reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku dzisiaj rano wstałam to już byłam pewna co będzie na teście , bo te mdłosci to dla mnie jakaś makabra a jedyne co mi smakuje to mandarynki i mnie po nich nie mdli....

edytko dostałam Amotaks , właśnie probuje coś zjeść zeby w tym zołądku coś było po tym antybiotyku może mnie wymiotować a juz mi naprawde mdlości wystarcza.... a Ty co brałaś wtedy na ten pecherz ?

reklama
edytko dostałam Amotaks , właśnie probuje coś zjeść zeby w tym zołądku coś było po tym antybiotyku może mnie wymiotować a juz mi naprawde mdlości wystarcza.... a Ty co brałaś wtedy na ten pecherz ?

Smerfiku jak wychodzilam ze szpitala to dostalam zapas antybiotykow na tydzien,ale nazwy nie pamietam :no:

Chciałam wrzucic zdjęcie testu ,ale kreska na tym tescie mi tak zbledła ze jest mi ciężko to teraz uchwycic...powtorze test jutro to moze bedzie troche lepsza :)

Czesc dziewczyny.
Emilka trzymam kciuki!!!
Smerfik jak dla mnie to ty juz zaciazaona ;)
tulichna(sorki jesli przekrecam) napewno sie udalo moze poporstu pozniej owulke mialas? jestes jeszcze przed terminem wiec bedzie dobrze :)
Kasoku dziekuje za PW podniosla mnie na duchu :*

U mnie porazka....cala noc nie spalam jak nie zyganko ot siku nie wiem co sie dzieje.... mialam dzis isc sie do lekarza zapisac ale kurde nawet sie podniesc nie moge.... pojde popoludniu albo jutro....

Smerfik no problem...jutro sie pochwalisz ;-)

Pam zdrowka ...

Domi a Ty jak sie czujesz ??

Dzisiaj wieczorkiem ma byc Kevin i dzieciaki juz mi zapowiedzialy ze w tym czasie caly salon ich :-p

Troszke sie uspokoilam porozmawialam z moją mamą i ona mnie tak nastawila pozytywnie , ze mimo ze pecherz mnie boli i mecza mnie nudności a smakują mi tylko mandrynki to ja moge fruwac :) mam nadzieje ze test sie nie myli i ze tak kreska cieniutka jasniutka to nie jakaś pomyłka była :)
A powiedzcie mi taka rzecz bo lekarz kazał mi przyjść w przyszły wtorek ? Ktory to jest dla was przyszły wtorek ? 11 grudnia czy 18 grudnia? bo ja już zgłupiałam :p haha

Smerfik jak powiedzial przyszly wtorek to 11 grudnia :tak:
Fajnie ze porozmawialas z mama zawsze to lepiej na sercu sie robi,jak sie porozmawia z zaufana osoba ...

Ja czekam na testy i dzisiaj dostalam wiadomosc na ebay-a ze moja przesylka bedzie opozniona poniewaz maja duzo zamowien i z wysylka sie nie wyrabiaja itd...mam nadzieje ze za tydzien bede juz je miala :dry:

Edyta - dziwnie się czuję - od wtorku boli mnie podbrzusze - tak kłuje po prawej stronie, a dziś to nawet dość mocno i zastanawiam się przez to czy na pewno wszystko ok. W pierwszej ciąży tak nie miałam, coś mnie w tych okolicach pobolewało ale tak bardzo bardzo leciutko. A może już nie pamiętam? W końcu to było 4 lata temu :-D

Smerfik
- i bardzo dobrze! Pozytywne nastawienie jest teraz najważniejsze :tak: I ja też obstawiam, że przyszły wtorek to 11 grudnia :-p

reklama
Hej dziewczyny...
wczoraj z ciekawosci zrobilam test i wyszedl negatywny... Dzis rano tez wiec albo nie naleze do tych co moga szybko testowac... Albo jednK sie nie udalo ehh...
Boli mnie podbrzusze i plecy jak na okres... A dostac powinnam dopiero 10 jak nie przyjdzie to testuje 11 albo dalej nawet...
Zlapalam dola bo juz dlugo sie staram ahh

Tilluchna mi sie wydaje ze tobie sie udalo bo kreski jakies masz... Jestes przdd @
A i wczoraj wyczytakam ze jakas kobitka jak byla u gina to jej pecherzyk mial 23 mm wiec skad wiesz... Moze u ciebie sie owu przesunela... Moze masz jeszcze dalej do maly o mp. 2 dni a to duzo jesli chodzi o wzrastanie hormonu.

Dziewczyny przepraszam ze teraz kazdej nie odpisze ale obiecalam dzieciom ze zbudujemy tor do ciuchci... Ahh ja chce lalki...

Do góry