reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tiluchan bedzie dobrze... przyjdzie.... a moze jednak zaciazylas? mam nadzieje ze sie ukaze @ niedlugo... a moze idz do lekarza? niech zobaczy,.

mnie brzuch boli jak na @....
Ja sie zastanawiam czy to zapalenie nie wizelo sie z tego ze od 3 miesiecy nie maialam @? przez ten implant... ze poporstu narosla tkanka ale sie nie zluszyla? i tak narastala i teraz jest jej za duzo? jak myslicie?

Ostatnia edycja:
basik ehh na polskiego gina mnie nie stac bo to bedzie ok 100funtow, choc maz mi proponowal to mowie a co jesli jutro sie pojawi okres? tyle kasy w bloto.. a angielski lekarz.. nawt nie mam jak isc bo wolego w pracy juz nie dostane zeby rano isc poza tym pewnie co by zrobili to wzieli mocz do zbadania ale ja wiem ze nie mam zadnego przeziebienia ani bakterii bo 2 tyg temu robilam wszystkie badania i bylam 'okazem zdrowia'

maz wrocil z pracy 10 min temu, ja zalana lzami mowie mu jak mnie juz roznosi w srodku itd i z tej histerii.. wybuchnelam smiechem.. potem znowu w placz..
a on boda stoi i mowi, ze idzie zrobic mi meliski,.. a pozniej dodal, ze lepiej mi przyniesie butelke wina

karola o matko calkiem mialam inne wyobrazenie o tobie, super rowniez, oj fajnie ,ze wiem jak wygladacie :)

kasokuheh, a jak sobie mnie wyobrażałaś? potwierdzam zdanie dziewczyn, w każdym kolorze było Ci dobrze ale w blondzie wygladasz rewelacyjnie.

miciurka no to trzymam kciuki za następny test!

edyta właśnie każdy kto widzi to zdjęcie z Jaśkiem, mówi, że pasuje nam taki mały szkrab, no i dlatego staramy się i mamy nadzieję, że już niedługo się uda :)

domi śliczne zdjęcia, a synek cudo :)

Ostatnia edycja:
Tiluchna tak te hormony z nami robia... Smiejemy sie placzemy... Wssystko na raz... Ja przed @ moge jesc slone slodkie kawasne I na wszystko mam ochote hehe

Smieje sie ze my kobiety zawsze mamy cos... Albo jestesmy przed, w trakcie albo po @ I zawsze cos heh...

Czesc Kochane :*

Tiluchna kochana moze @ bedzie w nocy, a moze jednak ten jeden test byl jakis przeterminowany a te pierwsze pokazaly prawde? Tule mocno .

Dziewczyny sorki nie pamietam co tam naskrobalyscie.
Ma moze ktoras z Was jakis sprawdzony, skuteczny sposob na mdlosci. Ja sie chyba wykoncze :( Tak mnie mdli okropnie :-( Jak leze daje jakos rade, a jak tylko wstaje czuje sie tak slabo, nogi mam jak z waty... Najgorsze, ze nie moge zwymiotowac, a juz wolalabym to i miec spokoj niz tak sie meczyc... Narazie mecze herbatke mmietowa, na cole od wczoraj juz sie chyba uodpronilam .... Ratunku :baffled:

P.S. Gratuluje zaciazonym !!!! 2b3ae7893790279f.jpg

Ostatnia edycja:
tulichna- TULE CIE KOBIETKO!! :* przykro mi ze tak ci ciezko! masz wiecej zmartwien bo dluzsze cykle :( , hm max 16-17 dni po owu powinna przyjsc @. ile dni jestes po? luteina jest na wywolanie- a nigdy ci gin jej nie proponowal?? zeby te cykle skrocic? a moze jeszcze zrob ostatni test?

mamolinka- cola ale jak ci az tak nie pomaga (moze za duzo i czesto ja pijesz) to pij tylko lyczka jak ci niedobrze, sa jakies herbatki imbirowe ktore niby tez pomagaja,

dziewczyny wszystkie takie laski jestescie ze hoho ! masakra i ja mam tu wklejac mije fotki haha :))) wstydze sie ;)))) hihi

ja tez sie denerwuje juzz :/ - jutro znow testuje a potem zobaczymy za pare dni jak temp. nie spadnie i @ nie przyjdzie, ciekawe czy kreseczka sie wzmocni czy zniknie i marzenia prysna - ale ja nie lubie tego czekania wrrr

reklama
Miciurko - nie proponowal lekarz bo gdy czlowiek sie o dzidzie nie stara to okres co 50 dni jest w to mi graj:tak:
tylko ze ja nigdy sie tak nie denerwowalam bo nie patrzylam nigdy kiedy mam owulacje
np we wrzesniu mialam cykl 30 dniowy
babka mi powiedziala w Polsce ze w tym roku to mi antybiotyki tak rozlegulowaly wszystko
ja juz nic nie wiem, nic
popsztykalam sie z mezem
bo pomyslalam ze jednak pojde dzisiaj do polskiego gina ale on strzelil taka mine ze mi sie od razu odechcialam
bo ja przeciez przesadzam:baffled:
dzisiaj moj 15 albo 16 dzien po owulacji
jak najdalej do wtorku nic sie nie zmieni to robie kolejny test i zapisuje sie do angielskiego lekarze i tyle:cool2:

Do góry