reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka - a ja jestem ciekawa Twojego!!!!!:-D:-D

kurcze kto mi zostanie na styczen co?? hehe, bo tak by mi wypadaly nastepne dni plodne :sorry2:

Miciurko - taka ma uroda
zawsze mialam takie cykle (juz zreszta pisalam) pewnie dlatego mi bylo ciezko zajsc w pierwsza ciaze
odstawilam tabletki i czekam na @ czekam, ok dnia 30 bol brzucha wiec mysle ze na @ a tutaj nic.. i robie milion testow a w koncu po 2 tyg przychodzi i tak rok prawie.. a tu sie okazuje ze 30 dnia to ja zawsze owu mialam
a myslac ze mam 30 - paro dniowe to ja sie staralam o.. ok 20 dnia hehe LOL
moze bym wczesniej zaszla z Olivia ;-)

tak jak pisalam, 2 dzieci mam, owulacje mam (no tak mi sie wydaje hehe) bo i pecherzyk byl dominujacy i LH podskoczylo.. wiec cos
taka ma uroda :) miec cykle 5 razy w roku

reklama
tiluchna jezeli to nie jest ciaza to po prostu chesz juz miec te glupi okres, wiem tez pare razy na niego czekałam , bo mialam cykle 46 dniowe ....

Miciurka mąż za chwile przyjedzie.... to bede testowac:p

dzieki tiluchna za info, nie martw sie w styczniu pewnie ja bede do testowania :tak:czasami mi sie wydaje, ze bede tak do usranej smierci testowac:tak:

miciurko fajnie ci normalny wyraz system wykropkowal, bo akurat wychwycil ch..je, usmialam sie:-)kurcze robic mi sie nie chce, u nas bialo bialusienko, wtedy na dworze jest tak czysciutko, gorzej z jazda autem, bo wczoraj na osiedlowej uliczce w poslizg wpadlam.

tulichna- oojjj mam chyba zanik pamieci juzz ... ;), hmmmm to mam nadzieje ze starania zajma ci krotki czas, zaraz sie wyjasni co tam sie dzieje ;)

smerfik- powodzonka :))!!

kasoku- tttaaakk hah wylpalo niepotrzebne slowo, to u Ciebie az tyle sniegu?? pewnie corcia bedzie miala zabawe ,kiedy na sanki idziesz :)))? hih

Kasoku ten implant to tak jak tulichna mowi... wszczepiaja go w ramie i zostaje tam na 3 miesiace... moj sie troche przesunol i zlamal ale niby nadal dziala...usuwany bedzie jak najszybciej.

w końcu mi sie udało zrobic testa :) byłam ciekawe co z tego mojego porannego moczu wyjdzie , no ale zrobiłam i jest jasniutenka ,delikatna kreseczzka... więc chyba to nie pomyłka... mąż przywiozl mi niestety tez moje wyniki badan moczu : mocz metny, liczne bakterie i nablonki , 20-40 krwinek białych... Zadzwonilam do lekarza i on powiedział ze po antybiotyku wroci wszystko do normy... antybiotyk biore juz drugi dzien a juz brzuch boli mniej .. a wizyte mam za tydzien anie w ten wtorek.... i mam czekac na dwie tluste krechy bo poki co jeszcze za wczesnie , ale jak juz cos widac to juz jest dobrze....

Tilluchna ja na poniedzialek hehe

Paula bardzoo mi przykro... Zycze Ci upragnionego maluszka. Trzymaj sie .

Ide sie za cos zabrac bo juz nie mysle normalnie... Ehh

tiluchna narazie nie bede dziekowac ... bo ja sie boje ze w niedziele to okres moze przyjsc i mi zabierze moje dwie kreski :( postaram sie wam wstawic moje slabeuszki ale ciezko ujac to aparatem :p

Pomocy nie umiem wstawic zdjecia:p?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry