie szczam :-D:-D ach te kobiety :-p:-p
To mialybyc kotlety a wyszlo jak wyszlo,przepraszam was za takie pomylki ale jak pisze z tel to czasami takie glupoty wychodza ;-)

Tiluchna wspolczuje bolu...moze wez sobie no-spe ??
Ja bylam w aptece kupilam wit C do rozpuszczania i tak juz ktorys dzien zbieram sie do zrobienia faworkow,ale juz zaplanowalam ze je zrobie jak maz bedzie mial urlop :-) a to juz niedlugo...

reklama
Kasoku- jak to delikatnie ujełaś hehe:-D:-D:-D:-Dhehehehe, Kciuki za dobre wyniki!!!!!
Smerfik- bete możesz po dwóch, 3 dniach powtórzyć i sprawdzić czy dobrze przyrasta.

Ostatnia edycja:
tiluchna no wlasnie na co patrzy, pewnie na obspermione czasopisma dla panow bhahahahhabhuahaaaa, zapytam sie go jak przylezie w koncu.

kasoku- takiego bólu nie miałam, u mnie były takie dolegliwości- plamienie 5-6 dni przed, przez pierwsze 2 dni @ mnie zalewało, w pierwszym dniu bardzo bolesne @- od zwykłych skurczy aż po bóle krzyża i dużo skrzepów... także to albo coś innego albo masz po prostu inne dolegliwości, no i kciuki za mężola trzymam:-D

no tak przy miesniakach zalewa, nie wiem krzyze tez mnie pobolewaja, aj wszystko juz mnie boli nawet wlosy, pojde w styczniu na poczatku i sie dowiem co i jak.

reklama
To proszę mnie uspokoić i powiedzieć ze tak po prostu ma byc ? hehe wkurza mnie to ze mam zaznaczone 2 tydzien ciąży uduszę:p tą pania ktora mi tak zaznaczyła:p haha ... cały dzień mi dzisiaj nie dobrze..buuuu

kasoku fajnie to ujełaś :p

Do góry