reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej :-(
specjalni trzymalam wczoraj od 18 mocz
i dzisiaj rano, doslownie cieniutenka kreseczke po ok 3 min
ale nie jest wrcale mocniejsza
dodatkowo dzisiaj mega boli mnie brzuch
mam dziwne wrazenie ze cos jest nie tak i zaraz sie to skonczy okresem
maz nawet zasugerowal zeby zobaczyc czy w sasiednich miastach nie ma gdzies badania krwi
ale mi sie juz nie chce
za duzo mialam wzlotow i upadkow w tym cyklu
chce zeby juz ten @ nadszedl jesli ma nadejsc i chcemy zaczac nowe starania
nie oszukujmy sie hcg juz by ladnie wzroslo:no:

trudno, co ma byc to bedzie ale ja juz nie robie zadnych testow
do poniedzialku bedzie wszystko jasne
:)

milego dnia;-)

Część dziewczyny!

Akuku - witamy na pokładzie :-)

Emailia - trzymam kciuki! :-)

Missiiss - dzięki za prezent, to ja wezmę dziewczynkę :-p

Tiluchna
- kurcze, jednak moim zdaniem to by było dziwne, że 3 testy pokazują Ci 2 kreski, a ciąży by nie było...Faktycznie, poczekaj kilka dni, bo może po prostu jest jeszcze za wcześnie, sama nie wiem...Ja mimo wszystko wierzę, że @ nie przyjdzie i za kilka dni ujrzysz tłuste 2 kreski i nie będziesz już miała wątpliwości :-) Trzymam kciuki, żeby tak było! :tak:

Hej dziewczyny... zrobiołam test i sa niby dwie kreski z tym ze ta druga slabo widoczna... zadzwoniłam do mojego ginekologa i kazał mi wziąc przepisany antybiotyk bo niestety pecherz mnie nadal boi .. mam powtorzyc test ciążowy w niedziele i we wtorek zaglądnie czy już coś widać zebym nie przezywała takich stresów bo niestety nadal pamiętam o mojej poprzedniej pozamacicznej ciąży... i się stresuje:( tak strasznie sie boje :(

Hej

Dzieci wyprawione do szkoly,wiec wpadam do Was ...

Tiluchna moim zdniem musi sie cos tam dziac skoro dzisiaj test pokazal lekka kreseczke po 3 min...a Ty przeciez jestes jeszcze przed terminem :tak:ja dalej trzymam kciuki ,bo jednak trzy testy nie sa bledne :/

Akuku witamy .

Emalia kciuki zacisniete .

Smerfik a mozesz wkleic zdjecie testa ??i pamietaj jak masz problemy z pecherzem to zalecam Ci branie prysznica ;-) ja odkad sie tylko prysznicuje nie mialam z nim problemu .

Ostatnia edycja:
Edytko test wstawie za chwilke musze podladowac aparat bo bateria padła... ja tylko prysznic i nie wiem czemu mnie tak łapie dzisiaj naprawde mocno mnie boli tez brzuch i te mdlości masakra jakaś....

witam porannie
smerfiku kochany toz ty w ciazy na bank jestes ,super kochana dbaj o siebie i oby mdlosci cie nie meczyly,
miciurko moja dobrze, ze autko poszlo,
emalia moja trzymam tak barzdo mocno dzisiaj za ciebie,

a co u mnie, a no standard, mam straszliwa ochote na przytulanki, sluz zaczyna sie ciagnac, czyli dni plodnych czas zaczac, kupilam sobie na allegro firanke, siedze w robocie i...dzien jak co dzien, co nie???przynajmniej sloneczko u mnie swieci:-)buziakuje

reklama
Edytko test wstawie za chwilke musze podladowac aparat bo bateria padła... ja tylko prysznic i nie wiem czemu mnie tak łapie dzisiaj naprawde mocno mnie boli tez brzuch i te mdlości masakra jakaś....

A jaki antybiotyk bierzesz ? Ja bedac w ostatniej ciazy tez mialam zapalenie pecherza i powiem Ci ze zostalam zatrzymana w szpitalu i dostalam antybiotyk,w ciazy to czeste dolegliwosci, z tego co piszesz kreska na tescie jest lekka ,no ale przeciez jestes przed terminem jak Tiluchna :tak: ,takze trzymam kciuki aby tym razem wszystko bylo dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry