reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta dzięki:-) Każdy z nich jest inny ale na etapie konstrukcji, puzzli czy klocków, ewentualnie garnków i rozkręcania czego się da:baffled::sorry2:. Chciałabym coś edukacyjnego i nie ukrywam nie drogiego. Prócz tej czwórki jeszcze 4 starszaków mi została ale tu nie mam problemu ;-).

reklama
nie wiem co we mnie wstapilo ale jak czytam o tych wszystkich mdlosciach, bolach, zmeczeniu itp itd to mi sie odechciwea ciazy....

a dzis mialam sen.... ze z moim sie kocham i on do mnie- jestes juz w ciazy? a ja- chyba tak... no to lecimy do szpitala... i lekarz- tak pani zaraz urodzi... i chop.. jest dziecko....
hah zeby tak latwo bylo :-D

Dziewczyny - jestescie tak sliczne, ze normalnie brak slow
nie dosc ze fajowe dziewczyny to madre i sliczne :tak:
i zawsze podtrzymaja na duchu :)

Krowko, Pam no to z wami zostane najdluzej na polu bitwy bo wam pare miesiecy na kuracje a moje cykle to jak pare miesiecy :-D

MICIURKO ja wierze, ze ta kreska to TA KRESKA CO TRZEBA!!!!
trzymam & i pogratuluje jak powiesz, ze jestes pewna :-D

ja dzisiaj zajety dzien mam jakos
ale to lepiej bo i czas leci i nie mysle o tym @ co to jeszcze nawet nie zapukal raz:angry:

Domi piekna z Was rodzinka :-)

Tiluchna ja nie wiem czy ja tez z wami dlugo nie zostane,bo moje cykle przed proszkami tez bylu rozne ,czasami nawet moj cykl trwal 46 dni...takze jeszcze nic nie wiadomo :-p

Ja tez dzisiaj troszke zajeta jestem bo maz w domu ,dzieciaczki tez takze czas spedzamy razem.Moj pojechal z chlopakami do sklepu wiec do was wpadlam ;-)

Ja przed prochami cykle mialam 28-29 dni.... w czasie prochow tez... zobaczymy jak bedzie teraz po zapaleniu ;-)

Mysla ze cykle beda mialy podobna dlugosc,bo ty masz przepisane antybiotyki,bez hormonkow takze nie powinny miec wplywu na cykle :tak:

Ja dzis wzielam ostatnia tabletke i tak licze ze do srody no moze do czwartu dostane @ i zobacze jak moj organizm bedzie sie zachowywal po odstawieniu...mam nadzieje ze plamienia pojda w niepamiec :sorry2:

reklama
dziewczyny przepraszam ale musze sie wybeczec:-(
ja juz nie mam sily
konczy sie niedziela a tutaj dalej nie ma @:-:)-:)-(
no rycze i nie moge przestac
dlaczego to tak dlugo trwa
juz o niczym nie moge myslec innym
mam dosc wszystkiego
siedzialam i plakalam mojej 5 letniej corce w rekaw a ona tylko klepala mnie po plecach i mowila, juz dobrze mamusiu, juz dobrze...

Do góry