zapomnialam wam wspomniec, ze na mikolaja dostalam od rodzicow owoce min mango i dzisiaj zobaczylam go jak lezy sflaczaly na talerzyku i sie rozryczalam jak dziecko, bo biedne mango sie zepsulo a dostalam je od mamy-wariatka normalna, idiotyzm.
reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Śnią mi się same złe rzeczy, dzieci..cierpienie. Chyba tak odreagowuje moja podświadomość.
Kasoku - nie umiem Ci pomóc choć bardzo bym chciała. Trzymaj się będzie dobrze!!!
Pandorka- to cieszę się niezmiernie, że dobrze się czujesz:-). Oby tak dalej!
Kasoku - nie umiem Ci pomóc choć bardzo bym chciała. Trzymaj się będzie dobrze!!!
Pandorka- to cieszę się niezmiernie, że dobrze się czujesz:-). Oby tak dalej!
tiluchna kochanie za nic nie przepraszaj gdybym byla ginem od razy bym ci cos doradzila, moze to byc ciaza i krecha wyjdzie pozniej, a moze po prostu psychika troche podzialala na niekorzysc , tyle niestety od niej zalezy,
co do mnie, to czasami mam ochote usiasc i wyc, niestety te leki ,ktore mi pomagaja nie mozna brac w czasie staran i w ciazy...nie wiem...tak bym chciala zaskoczyc, tylko,ze nic sie nie dzieje ot tak, moze z dwojka juz nie wydole???moze dlatego, sto pytan zero odpowiedzi, moj m powiedzial mi dzisiaj, ze jak bedzie mial zle wyniki zrobi wszystko zeby je poprawic, ale podobno nie jest to takie latwe...optymizm pilnie potrzebny, niech ktos mi otworzy leb i wleje wiadro optymizmu...(placz niestety)
tak sie zyje z nerwica lekowa, jednego dnia jest gitara, drugiego wystarczy ulamek sekundy i czlowiek trzesie sie jak galareta...
co do mnie, to czasami mam ochote usiasc i wyc, niestety te leki ,ktore mi pomagaja nie mozna brac w czasie staran i w ciazy...nie wiem...tak bym chciala zaskoczyc, tylko,ze nic sie nie dzieje ot tak, moze z dwojka juz nie wydole???moze dlatego, sto pytan zero odpowiedzi, moj m powiedzial mi dzisiaj, ze jak bedzie mial zle wyniki zrobi wszystko zeby je poprawic, ale podobno nie jest to takie latwe...optymizm pilnie potrzebny, niech ktos mi otworzy leb i wleje wiadro optymizmu...(placz niestety)
tak sie zyje z nerwica lekowa, jednego dnia jest gitara, drugiego wystarczy ulamek sekundy i czlowiek trzesie sie jak galareta...
reklama
Kasoku, poczekajcie na wyniki badan i zobaczycie
jezeli cos wyjdzie nie tak z nasieniem to do czasu poprawy zacznij brac leki
ale ja mysle ze wszystko wyjdzie bardzo dobrze i wtedy sie odblokujesz i pojdzie...ziuuummmm
Pandora
a powiedz mi kochana.. masz bolesci brzucha? tak jakby @ miala przysc lada chwila?
jezeli cos wyjdzie nie tak z nasieniem to do czasu poprawy zacznij brac leki
ale ja mysle ze wszystko wyjdzie bardzo dobrze i wtedy sie odblokujesz i pojdzie...ziuuummmm
Pandora