reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku
bolalo mnie podbrzusze bardzo, teraz przestalo
bola mnie piersi po bokach ale nic poza tym
niedobrze mi jest - ale pewnie od nerwow ;-)

ja widze Twoja kreseczke :)

reklama
Tiluchna jak ja jestem w ciąży to Ty też ....
Dziewczyny nie bede narazie dziekować :) ale obiecuje wam ze jak tylko lekarz potwierdzi ciąże ze jest w macicy to wtedy kazdej z osobna bede dziekowac :)

przeczytalam, ze od 3 do 5 dni nie mozna przed badaniem sie bzykac, wiec poradzcie mi, wczoraj bylo bara bara, dzisiaj bedzie bara brara bo to moj 9 dc i fajnie jakby jutro tez cos bylo, tylko, ze jutro jest 8, a 11 ma badanie, wiec zostaje 2,5 dnia tak???czyli jutro chyba juz nie moge bzyku???co???zalozmy jutro wieczorem, to zostaje niedziela bez bzyku, poniedzialek bez bzyku, a we wtorek o 17 badanie czyli ni hu hu jak myslicie, w niedziele mam 11 dc czyli owu, aj...

ja pitole, na moim kalendarzu owulacyjnym pisze, ze jutro podobno mam bardzo plodne, a 11 jest jeszcze szansa...albo olac to jego badanie???

Kasoku - uuuu ciezka sprawa

zalezy na czym ci bardziej zalezy ;-)
czy na tym zeby badanie nasienia wyszlo jak najbardziej poprawnie
czy zeby sie wpasowac w owulacje

najlepszym wyjsciem byloby przelozyc badanie :-)

smerfik - tez widze kreseczke,
u tulichny tez widzialam ;),

ja mam dzis ok 9-10 d po owu.

kasoku- omierz 3 doby co do minutki od badania i dawaj :D

reklama
Do góry