reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola zgadzam się z toba od razu calkiem inaczej sie pisze jak widzisz z kim piszesz :) Nie oceniam ludzi po wygladzie ale jakoś tak milo na was patrzec :) Wszystkie macie piękne zdjecia :)

Buscopan kiedyś brałam to dobry lek ale właśnie na recepte :) a mnie by sie czasem przydał:p

nie wiem ile mi zapisal ale moge ci wyslac listem :-D bo ja ide do lekarza i mowie ze chce buscopan i on mi daje przewaznie

reklama
Pam :) moze juz mi nie bedzie potrzebny ale dziekuje za oferowana pomoc :p a w ciąży to buscopanu i tak pewnie nie wolno brac.... a po za tym po co mi buskopan i inne leki jak ja bede miała spokojna ciąże bez zadnych dolegliwości :) nie ma to jak pozytywne myślenie :) hehe

o jacie krowkabordo super fotki, mezus taki cieplutki mis, lubie takich chlopow, bo mozna sie wtulic tak bardzo mocno, dlatego mojego tucze, bo wysoki jest, synus pieknisty,
karola o matko calkiem mialam inne wyobrazenie o tobie, super rowniez, oj fajnie ,ze wiem jak wygladacie :)

ok dziewczyny zrobilam tescik :p - jakby to ujac... widze naprawde bardzo leciutenka 2 kreche - no chyba ze juz mam omamy i sobie wkrecammm ... albo test jakis felerny ale smiem twierdzic ze widze - narazie nie uznaje tego za pozytywa ani negatywa poczekam pare dni i zrobie nastepny ;)

Miciurka- trzymam &&&&&!!!

Kurna, kilka dni mnie nie było w domu a syn całkowicie się rozregulował ze spaniem. Nie chce zasypiać w łóżeczku. Mamy nie było, syn przeziębiony to tato zabierał do naszego łóżka. Skubany walczy jak nie wiem. On płacze, woła mnie. Jak go przytulę odłożę do łóżeczka to na nowo i tak w kółko... Jeszcze cierpliwość mam jakąś taką zdezelowaną ostatnio. Zła na siebie jestem.

Kasoku - najlepiej Ci w blond włosach, zdecydowanie!

Mam pytanie z innej beczki. Mamusie co kupiłyście swoim pociechom pod choinkę? Mam gromadkę (czwórkę) dokładnie od 20 miesięcy do 2,5 roku (sami chłopcy). Co im kupić by szczęśliwi byli a ja nie zbankrutowała?

ok dziewczyny zrobilam tescik :p - jakby to ujac... widze naprawde bardzo leciutenka 2 kreche - no chyba ze juz mam omamy i sobie wkrecammm ... albo test jakis felerny ale smiem twierdzic ze widze - narazie nie uznaje tego za pozytywa ani negatywa poczekam pare dni i zrobie nastepny ;)

Miciurko fajnie że jest jakąś lekka kreseczka,za kilka dni sie wyjaśni ,bądź dobrej myśli:-)

Wroce jeszcze do zdjec Karola slicznie wygladaliscie a taki bobasek bardzo do Was pasuje ;-)

Krowkabordo co do prezentow to jest trudny wybor tym bardziej jak nie wiesz czym sie takie dzieciaczki interesuja...np moj maly uwielbia wszystkie grajace zabawki,typu jakies misie spiewajace,laptop itd,ostatnio zaczal interesowac sie puzlami,uwielbia ukladac klocki,jezdzic na rowerku,bujac sie na koniku,bajki pooglada ale tylko w j.ang :zawstydzona/y: moze popytaj rodzicow tych dzieci czym sie ich maluchy interesuja itd bedzie Ci latwiej :tak:

reklama
Do góry