reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ufff doczytalam... zrobilam notatki... wiec tak

Smerfetka--- wlosy masz za-je-bi-ste.... nornmlanie az mi woczy wyszly :szok: podziel sie!!!

Edytko fotki super :tak: piekna z ciebie kobieta, a dzieciaczki widze juz duze masz

Pandorko kochanie :-D gratuluje!!!! trzymam kciuki

Tulichna fotka super, az mi sie lezke w oku zakrecila :sorry2:

Maciurka- W Irlandii jestem juz ponad 6 lat. Moj tata juz ponad 12 lat...Mi sie tutaj bardzo dobrze mieszka, lepiej niz w polsce, w polsce nigdy nie mialam znajomych bo bylam inna a tutaj.. multum az za duzo :-D Studjuje w Sligo IT Biomedical Science... na 2 roku jestem i jest super... bywa ciezko ale super.
Co do nogi to juz 6 miesiecy prawie minelo a ja dalej kustykam... jak rochodze to jest spoko ale zeby tak wstac i isc to nie ma sily... cos sie ze zrubami dzieje wiec beda sprawdzac niedlugo...

Kasoku- coreczka super :-D i prosze nie doluj sie kochana bedzie dobrze zobaczysz... jeszcze zaciazysz jeszcze ta owu przyjdzie.... napewno <tule>

mississ fotki super :) slicznosci :)

Zadzwonil do mnie lekarz (niedziela?!
shocked.gif
) i powiedzial ze probka sie znalazla (gdzie niby?) i nie jestem w ciazy ale dla mojego spokoju mam przyjsc jutro do labratorium zrobia drugi raz i wyniki dadza mi odrazu. ha...
Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie.
Czuje sie jak Kate Midelton
laugh.gif

reklama
Dzieki dziewczyny :)
Kasoku moje nogi to tragedie i najwiekszy kompleks :p uwierz nie ma czego zazdroscic , dwa dlugie chude patyki :)

pam to jutro wszystko sie okaze :) trzymam kciuki za dobrym rozwiazaniem tego zamieszania

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :)
Kasoku moje nogi to tragedie i najwiekszy kompleks :p uwierz nie ma czego zazdroscic , dwa dlugie chude patyki :)

ja tez mam dlugie ale za to uda mam ogromne (wszyscy mowia ze nie) a teraz jeszcze jak kaczka chodze przez to noge to mam wrazenie ze dupka mi sie rozrasta jeszcze bardziej i niedlugo bedzie jak szafa 3drzwiowa :-D

Cześć dziewczyny!

Matko jakie z Was laski, piękne kobiety. Młode, atrakcyjne Mamusie:tak::-)

PANDORKA
- GRATULACJE i trzymam &&&&&&

Lori, Tiluchna
, - ja z Wami na polu bitwy zostanę. Jednak ja muszę wstrzymać się trzy miesiące minimum

Miciurka, Basik- mam dobre przeczucie:-)

Wszystkim zaciążonym (bo już się pogubiłam ile jest a nie chcę pominąć) jeszcze raz zdrowej i nudnej ciąży!
I tym, które czekają na dwie kreski &&&&&&&&

U mnie hmm, przykro mi ale muszę to przeboleć choć trochę.. Jasio właśnie mi coś tu zalatuje więc muszę ogarnąć chłopa hehehZobacz załącznik 521765

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziękuję za mile słowa ...kochane jesteście buzka

Smerfiku ale laseczka z ciebie

Tiluchna śliczne zdjęcie z córeczka ...

Krowkabordo sliczne zdjęcia .

A ja musze do apteki skoczyc i kupic angielski odpowiednik espumisanu (buscopan) mam recepte bo take gazy mam ze az wstyd... i jeszcze cos mi w tym brzuchu rusza sie ciagle wiec moze od tego tak boli... nie zaszkodzi heheh....

hej, udało mi się Was nadrobić, oglądałam wszystkie zdjęcia, ale z Was piękne kobietki!!!! :) od razu lepiej się pisze jak wiadomo jak te osoby po drugiej stronie monitora wygladają :))

pandorka moje gratulacje!!!! prześlij do nas jakieś dobre fluidki :-)

mnie od wczoraj tak boli krtań, że nie ma zmiłuj się, jutro chyba popędzę do lekarza i jakieś l4 wezmę bo nie dam rady prowadzić lekcji... :baffled:

jak już tak wszystkie wklejały to może i ja coś wkleję, a co!

nasz najmłodszy gość na weselu- Jaś
karolina_i_marcin_slub_wesele_211.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_040.jpgkarolina_i_marcin_slub_wesele_159.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_041.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_018.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_134.jpg

karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_38.jpg karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_17.jpg karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_18.jpg

Załączniki

• 159.jpg
    159.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Karola zgadzam się z toba od razu calkiem inaczej sie pisze jak widzisz z kim piszesz :) Nie oceniam ludzi po wygladzie ale jakoś tak milo na was patrzec :) Wszystkie macie piękne zdjecia :)

Buscopan kiedyś brałam to dobry lek ale właśnie na recepte :) a mnie by sie czasem przydał:p

reklama
Do góry