reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej :-(
specjalni trzymalam wczoraj od 18 mocz
i dzisiaj rano, doslownie cieniutenka kreseczke po ok 3 min
ale nie jest wrcale mocniejsza
dodatkowo dzisiaj mega boli mnie brzuch
mam dziwne wrazenie ze cos jest nie tak i zaraz sie to skonczy okresem
maz nawet zasugerowal zeby zobaczyc czy w sasiednich miastach nie ma gdzies badania krwi
ale mi sie juz nie chce
za duzo mialam wzlotow i upadkow w tym cyklu
chce zeby juz ten @ nadszedl jesli ma nadejsc i chcemy zaczac nowe starania
nie oszukujmy sie hcg juz by ladnie wzroslo:no:

trudno, co ma byc to bedzie ale ja juz nie robie zadnych testow
do poniedzialku bedzie wszystko jasne
:)

milego dnia;-)

Część dziewczyny!

Akuku - witamy na pokładzie :-)

Emailia - trzymam kciuki! :-)

Missiiss - dzięki za prezent, to ja wezmę dziewczynkę :-p

Tiluchna
- kurcze, jednak moim zdaniem to by było dziwne, że 3 testy pokazują Ci 2 kreski, a ciąży by nie było...Faktycznie, poczekaj kilka dni, bo może po prostu jest jeszcze za wcześnie, sama nie wiem...Ja mimo wszystko wierzę, że @ nie przyjdzie i za kilka dni ujrzysz tłuste 2 kreski i nie będziesz już miała wątpliwości :-) Trzymam kciuki, żeby tak było! :tak:

Hej dziewczyny... zrobiołam test i sa niby dwie kreski z tym ze ta druga slabo widoczna... zadzwoniłam do mojego ginekologa i kazał mi wziąc przepisany antybiotyk bo niestety pecherz mnie nadal boi .. mam powtorzyc test ciążowy w niedziele i we wtorek zaglądnie czy już coś widać zebym nie przezywała takich stresów bo niestety nadal pamiętam o mojej poprzedniej pozamacicznej ciąży... i się stresuje:( tak strasznie sie boje :(

Hej

Dzieci wyprawione do szkoly,wiec wpadam do Was ...

Tiluchna moim zdniem musi sie cos tam dziac skoro dzisiaj test pokazal lekka kreseczke po 3 min...a Ty przeciez jestes jeszcze przed terminem :tak:ja dalej trzymam kciuki ,bo jednak trzy testy nie sa bledne :/

Akuku witamy .

Emalia kciuki zacisniete .

Smerfik a mozesz wkleic zdjecie testa ??i pamietaj jak masz problemy z pecherzem to zalecam Ci branie prysznica ;-) ja odkad sie tylko prysznicuje nie mialam z nim problemu .

Ostatnia edycja:
Edytko test wstawie za chwilke musze podladowac aparat bo bateria padła... ja tylko prysznic i nie wiem czemu mnie tak łapie dzisiaj naprawde mocno mnie boli tez brzuch i te mdlości masakra jakaś....

witam porannie
smerfiku kochany toz ty w ciazy na bank jestes ,super kochana dbaj o siebie i oby mdlosci cie nie meczyly,
miciurko moja dobrze, ze autko poszlo,
emalia moja trzymam tak barzdo mocno dzisiaj za ciebie,

a co u mnie, a no standard, mam straszliwa ochote na przytulanki, sluz zaczyna sie ciagnac, czyli dni plodnych czas zaczac, kupilam sobie na allegro firanke, siedze w robocie i...dzien jak co dzien, co nie???przynajmniej sloneczko u mnie swieci:-)buziakuje

reklama
Edytko test wstawie za chwilke musze podladowac aparat bo bateria padła... ja tylko prysznic i nie wiem czemu mnie tak łapie dzisiaj naprawde mocno mnie boli tez brzuch i te mdlości masakra jakaś....

A jaki antybiotyk bierzesz ? Ja bedac w ostatniej ciazy tez mialam zapalenie pecherza i powiem Ci ze zostalam zatrzymana w szpitalu i dostalam antybiotyk,w ciazy to czeste dolegliwosci, z tego co piszesz kreska na tescie jest lekka ,no ale przeciez jestes przed terminem jak Tiluchna :tak: ,takze trzymam kciuki aby tym razem wszystko bylo dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry