reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ból sie troszkę uspokoił , znajoma mi mowila ze bol okresowy to normalna rzecz , może nie potrzebnie panikuje :p ja wierze ze jestem w ciąży i @ nie przyjdzie... pozytywne myślenie to połowa sukcesu :) edytko a jak tam Twoj cykl ?

tiluchna co u Ciebie?

reklama
Dostalam wyniki bety. Beta negatywna wiec nie jestem w ciazy.... nigdy sie tak nie cieszylam z negatywnego wyniku.... przynajmniej wiem ze nie truje mojej fasolki.... Dziekuje za mile slowa.... Teraz bede sie leczyc i pewnie dopiero od wakacji zaczne sie starac ;-)

Smerfiku ja w niedziele biore ostatnia tabl anty,tak do srody powinnam dostac @ no i zaczniemy starania...mam nadzieje ze plamienia nie wroca bo inaczej pojde do przychodni i udusze GP ktory mi tabsy przepisywal,on twierdzil ze po nich wszystko wroci do normy ,no mam nadzieje :tak:

Wlasnie Tiluchna robilas test ??

Ja za chwilke bede uciekac,musze umyc glowe bo bede z malym wychodzic do sklepu a pozniej znajoma ma przyjsc wiec trzeba jakies ciacho ukrecic ...maz zabral samochod wiec do Pl sklepu nie mam jak pojechac :dry: no nic zajrze jak bede miala wolna chwile...no i oczywiscie czekam na Twojego testa smerfiku ;-)

Pam no to swietne wiadomosci :-)

pam to my rowniez sie cieszymy ze chociaz dzidzi nie szkkodzisz...wracaj do zdrowia....

edytko oby plamienia nie wrocily... czekam na meza i dam znac co i jak poazniej ;0 uciekam cos posprzatac

hej Niunie
jestem w pracy i duzo roboty

Pam - ciesze sie, ze jednak beta negatywna i jest mi przykro, ze masz takie problemy ze zdrowiem:-( ale kuracja pomoze i bedziesz jeszcze w zdrowej ciazy - tego ci zycze:-)

Smerfiku - czekam na wiesci

nie uda mi sie nadrobic wszystkiego
moze wieczorkiem

co u mnie>? nic, testow nie robie - bardzo sie boje
tak jak powiedzialam
dzisiaj moj 14 dpo, dzisiaj, jutro, najdalej w poniedzialek mam miec @
boli mnie baaaardzo podbrzusze
i poszlam nawet z wkladka do pracy - nie chce zeby mnie nagle zalalo
nie ma zadnych plamien
cyce bola po bokach bardzo
i latam co chwile sprawdzac czy cos juz jest

wiecie co? pewnie powiedzie, ze przesadzam :zawstydzona/y:
ale ja mam juz 2 dzieci i pamietam poczatki moich poprzednich ciaz..
i ja wiem ze cos jest nie tak
ja po prostu czuje ze dostane ten @

wczoraj juz tulilam sie do meza i powiedzialam w lzach ze ja juz chce dostac ten cholerny okres!!!!!!:wściekła/y::-:)-(
to moj 48 dzien cyklu!!
juz niektore z was drugi cykl koncza a ja dalej ten sam :(

maz mnie chyba sluchal z godzine
mowilam mu o calym cyklu, bardzo sie interesowal
czytalam mu artykuly o fazach cyklu o fazie lutealnej
co dokladnie jest ze mna itd
po czym powiedzial ze jesli sie nie udalo to od przyszlego cyklu sie kochamy co poltorej dnia hehehe
raz rano, nastepnego dnia wieczorem itd :-D

poza tym to moj 1 cykl staran wiec chyba sie za bardzo napalilam
teraz juz bedzie latwiej
nawet teraz juz mi latwiej nie robic tych testow
po prostu czekam...

przepraszam, ze tak tylko o sobie :zawstydzona/y:

tiluchan u mnie też bol podbrzucha, ale teraz taki delikatny...nie wiem ale u ciebie naprawde widac ten plusik na teście i mi się wydaje , że jest coś na rzeczy... ale poczekaj do niedzieli ... ja wierze ze to jest pierwszy cykl Twoich starań ale owocny ,a jesli nie to w nastepnym czeka cię co poltorej dnia sama przyjemność więc głowa do góry i nie smucimy sie :)

Pam tulam bardzo mocno, nigdy nie slyszlaam o takiej przypadlosci, a mozesz mi napisac co to mialas za implant, czy to wkladaka,czy cos innego, bo ja ciemna jestem.
tilichna ciebie tez tulam

a u mnie, hmmm..przytulansko bylo wczoraj, ale nie nastawiam sie na nic w tym m-cu, wiem, ze hormony mi szaleja, bo mam zatwardzenie, a ja mam ta przypadlosc tylko wtedy kiedy cos tam w gospodarce mi sie popieprzy, no nic. Napiszcie mi prosze (ggdyby Pam nie odpisala) co to jest za implant, ok? dzieki

Smerfiku :D:D ja sie nie smuce!
jezeli nie jestem w ciazy to jak dla mnei ok :)
ja mam juz 2 dzieci i chlopca i dziewczynke
nie mam presji :D

ja po prostu chce juz wiedziec na czym stoje:D:D
nie moge jesc niektorych witamin bo nie mozna w ciazy
nie moge sie napic piwka bo moge byc w ciazy itd hehe

to moj 48dc!! nosz kurcze
albo w jedna albo w druga strone :D
i to mnie uszczesliwi!!
nawet plamka na wkladce
bede wiedziala :)

wiec czekam:sorry2:

tulichna- ale jestem ciekawa tesciku u ciebie ;), tak samo u siebie - powoli kraze wokol moich testow hih, :)
i fajnie ze maz tak cie wspiera i wyslu****e!!to wazne bardzo ze nie jestes sama- a cykle faktycznie dlugasne a nigdy nie mialas krotszych?!

pam- kuruj sie oby kuracje antybiotykiem pomogly,

lori- kiedy testujesz? juz o to pytalam ;)... ?!!! juz sama nie kojarze :p hahhh

pandora- jak tam :)?

smerfik- daj znac czy testowalas ps. a to nic nie szkodzi ze mocz postoi w pudeleczku iles tam zanim sie zatestuje..? np. godz czy 2, ?? bo sie nie znam ;) ale dobry pomysl mialas :))

reklama
Kasoku - z tego co ja pamietam (jesli pisze zle to poprawcie) to implant antykoncepcyjny hormonalny ktory wszywa sie w ramie, pare kolezanek moich mialo
ale niektorym sie np. przesunal i bardzo niekomfortowo bylo itd..

Do góry