Kasoku
dziecko zamknij w łazience
a plemniki wystaw za okno bo i tak na minusie 12 stopni
przepraszam ale moja wyobraźnia pracuje i nie mogłam sie powstrzymac ;-) nie chciałam Cię urazić oczywiście. i uważam że tak jak pisała miciurka dopadnij jakoś męża może w łazience ?
szybkie bara bara :-) małej bajki póść głośno żeby nie słyszałam albo suszarke włączcie w łazience ;-)
pam
masakra co za debile... nie wiem jak to może być możliwe
powiem tak ja trzymam kciuki zeby było ok żebyś była z dzidzią i zeby więcej antybiotyków nie trzeba było. wiesz ze zarodki są chronione do któregoś tam tygodnia więc mam nadzieje ze nic mu nie zaszkodzi jeśli tam jest
i trzymam kciuki zeby choróbsko sobie poszło !!! i bylo już wszystko cacy
smerfik
zarąbistą widać kreche a ty piszesz ze bladziuchna ze ledwo widac. ja w drugiej ciąży taką miałam tydien po terminie miesiączki. powaga , w ogóle non stop jak testy robiłam to mi taka wychodzila. ;-)
tiluchna
mam nadzieje ze jakpojechałaś na zakupy to kupiłaś test i zaraz nam go pokazesz !!! ewentualnie jutro :-)
wiecie co, bolą mnie jajnii z dwóch stron, dzisiaj test owulacyjny wyszedł mega pozytywny, mam biały śluz a wczoraj był ciągnący się...
coś mi się zgrać nie chce chyba mój śluz nie umówił się na wspólne bisiadowanie z testami owu. przecież skoro owu ma byćdo 24 godzin o pozytywnego testu owu to jakim cudem ja już mam śluz biały a nie płodny?? jakaś dziwna jestem.
Tiluhna to ja mam tak samo jak ty najpierw śluz a pożniej owu i biały śluz on może zatyka szyjke zeby plemniory nie zrobiły w tył zwrot haha
krowkabordo
kochana moja :-(tulam cię mocno i całuje.... jakie wyniki robiłaś?? pomyśl sobie tak że nic co sie dzieje nie dzieje sie bez przyczyny. mam nadzieje że los cię obdarzy kolejną ciążą bliźniaczą i odzyskasz swojego maluszka i dorzucisz jeszcze braciszka lub siostrzyczke
wiem jak ci cięszko, ja swojego syneczka też straciłam idzien w dzien o nim myśle czy w pracy czy w domuc hoć tyle czasu od jego śmierci już minęło.... zobacz na moj suwaczek o Antosiu. Trzymaj sie mocnokochana twój Aniołek czuwa nad Tobą!