reklama
tiluchna chyba tak , na pierwszym usg byłam 20 i mowil ze owulacja moze wystapic gdzies za ok 3-4 dni wiec 23 , a 27 było juz cialko zolte..... no mniej 23 ,24 listopada...
Miciur-ka narazie u mnie sa bladzioszki no ale moj mąż tez je widzi to jest dobrze .. a dzisiaj mi sie wydaje ze krecha bardziej rozowa niz wczoraj... jutro odpuszczam testowanie ale za testuje w niedziele : ile jesteś dni po owulacji ?
Miciur-ka narazie u mnie sa bladzioszki no ale moj mąż tez je widzi to jest dobrze .. a dzisiaj mi sie wydaje ze krecha bardziej rozowa niz wczoraj... jutro odpuszczam testowanie ale za testuje w niedziele : ile jesteś dni po owulacji ?
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hello
jej pierwszy razz pracy kliekam
aaaj smerfik zapomniałam
pogratulować !!!! i czekam na focie :-)
pam
ciesze się że jest po twojej myśli i nie doszło ci zmartwień
tiluchna
ale nas trzymasz w niepewności, ja tu cekam na wieści a ty ciągle nie chcesz zrobić szybko teściku , bo ja też widziałam plusik serio serio :-)
pandorka
ja mam 2x1 i zastanawiam się czy nie wziąć od jutra 3x1... kurde....
taki implant wczepiają a jak się go pożniej wyciąga??? nacina się skóre i wyciąga?? moja wyobraźnia....
weźcie mi coś poradźcie kochane bo ja nie wiem ... jutro mam 16dc, dzisiaj tempka skoczyła o 3 kreski więc mam nadzieje ze jutro znow skoczy chyba ze moja niedomoga lutealna się pojawi więc spadnie i lipa będzie boli mnie na zmiane i jajnik lewy i pracy zaczyna się bać że @ dostane, pytanie czy jak dzisiaj na noc lutke wezme to czy sobie nie zaszkodze a może jeszcze owu nie było ??? ahh już głupieje czy ona w ogóle jest ale śluzik był wczoraj dzisiaj już jest biały, pamiętam że jak biały był to z progesteronu się pojawiał więc może już po owu i właśnie progesteron działa sobie i lepiej żebym go wspomogła żebym znów nie zaczeła plamić?? ratunku bo zwariuje.
jej pierwszy razz pracy kliekam
aaaj smerfik zapomniałam
pogratulować !!!! i czekam na focie :-)
pam
ciesze się że jest po twojej myśli i nie doszło ci zmartwień
tiluchna
ale nas trzymasz w niepewności, ja tu cekam na wieści a ty ciągle nie chcesz zrobić szybko teściku , bo ja też widziałam plusik serio serio :-)
pandorka
ja mam 2x1 i zastanawiam się czy nie wziąć od jutra 3x1... kurde....
taki implant wczepiają a jak się go pożniej wyciąga??? nacina się skóre i wyciąga?? moja wyobraźnia....
weźcie mi coś poradźcie kochane bo ja nie wiem ... jutro mam 16dc, dzisiaj tempka skoczyła o 3 kreski więc mam nadzieje ze jutro znow skoczy chyba ze moja niedomoga lutealna się pojawi więc spadnie i lipa będzie boli mnie na zmiane i jajnik lewy i pracy zaczyna się bać że @ dostane, pytanie czy jak dzisiaj na noc lutke wezme to czy sobie nie zaszkodze a może jeszcze owu nie było ??? ahh już głupieje czy ona w ogóle jest ale śluzik był wczoraj dzisiaj już jest biały, pamiętam że jak biały był to z progesteronu się pojawiał więc może już po owu i właśnie progesteron działa sobie i lepiej żebym go wspomogła żebym znów nie zaczeła plamić?? ratunku bo zwariuje.
