reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witajcie:-)
ja zatestuje w niedziele i koniec:-D nie złamię się i już:-D

smerfik- też widzę i gratuluję!!

kasoku- dokładnie, na czym bardziej Ci zależy? a może możecie przełożyć badanie na dni kiedy będziesz tuż przed, albo w czasie @??

reklama
hmm niestety glupio mi juz poraz drugi przekladac, wiec lipa, miciurko odmierzylam trzy dni i wyszlo, ze na dzisiejszym przytulansku koniec :crazy:a w tym cyklu prawy ten chyba dobry dziala, bo lewy tez dziala ale chyba jajowod mi zarosl...aj aj metlik w glowie aj aj. albo wiem dzisiaj wezme jego nasienie do pojemniczka dam do zamrazalki a jutro i w niedziele sobie wstrzykne???co wy na to???desperatka ze mnie:-):-):-):-):-)ale jakby nie bylo to jest juz jakas mysl?:-):-):-)

kasoku no to dzialajcie dzisiaj .... czasem jeden strzal i okazuje sie strzalem w 10tke.... ale z tym wstrzykiwaniem to mnie zaskoczylas :) w sumie to obydwie mamy jakies dziwne pomysly ale w sumie moj sie okazal skuteczny to Ty swoj też wyprobuj :)

a ja mam wrkr*wa... wlasnie dzwonila pielegniarka zebym nie palila brala kwas foliowy odpoczywala i czekala na USG bo sie okazalo ze wyniki ktore im przyslali nie byly moje...:wściekła/y: Irlandia curwa Irlandia :angry:

Kasoku ja nie wiem jak jest z zmarazaniem plemnikoa... Hehe mi sie wydaje ze one umiera w zlej temp. Ale w sumie w invitro je mroza tylko jak... Trzeba ten temat przestudiowac hahaha... Bede se mrozic m plemniki I wstrzykiwac codziennie przez miesiac... Pozniej sie okaze ze ciaza a on bedzie robil testy na ojcostwo hahaha
Ja to zaraz daleko w przyszlosc wychodze hehehe

Smerfik nie wiem... musze czekac na usg a to dopiero za tydzien... osiwieje

Akuku plemniki mrozi sie plynnym azotem i one zamrazaja sie bardzo szybko do bardzo niskiej temperatury i dlatego nie gina... bo jest to w ciaku sekundy lob dwuch... w zamrazarce domowej by umarly bo mrozenie jest zbyt powolne

pam kurcze makabra jakaś.... nie wiem co ci powiedziec... a jak długo trwa to leczenie ktore teraz masz? bo wiem ze mowilas ale nie pamietam....

reklama
pam kurcze makabra jakaś.... nie wiem co ci powiedziec... a jak długo trwa to leczenie ktore teraz masz? bo wiem ze mowilas ale nie pamietam....
antybiotyki przez tydzien potem usg i wtedy lekarz zadecyduje czy jest poprawa i dalej antybiotyki czy trzeba robic laparoskopje... ogolnie lecznie trwa cos kolo miesiaca ale czasem duzej zalezy jak zle jest i jak organizm odpowiada na leczenie

Do góry