reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tiluchna chyba tak , na pierwszym usg byłam 20 i mowil ze owulacja moze wystapic gdzies za ok 3-4 dni wiec 23 , a 27 było juz cialko zolte..... no mniej 23 ,24 listopada...

Miciur-ka narazie u mnie sa bladzioszki no ale moj mąż tez je widzi to jest dobrze .. a dzisiaj mi sie wydaje ze krecha bardziej rozowa niz wczoraj... jutro odpuszczam testowanie ale za testuje w niedziele ::) ile jesteś dni po owulacji ?

hello

jej pierwszy razz pracy kliekam

aaaj smerfik zapomniałam
pogratulować !!!! i czekam na focie :-)

pam
ciesze się że jest po twojej myśli i nie doszło ci zmartwień :tak:

tiluchna
ale nas trzymasz w niepewności, ja tu cekam na wieści a ty ciągle nie chcesz zrobić szybko teściku , bo ja też widziałam plusik :tak: serio serio :-)

pandorka
ja mam 2x1 i zastanawiam się czy nie wziąć od jutra 3x1... kurde....

taki implant wczepiają a jak się go pożniej wyciąga??? nacina się skóre i wyciąga??:szok: moja wyobraźnia....

weźcie mi coś poradźcie kochane bo ja nie wiem ... jutro mam 16dc, dzisiaj tempka skoczyła o 3 kreski więc mam nadzieje ze jutro znow skoczy chyba ze moja niedomoga lutealna się pojawi więc spadnie i lipa będzie :dry: boli mnie na zmiane i jajnik lewy i pracy zaczyna się bać że @ dostane, pytanie czy jak dzisiaj na noc lutke wezme to czy sobie nie zaszkodze a może jeszcze owu nie było ??? ahh już głupieje czy ona w ogóle jest ale śluzik był wczoraj dzisiaj już jest biały, pamiętam że jak biały był to z progesteronu się pojawiał więc może już po owu i właśnie progesteron działa sobie i lepiej żebym go wspomogła żebym znów nie zaczeła plamić??:confused: ratunku bo zwariuje.

Smerfiku, jak odpowiadasz to kliknij srodkowa linijke, kwadracik z drzewkiem, kolo filmu, i tam sie pojawi - zaladuj zdjecie, wybierz z komputera i tyle :)

Missiiss- bardzo bym chciala ci pomoc ale ja sie nie znam na luteinie
a co do sluzu
u mnie sluz plodny jest przed owulacja
w dzien owulacji juz go nie bylo ;)
czyli w czwartek bylo go od grooooma ale na usg pecherzyk mial 19mm
w piatek i sobote, normalny sluz ;)

aaa i nie robie tesciku bo go nawet nie mam ;)
moze poczta mi dzisiaj przyniesie prezencik od Akuku :-D
to pomysle czy ewentualnie czegos nie osikac jutro
ale nie wiem
na razie czekam
siedze i sie zastanawiam, i licze i obmyslam i gdybam i rece zalamuje LOL:rofl2:

dzieki tiluchnaaa , nie bedziesz juz testowac? DSCN7279.JPG

widac coś kobitki ? mojego bladziocha ?

Pewnie ze widac!!!!!!!!!! sliczna kreseczka :D

nie.. dzisiaj nei testuje na bank :no:
caly czas mam czutke ze w ten weekend @ nadejdzie

jezeli do jutra nie bede miala zadnej plameczki.. zobacze moze sie odwaze:zawstydzona/y: ale nie chce sie rozczarowac
wole zobaczyc okres niz kolejne 'cos'

tiluchna jest slabiutka ,ale mam nadzieje ze wy ja tez widzicie a nie tylko ja....
a boli Cię podbrzusze? bo mnie rano bolało ale to ja nie wiem do konca czy to ten stan zapalny czy bardziej okresowo , no i te mdłości to też nie koniecznie ciążowe bo też chyba zapalenie pecherza moze miec taki objaw.... tyle ze te mdłości to tak do 13 trwają... a pozniej jem i nic mi nie ma....a u Ciebie jakieś inne objawy?

reklama
Smerfik widac widac hehe gratuluje :-)

Tiluchna to jutro testuj:-)
Ja czekam bi sie boje... Chyba ze znowu zatestuje przez sen... Ja bym chciala choc cien cienia zobaczyc..ale my kobiety dziwne jestesmy... Najpierw chcemy choc cien a ja km jest cien to chcemy grube krechy a jak sa grube to chcemy potwierdzenia od lekarz I tak w kolo macieju hehe

A zapomnialam wczoraj zlozyc zeczenia mikolajkowe wiec zhcze wszystkiegi naj:-)
Moj syn wczoraj bal sie isc siku zrobic bo stwierdzil ze jak go mikolaj zobaczy to nie dostanie prezentu hehehe

Cycki bola nadal podbrzusze I plecy tez... Temp. Caly,czas pow. 37 tzn. Ja nie mierze regularnie tylko pod pacha... wiec patrze na tk sceptycznie ale z vikim jak zaszlam to mialam temp. Mierzona pod pacha...
Cos czuje zd nawet jak zaszlam... Choc watpie to bylby 3 syn... Moj boze chlopiec w sukienkach I z lalkami hahaha...
zartuje:p
Zobaczymy znajoc siebie I ilosc tesgow jaka posiadam pewnie bede testowac codziennie az do @ hehe... Nadzieja umiera ostatnia:p
Ide sprzatac... A moze spac?? Hehe

Do góry