reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witajcie:-)
ja zatestuje w niedziele i koniec:-D nie złamię się i już:-D

smerfik- też widzę i gratuluję!!

kasoku- dokładnie, na czym bardziej Ci zależy? a może możecie przełożyć badanie na dni kiedy będziesz tuż przed, albo w czasie @??

reklama
hmm niestety glupio mi juz poraz drugi przekladac, wiec lipa, miciurko odmierzylam trzy dni i wyszlo, ze na dzisiejszym przytulansku koniec :crazy:a w tym cyklu prawy ten chyba dobry dziala, bo lewy tez dziala ale chyba jajowod mi zarosl...aj aj metlik w glowie aj aj. albo wiem dzisiaj wezme jego nasienie do pojemniczka dam do zamrazalki a jutro i w niedziele sobie wstrzykne???co wy na to???desperatka ze mnie:-):-):-):-):-)ale jakby nie bylo to jest juz jakas mysl?:-):-):-)

kasoku no to dzialajcie dzisiaj .... czasem jeden strzal i okazuje sie strzalem w 10tke.... ale z tym wstrzykiwaniem to mnie zaskoczylas :) w sumie to obydwie mamy jakies dziwne pomysly ale w sumie moj sie okazal skuteczny to Ty swoj też wyprobuj :)

a ja mam wrkr*wa... wlasnie dzwonila pielegniarka zebym nie palila brala kwas foliowy odpoczywala i czekala na USG bo sie okazalo ze wyniki ktore im przyslali nie byly moje...:wściekła/y: Irlandia curwa Irlandia :angry:

Kasoku ja nie wiem jak jest z zmarazaniem plemnikoa... Hehe mi sie wydaje ze one umiera w zlej temp. Ale w sumie w invitro je mroza tylko jak... Trzeba ten temat przestudiowac hahaha... Bede se mrozic m plemniki I wstrzykiwac codziennie przez miesiac... Pozniej sie okaze ze ciaza a on bedzie robil testy na ojcostwo hahaha
Ja to zaraz daleko w przyszlosc wychodze hehehe

Smerfik nie wiem... musze czekac na usg a to dopiero za tydzien... osiwieje

Akuku plemniki mrozi sie plynnym azotem i one zamrazaja sie bardzo szybko do bardzo niskiej temperatury i dlatego nie gina... bo jest to w ciaku sekundy lob dwuch... w zamrazarce domowej by umarly bo mrozenie jest zbyt powolne

pam kurcze makabra jakaś.... nie wiem co ci powiedziec... a jak długo trwa to leczenie ktore teraz masz? bo wiem ze mowilas ale nie pamietam....

reklama
pam kurcze makabra jakaś.... nie wiem co ci powiedziec... a jak długo trwa to leczenie ktore teraz masz? bo wiem ze mowilas ale nie pamietam....
antybiotyki przez tydzien potem usg i wtedy lekarz zadecyduje czy jest poprawa i dalej antybiotyki czy trzeba robic laparoskopje... ogolnie lecznie trwa cos kolo miesiaca ale czasem duzej zalezy jak zle jest i jak organizm odpowiada na leczenie

Do góry