Smerfiku, jak odpowiadasz to kliknij srodkowa linijke, kwadracik z drzewkiem, kolo filmu, i tam sie pojawi - zaladuj zdjecie, wybierz z komputera i tyle
Missiiss- bardzo bym chciala ci pomoc ale ja sie nie znam na luteinie
a co do sluzu
u mnie sluz plodny jest przed owulacja
w dzien owulacji juz go nie bylo
czyli w czwartek bylo go od grooooma ale na usg pecherzyk mial 19mm
w piatek i sobote, normalny sluz
Missiiss- bardzo bym chciala ci pomoc ale ja sie nie znam na luteinie
a co do sluzu
u mnie sluz plodny jest przed owulacja
w dzien owulacji juz go nie bylo
czyli w czwartek bylo go od grooooma ale na usg pecherzyk mial 19mm
w piatek i sobote, normalny sluz
aaa i nie robie tesciku bo go nawet nie mam
moze poczta mi dzisiaj przyniesie prezencik od Akuku
to pomysle czy ewentualnie czegos nie osikac jutro
ale nie wiem
na razie czekam
siedze i sie zastanawiam, i licze i obmyslam i gdybam i rece zalamuje LOL
moze poczta mi dzisiaj przyniesie prezencik od Akuku
to pomysle czy ewentualnie czegos nie osikac jutro
ale nie wiem
na razie czekam
siedze i sie zastanawiam, i licze i obmyslam i gdybam i rece zalamuje LOL
Pewnie ze widac!!!!!!!!!! sliczna kreseczka
nie.. dzisiaj nei testuje na bank
caly czas mam czutke ze w ten weekend @ nadejdzie
jezeli do jutra nie bede miala zadnej plameczki.. zobacze moze sie odwaze ale nie chce sie rozczarowac
wole zobaczyc okres niz kolejne 'cos'
nie.. dzisiaj nei testuje na bank
caly czas mam czutke ze w ten weekend @ nadejdzie
jezeli do jutra nie bede miala zadnej plameczki.. zobacze moze sie odwaze ale nie chce sie rozczarowac
wole zobaczyc okres niz kolejne 'cos'
tiluchna jest slabiutka ,ale mam nadzieje ze wy ja tez widzicie a nie tylko ja....
a boli Cię podbrzusze? bo mnie rano bolało ale to ja nie wiem do konca czy to ten stan zapalny czy bardziej okresowo , no i te mdłości to też nie koniecznie ciążowe bo też chyba zapalenie pecherza moze miec taki objaw.... tyle ze te mdłości to tak do 13 trwają... a pozniej jem i nic mi nie ma....a u Ciebie jakieś inne objawy?
a boli Cię podbrzusze? bo mnie rano bolało ale to ja nie wiem do konca czy to ten stan zapalny czy bardziej okresowo , no i te mdłości to też nie koniecznie ciążowe bo też chyba zapalenie pecherza moze miec taki objaw.... tyle ze te mdłości to tak do 13 trwają... a pozniej jem i nic mi nie ma....a u Ciebie jakieś inne objawy?
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Smerfik widac widac hehe gratuluje :-)
Tiluchna to jutro testuj:-)
Ja czekam bi sie boje... Chyba ze znowu zatestuje przez sen... Ja bym chciala choc cien cienia zobaczyc..ale my kobiety dziwne jestesmy... Najpierw chcemy choc cien a ja km jest cien to chcemy grube krechy a jak sa grube to chcemy potwierdzenia od lekarz I tak w kolo macieju hehe
A zapomnialam wczoraj zlozyc zeczenia mikolajkowe wiec zhcze wszystkiegi naj:-)
Moj syn wczoraj bal sie isc siku zrobic bo stwierdzil ze jak go mikolaj zobaczy to nie dostanie prezentu hehehe
Cycki bola nadal podbrzusze I plecy tez... Temp. Caly,czas pow. 37 tzn. Ja nie mierze regularnie tylko pod pacha... wiec patrze na tk sceptycznie ale z vikim jak zaszlam to mialam temp. Mierzona pod pacha...
Cos czuje zd nawet jak zaszlam... Choc watpie to bylby 3 syn... Moj boze chlopiec w sukienkach I z lalkami hahaha...
zartuje
Zobaczymy znajoc siebie I ilosc tesgow jaka posiadam pewnie bede testowac codziennie az do @ hehe... Nadzieja umiera ostatnia
Ide sprzatac... A moze spac?? Hehe
Tiluchna to jutro testuj:-)
Ja czekam bi sie boje... Chyba ze znowu zatestuje przez sen... Ja bym chciala choc cien cienia zobaczyc..ale my kobiety dziwne jestesmy... Najpierw chcemy choc cien a ja km jest cien to chcemy grube krechy a jak sa grube to chcemy potwierdzenia od lekarz I tak w kolo macieju hehe
A zapomnialam wczoraj zlozyc zeczenia mikolajkowe wiec zhcze wszystkiegi naj:-)
Moj syn wczoraj bal sie isc siku zrobic bo stwierdzil ze jak go mikolaj zobaczy to nie dostanie prezentu hehehe
Cycki bola nadal podbrzusze I plecy tez... Temp. Caly,czas pow. 37 tzn. Ja nie mierze regularnie tylko pod pacha... wiec patrze na tk sceptycznie ale z vikim jak zaszlam to mialam temp. Mierzona pod pacha...
Cos czuje zd nawet jak zaszlam... Choc watpie to bylby 3 syn... Moj boze chlopiec w sukienkach I z lalkami hahaha...
zartuje
Zobaczymy znajoc siebie I ilosc tesgow jaka posiadam pewnie bede testowac codziennie az do @ hehe... Nadzieja umiera ostatnia
Ide sprzatac... A moze spac?? Hehe