reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pamiatko ale ty masz przeboje w tej irlandii, nie wiem co mam napisac, ale chcialabym zebys byla w ciazy i zeby wszystko bylo u ciebie oki,

a co do tych plemnikow, to jak moi znajomi starali sie o dzidzie a jej maz nie mogl, to dostawala pojemnik z plemnikami i musiala je trzymac w zamrazalce chyba do dwoch dni, wiec moze sprobuje????a propos maz mnie wysmial...

reklama
wlasnie sie dowiedzialam, ze ma byc -12 stopni, no to zima na calego, tylko ogrzewanie domu kosztuje :baffled:ale niech wymrozi te wszystkie owadyb i slimaki, to na wiosne bedzie ich mnie bleee

pam-o cholera! no... to juz przesadzili... a twoj wynik bety sie nie znalazl??!! ps. a robilas prywatnie te badania? gdzie to taka fuszera bo ja tez z Irl. ? :/

kasoku- o kochana ale masz pomysly ;) pam ma racje tam cieklym azotem to szybciej a w zamrazarce wolno,ale chyba cos zle liczysz 72 h a badanie jest 11.12 o 17 tak? to moze jeszcze jutro dopadnij meza jakos do 12-14 max - dobrze licze ;)),

pam-o cholera! no... to juz przesadzili... a twoj wynik bety sie nie znalazl??!! ps. a robilas prywatnie te badania? gdzie to taka fuszera bo ja tez z Irl. ? :/

Robilam w SLigo i ja mam lekarza na uczelni wiec wszystko przez nich robie bo to sa jedyni lekarze jakim ufam, znaja moja cala historie i naprawde mi pomagaja jak moga. Ja mam deical card wiec prywatnie nic nie robie u nas w Sligo nawet prywatnie badan w laboratorium nie zrobia. nie ma nawet takiej opcji tylko z kwitkiem od lekarza.
Moja krew sie uplynnila/wyparowala./zgubila/dostala nog i odeszla/wyleciala przez okno (niepotrzebne skreslic)

Dziewczyny normlanie za Wami cięzko nadążyć :)

Co przewracam stronę, to jakieś 3 nowe wyskakują :sorry2:

U mnie 12 dc, więc musimy zacząć działać (Co prawda ja zazwyczaj mam około 20tego dnia niby tak mi z testów owu wychodziło, ale już sama nic nie wiem). A napiszcie mi czy lepiej co dwa dni, czy codziennie? Bo żywotność to chłopaki mojego E nie mają zbyt dobrej...

Dziewczyny normlanie za Wami cięzko nadążyć :)

Co przewracam stronę, to jakieś 3 nowe wyskakują :sorry2:

U mnie 12 dc, więc musimy zacząć działać (Co prawda ja zazwyczaj mam około 20tego dnia niby tak mi z testów owu wychodziło, ale już sama nic nie wiem). A napiszcie mi czy lepiej co dwa dni, czy codziennie? Bo żywotność to chłopaki mojego E nie mają zbyt dobrej...
z tego co mnie ucza na genetyce to plemniki zaczynaja sie produkowac z chwila gdy "stare" opuszcza swoje miejsce. Dojrzewaja przez okolo 24h wiec codziennie jest spoko. Nie wiem dokladnie co masz na mysle przez zywotnosc ale zywotnosc kojarzy mi sie z dlugoscia zycia w jadrach wiec skoro maja slaba czyli ktorka zywotnosc to ja bym codziennie meczyla... albo i dwa razy dziennie dla pewnosci :-)

Muszę się wyżalić, wybaczcie....

Do wczoraj myślałam, że sobie radzę że jestem twarda i wszystko przyjmuję na chłodno. Jednak nie. Jeszcze dzisiejszy wynik badań, który mnie utwierdził że jednak mogło być wszystko ok. Jestem zła, nosi mnie wręcz trzęsie. Próbuję wstrzymać emocje, emocje te złe. Nie daję rady. Bardzo boli. Chęć działania dalej z każdą minutą oddala się, zamienia się w ból :-:)-:)-:)-(.

Dziewczyny druga kreska to druga kreska i już! Wiara kochane w to co piękne, co trwa!

reklama
Kasoku
dziecko zamknij w łazience :-D a plemniki wystaw za okno bo i tak na minusie 12 stopni :-D przepraszam ale moja wyobraźnia pracuje i nie mogłam sie powstrzymac ;-) nie chciałam Cię urazić oczywiście. i uważam że tak jak pisała miciurka dopadnij jakoś męża może w łazience ? :) szybkie bara bara :-) małej bajki póść głośno żeby nie słyszałam albo suszarke włączcie w łazience ;-)

pam
masakra co za debile... nie wiem jak to może być możliwe :no: powiem tak ja trzymam kciuki zeby było ok żebyś była z dzidzią i zeby więcej antybiotyków nie trzeba było. wiesz ze zarodki są chronione do któregoś tam tygodnia więc mam nadzieje ze nic mu nie zaszkodzi jeśli tam jest :tak: i trzymam kciuki zeby choróbsko sobie poszło !!! i bylo już wszystko cacy

smerfik
zarąbistą widać kreche a ty piszesz ze bladziuchna ze ledwo widac. ja w drugiej ciąży taką miałam tydien po terminie miesiączki. powaga , w ogóle non stop jak testy robiłam to mi taka wychodzila. ;-)

tiluchna
mam nadzieje ze jakpojechałaś na zakupy to kupiłaś test i zaraz nam go pokazesz !!! ewentualnie jutro :-)

wiecie co, bolą mnie jajnii z dwóch stron, dzisiaj test owulacyjny wyszedł mega pozytywny, mam biały śluz a wczoraj był ciągnący się... :eek: coś mi się zgrać nie chce chyba mój śluz nie umówił się na wspólne bisiadowanie z testami owu. przecież skoro owu ma byćdo 24 godzin o pozytywnego testu owu to jakim cudem ja już mam śluz biały a nie płodny?? jakaś dziwna jestem.
Tiluhna to ja mam tak samo jak ty najpierw śluz a pożniej owu i biały śluz on może zatyka szyjke zeby plemniory nie zrobiły w tył zwrot haha :-D

krowkabordo
kochana moja :-(tulam cię mocno i całuje.... jakie wyniki robiłaś?? pomyśl sobie tak że nic co sie dzieje nie dzieje sie bez przyczyny. mam nadzieje że los cię obdarzy kolejną ciążą bliźniaczą i odzyskasz swojego maluszka i dorzucisz jeszcze braciszka lub siostrzyczke :tak: wiem jak ci cięszko, ja swojego syneczka też straciłam idzien w dzien o nim myśle czy w pracy czy w domuc hoć tyle czasu od jego śmierci już minęło.... zobacz na moj suwaczek o Antosiu. Trzymaj sie mocnokochana twój Aniołek czuwa nad Tobą!

Ostatnia edycja:
Do góry