reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowka - :-D:-D:-D:-D padlam z tej pozycji hehehehehehe:-p:tak:

Edyta - na razie pojde do ogolnego i zobaczymy ale wiecie ze ja z natury optymistka, w sumie dzisiaj liczac ze owu byla w sobote jest 17dpo i z mezem stwierdzilismy ze trzymam sie w granicach normy:-p
mysle ze castagnus mi w tym cyklu pomoze, kupilam tez termometr rteciowy

castagnus pomaga na progesteron co mysle ze w moim przypadku jest kluczowe , oraz zmniejsza pms co rowniez jest wazne w 2 fazie cyklu bo jak wczoraj wyczytalam stres obniza bardzo progesteron i uniemozliwia zagniezdzenie sie zarodka:szok:
wiec po pierwsze - likwidacja stresu i pms
po drugie - seks co 1.5 dnia
po trzecie - chiiillll ouuuuttt
po czwarte - zdrowa dieta + ruch
po piate - hmmmm:dry: ok niech zostana te 4 :-D

Miciurka - wzajemnie :*

no wlasnie KASOKU - powodzenia!!!!!!!!!!&&&&&&&& a raczej powodzenia dla meza :-p

musze wychodzic, odezwe sie z pracy

reklama
no witam się z rana:-)
Akuku- ależ Ty posta naprodukowała no no- podziw!
Akuku Tiluchna- kciuki za kolejny UDANY cykl!
kasoku- wyspana?
Basik- no wiesz, ja tam myślę że fasolka jest :-)
Miciurka- zdrowia!

I co ja komu..ech

Jaśko właśnie płacze bo mu kropelki wredna matka zabrała. Powoli wychodzimy z przeziębienia. Wczoraj już zaliczyliśmy spacerek, oczywiscie po największym śniegu:-D Ale miał ubaw ten mój syn:-):tak:. A na dziś planów brak. Jak na razie oczywiście. Cztery ściany zdecydowanie mi coraz mniej służą:-(

Miłego dnia laseczki!

Hej z ranka

tilli gratuluje nowego cyklu. Powiedz mi gdzie mierzysz tempke I kiedy zaczynasz?

smerfik no I jakie piekne 2 II mmm ja tez chce takie zobaczyc.

Milego dnia.

Krowka bordo ale fajnie ze macie snieg u nas nie ma.. A jak spadnie 5 cm to cale miasto sparalizowane hehehe do szkol sie nie chodzi.

Hej posta mi skasowalo...

Akuku jestem pelna podziwu za tak wielkiego posta :-p
Pytalas o testy ovu ,nie wiem dlaczego najlepiej robić testy po południu,tak poradziły mi z forum,ponoć pierwszy mocz nie jest najlepsz
Smerfik no jakie sliczne krechy...

Tiluchna za nowy cykl &&&

Co do opieki w uk...moj maz był u lekarza ,prosząc o pomoc a co usłyszał,nie wiem co panu jest i nie moge pomoc,na koniec dodał że zapyta jeszcze kolegów "lekarzy" co to moze być ...nosz kurde tak odpowiada lekarz ?? Dobrze że zmieniliśmy lekarza i nie jest nim anglik tylko pakistanczyk i to jest lekarz...jak potrzeba przepisuje antybiotyki a nie tylko paracetamol...kto tu nie mieszka nie wie jaką jestt utea służba zdrowia ,więc niech sie nie wypowiada

Ostatnia edycja:
reklama
Miciurka tak myslalam ze we Glendalough :-D tam jest tak pieeeeeeknie....
Smerfetko...piekne dwie krechy
Akuku powodzenia w nowym cyklu

Jesli kogods pominelo to przepraszam ale jeszcze troche zaspana jestem

noc minelo wyjatkowo dobrze, zasnelam obudzilam sie tylko raz nawet nie zyglam wiec jest poprawa... ide dzis na kontrole do lekarza wiec moze znowu mi da te dwa zastrzyki i bedzie jak nowa :-Dja sie juz nie moge doczekac niedzieli bo zostawiam mojego chlopa w domu i jade do rodzicow na swieta... on jedzie do swoich... mial jechac do mnie ale do mnie babcia przyjdezie i nie bede chlopa stresowac bo to kobieta z piekla rodem jest.... urodzila sie w halloween to wiedzma no... takie cyrki odstawia czasem.... no i kto ja odbiera z lostniska? Pam a kto... ah bedzie ubaw...

Czy wy tez tak macie ze jak musicie rano wstac to ni h*uja nie dacie rady a jak mozecie sie wyspac to z samego rna oczy otwarte i pelne energi?

Do góry