reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

zapomnialam wam wspomniec, ze na mikolaja dostalam od rodzicow owoce min mango i dzisiaj zobaczylam go jak lezy sflaczaly na talerzyku i sie rozryczalam jak dziecko, bo biedne mango sie zepsulo a dostalam je od mamy-wariatka normalna, idiotyzm.

reklama
Śnią mi się same złe rzeczy, dzieci..cierpienie. Chyba tak odreagowuje moja podświadomość.
Kasoku - nie umiem Ci pomóc choć bardzo bym chciała. Trzymaj się będzie dobrze!!!
Pandorka- to cieszę się niezmiernie, że dobrze się czujesz:-). Oby tak dalej!

Kasoku...rozumiem ze tych lekarsw nie mozna zazywac gdy sie stara o dziecko??
jejku, ty to sie masz dopiero:-(
a ja tutaj biadole o jakiejs pieprzonej fazie lutealnej:zawstydzona/y:

przepraszam was dziewczynki

Krowkaborddo :( mi pomaga gdy sie klade spac wypisanie na kartce papieru 10 rzeczy za co dziekuje losowi i wybieram najcudowniejsza chwile z danego dnia i zasypiam myslac o niej...

tiluchna kochanie za nic nie przepraszaj gdybym byla ginem od razy bym ci cos doradzila, moze to byc ciaza i krecha wyjdzie pozniej, a moze po prostu psychika troche podzialala na niekorzysc , tyle niestety od niej zalezy,

co do mnie, to czasami mam ochote usiasc i wyc, niestety te leki ,ktore mi pomagaja nie mozna brac w czasie staran i w ciazy...nie wiem...tak bym chciala zaskoczyc, tylko,ze nic sie nie dzieje ot tak, moze z dwojka juz nie wydole???moze dlatego, sto pytan zero odpowiedzi, moj m powiedzial mi dzisiaj, ze jak bedzie mial zle wyniki zrobi wszystko zeby je poprawic, ale podobno nie jest to takie latwe...optymizm pilnie potrzebny, niech ktos mi otworzy leb i wleje wiadro optymizmu...(placz niestety)

tak sie zyje z nerwica lekowa, jednego dnia jest gitara, drugiego wystarczy ulamek sekundy i czlowiek trzesie sie jak galareta...

reklama
Kasoku, poczekajcie na wyniki badan i zobaczycie
jezeli cos wyjdzie nie tak z nasieniem to do czasu poprawy zacznij brac leki
ale ja mysle ze wszystko wyjdzie bardzo dobrze i wtedy sie odblokujesz i pojdzie...ziuuummmm

Pandora :D a powiedz mi kochana.. masz bolesci brzucha? tak jakby @ miala przysc lada chwila?

Do góry