reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku poczekaj jeszcze bo jestes przed @ a nie kazdej test wychodzi przed terminem @...ciagle trzymam &&&

Skad ja to znam...samochody,klocki,pociagi itd :-D

Ja za chwile uciekam bo mezus jedzie na sniadanko,a po drodze wstapil po wycieraczki do sam bo nam jedna pekla ,wiec trzeba wymienic parke :-p

Pozniej zajrze pa

reklama
no wlasnie dla mnie przyszły wtorek to też 11 :) Sluchajcie musze wam coś powiedziec dzisiaj 6 grudnia (mikołajki ) pytam mojego męża 2 tygodnie temu co chce by mikolaj mu przyniosl na co on " ja bym chciał dzidziusia " na co odpowiedziałam mu ze do 6 grudnia nie zdarze mu go przyniesc a moj mężulek " wystarczy jak będzie test pozytywny to już bedzie wspaniały prezent" i sluchajcie w sumie sie sprawdziiło a co jeszcze jezeli okaże się ze przyszly wtorek okaze się 11stego to musi być dobrze bo 11 to jest nasza ulubiona liczba... 11 się poznaliśmy 11 czerwca wzielismy slub :) więc musi byc dobrze

akuku nie trać nadziei bo jeszcze test może wyjśc pozytywnie u mnie ta kreska jest bladziucha wiec tez pewna nie jestem czy to ciąża... głowa do góry :)

Akuku - może jeszcze za wcześnie i dlatego testy nie wychodzą

Smerfik - nawet jeżeli druga kreska jest blada, to jesteś w ciąży :tak: Poza tym jesteś przed terminem @ i dlatego jest blada :tak: Będzie dobrze, zobaczysz! :-)

domi Tobie też sie uda , ja mam nadzieje że będzie wszystko dobrze, bardzo bym chciała zeby ten pecherz mnie przestał boleć nie martwiłabym się juz tak bardzo... i mam takie dziwne klucia od czasu do czasu w jajniku czy macicy , nie wiem czy to dobrze ,czuje ze sie tam cos w srodku dzieje....

missiiss- to ja tez kradne w prezencie dziewczynke ;), :p

kasoku-strasznie sie ciesze ze dzisiaj masz dobry dzionek :) a oddalas telefon?

smerfik- a ile dni po owu jestes jak moglabys przypomniec ;)? no i jak cos tam czujesz to moze byc rozgaszczajaca sie brzuszku dzidzia ;-D !

Domi- ile dni po owu testowalas? i wyszedl bladzioch ;D?

Akuku- tez sie staram o dziewczynke ;)- jest tutaj taki topic "chlopiec czy dziewczynka" i dziewczyny mi radzily co robic, kupilam specjalny lubrykant od nich polecony i zobaczymy - luknij tam poczytac, a test powyorz za kilka dni moze za wczesnie- 3 mam kciukiii :)!

miciurko telefon dziala, ale nie lapie zasiegu 3G, tylko 2G, wiec dupa zbita, bo nie moge nawet mmsa wyslac, ale facet z serwisu ma cos tam pokombinowac, bo okazuje sie, ze nie jest to wina telefonu, tylko karty sim. zobaczymy dzsiaj mam czekac do 17-tej.

wiecie co , co do plci, to ja zawsze marzylam o dziewczynce, ale przytulalam sie w owu a jednak wyszla dziewusia, wiec mi sie wydaje, ze nie ma reguly, moja kumpela raz starala sie w owu, wyszedl synek, drugi raz kilka dni przed i kilka dni po i tez wyszedl chlopczyk, nota bene jest nieziemsko plodna, jak zaskoczyla nawet kilka dni przed czy po, zazdroszcze jej okrutnie.

heyy dziewczyny kurcze normalnie nie dam rady was tam nadrobić :szok::angry: no nic będę w tyle z tematami które mnie tam ominęły jeśli któraś znalazła II krechy to gratulacje !!:tak::tak: No ja dalej mojego meczę z przytulankami ale chyba sie wstrzymam jeszcze 2 dni :-D wiec jak ruszę z pełną para to normalnie muszą II krechy wyjść. Ja mojemu G powiedziałam ze ja nie chce żadnych prezentów tylko chce mieć tą moją najukochańsza fasolcie w brzuszku już. Popatrzył na mnie zrobił :confused::sorry2::dry::baffled: normalnie zatkało kakao przytulił mnie i pocałował. Ehhh faceci. Ja marze o dziewczynce, ale z chłopczyka te z byłabym szcześliwa z resztą najważniejsze by było zdrowe!!

Ja siedze czekam na lekarza moze mnie oswieci czemu mi tak niedobrze....potem czeka mnie 8godzin w laboratorium....keep calm and count down to Christmas

reklama
WITAM DZIEWCZYNY :tak: DLA WSZYSTKICH KOBITEK NAJLEPSZE ŻYCZENIA MIKOŁAJKOWE :)

69477_444859825563117_703028342_n.jpg

Do góry