reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku
bolalo mnie podbrzusze bardzo, teraz przestalo
bola mnie piersi po bokach ale nic poza tym
niedobrze mi jest - ale pewnie od nerwow ;-)

ja widze Twoja kreseczke :)

reklama
Tiluchna jak ja jestem w ciąży to Ty też ....
Dziewczyny nie bede narazie dziekować :) ale obiecuje wam ze jak tylko lekarz potwierdzi ciąże ze jest w macicy to wtedy kazdej z osobna bede dziekowac :)

przeczytalam, ze od 3 do 5 dni nie mozna przed badaniem sie bzykac, wiec poradzcie mi, wczoraj bylo bara bara, dzisiaj bedzie bara brara bo to moj 9 dc i fajnie jakby jutro tez cos bylo, tylko, ze jutro jest 8, a 11 ma badanie, wiec zostaje 2,5 dnia tak???czyli jutro chyba juz nie moge bzyku???co???zalozmy jutro wieczorem, to zostaje niedziela bez bzyku, poniedzialek bez bzyku, a we wtorek o 17 badanie czyli ni hu hu jak myslicie, w niedziele mam 11 dc czyli owu, aj...

ja pitole, na moim kalendarzu owulacyjnym pisze, ze jutro podobno mam bardzo plodne, a 11 jest jeszcze szansa...albo olac to jego badanie???

Kasoku - uuuu ciezka sprawa

zalezy na czym ci bardziej zalezy ;-)
czy na tym zeby badanie nasienia wyszlo jak najbardziej poprawnie
czy zeby sie wpasowac w owulacje

najlepszym wyjsciem byloby przelozyc badanie :-)

smerfik - tez widze kreseczke,
u tulichny tez widzialam ;),

ja mam dzis ok 9-10 d po owu.

kasoku- omierz 3 doby co do minutki od badania i dawaj :D

reklama
Do góry