reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfik- nie, ja niestety mam mięśniaka i poprzednią ciążę prawdopodobnie straciłam bo zarodek zagnieździł się zbyt blisko niego, mam nadzieję że to już się nie powtórzy:tak:

Miciur-ka- trzymam kciukasy i zrób test jeszcze raz rano!:tak:

mamolinko- potwierdzam migdały u mnie sprawdziły się w 100%

tiluchna- może Ty faktycznie jesteś w ciąży? w sumie tylko jeden test nie wyszedł.....

reklama
Cześć dziewczyny! ;-);-)jak wam mija/minęła niedziela? :-) ja byłam dziś w szkole na zajęciach,a jak wróciłam z zajęć pognaliśmy do kościoła i mamy w końcu ukończone nauki przedmałżeńskie :happy2: - u mnie sypie śnieg :baffled:

31700611262157142880378.jpg

Mamolinko mi na mdlosci nic nie pomagalo wiec nie mam sprawdzonego sposobu ,to byl najgorszy czas dla mnie bo wszystko mi smierdzialo i nos zakrywalam czym sie dalo ...wspolczuje :zawstydzona/y:

Tiluchna mysle tak jak dziewczyny,moze to naprawde ciaza i juz sie @ nie doczekasz .

Butterfly a dzionek zlecial calskiem szybko bo rodzinnie :-) dobrze ze nauki juz za wami ;-) a u nas zero sniegu,no ale tu to norma :-p

No i kolejna lasencja na naszym wateczku :-)

Ostatnio bardzo wczesnie klade sie spac,a u mnie to nowosc bo ja zawsze grubo po polnocy sie kladlam ...tak sobie mysle ze to moze przez pore roku ?! :dry: dzisiaj dodatkowo rece mi sie trzesly i musialam napic sie coli,mialam zmierzyc cukier ale nie mialam sily , to chyba przez moj wiek :zawstydzona/y:

O matko a co tu taka cisza????
Hej dziewczyny?!

Tiluchna- Ty się przetestuj dziewczyno! :-)
Edyta- co Ty gadasz, przez Twój wiek? Żarty normalnie:angry::-)
Butterfly- piękna młoda kobieta:tak:. To kiedy ślub?
Pandorka- jak się czujesz?

Mój M, właśnie dopatrzył się rachunku za tel. Przeszedł z tmobile do play. Mało co zawału nie dostał jak cyferki zobaczył:angry::szok::szok:

A mi przez ostatnie noce śnią mi się koszmary, normalnie boję się zasnąć:-(

Krowka ja dopiero co wróciłam że spaceru,bo bylam ze średnim synem...ale zimno brrr

To niezły rachunek musieliscie dostać,ostatnio moj szwagier wysyłał nam mmsy i rachunek tez "fajny "dostal.

A play z tego co wiem jest najdroższe.

Ostatnia edycja:
miciurko oby to bylo to trzymam kciukasy,
domi i butterflyu, sliczne laseczki
tiluchna dokladnie cie rozumiem ta wscieklosc na swoj organizm albo w te albo we te, szlaku mozna dostac,
karola wyobrazalam sobie ciebie jako czarnulke z kreconymi wloskami.
miciurka dawaj fotke
pandorka jeszcze raz sciskam i bartdzo sie ciesze

a my dzien spedzilismy u znajomych, u ktorych dostalam (cholera jasna) ataku paniki, nie wiem dlaczego, na szczescie nikt sie nie zorientowal, mnie pogonilo do kibelka. Wymiekam z tymi stanami, czasami mam ochote sobie w leb strzelic, chyba wroce do lekow i pierdut ciaze i drugie dziecko, nie mam juz sily na te starania i walke z lekiem, to mnie przeroslo i znowu lek wygral i on decyduje o moim zycie, nic jutro zdecyduje czy brac te leki dzisiaj jestem za zmeczona tym lekiem pier...nym.:-(

reklama
dziewczyny przeciez gdybym byla w ciazy test by wykazal cos
ja juz nie chce sobie robic zadnych nadziei

ilu dziewczynom wychodzi piersza kreska 17dpo???
niektorym dziewczynom owszem po planowanej @ ale moze im wlasnie sie przesunela owulacja i w sumie wychodzi im 13 czy 14dpo tez
ja mialam negatywa i tyle

siedzialam dzisiaj dlugo w necie i szukalam przypadkow tak dlugiej fazy lutealnej przy obecnych dlugich cyklach ale prawidlowej gospodarce hormonalnej i znalazlam jeden przypadek - mega podobny
laska miala 20 dni fazy lutealnej, a owulacje dokladnie w 31dc ja mialam w 32dc - u niej bylo to mikroporonienie

nie mam zludzen

jest tylko jedna jedyna rzecz ktora mnie zastanawia i w ogole mi nie pasuje
oprocz tego za mam oczywiscie wszystkie sygnaly swiadczace o zblizajacym sie okresie to po raz pierwszy nie jestem spuchnieta
zawsze szlam w gore ok 2kg i bylam tak spuchnieta ze spodnie byly za ciasne
tym razem tak nie jest
ale to tylko to pzy czym moglabym sie zastanowic

Do góry