reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka jestem ok. 12 dpo .. tak mniej wiecej bo dokladnie to nie wiem.... a co do dzidzi to moze sie rozgaszczac :) oby tylko wszystko bylo dobrze:)
Ja też marze o dziewczynce a mąż o chłopcu i teraz już nie chce o tym myślec tylko zeeby wszystko dobrze i dzidzia cała i zdrowa :)

reklama
Miciurka - tak mniej więcej 13 dni po owulacji (mniej więcej, bo ja nie używałam testów, tylko po objawach strzelam, że wtedy chyba była :-p) wieczorem mi wyszedł bladzioch. I po 14 dniach druga kreska też była jeszcze zdecydowanie jaśniejsza od kontrolnej, chociaż niepozostawiająca wątpliwości :-D Ale w pierwszej ciąży jakoś wcześniej testowałam, kilka dni przed @ i wyszły mi wtedy od razu 2 grube krechy, więc różnie bywa :tak:

My się z mężem przekomarzamy - on mówi, że będzie chłopak, ja że dziewczyna. Ale tak na prawdę nie ma to dla mnie większego znaczenia i wierzę, że dla niego też :-D

hej limonka, no ja dzisiaj mam okrutna ochote na przytulansko, wiec dopiero produkowac bede, a testowac przed swietami :dry:mam dwz dni na to, dzisiaj i jutro, potem niestety nic i moze po badaniu damy rade, ale to bedzie juz po owulce, wiec nie wiem czy w tym miesiacu zaskoczy...:confused:

No niby wiem ze zawczenie...ale same pewnie wiecie jak taki test potrafi zdolowac... W poprzedmich cyklach robilam testy przed po spodziewanym terminie @ i zawsze mnie dolowaly ale jednak mialam nadzieje a tetaz nadzieja umarla... Jednak testy 10 miu szynko wykrywaja... Wiec czekam na @ i bede sie dalej starac ahh... No chyba ze w koncu ahh w niedziele zatestuje...

my to laseczki mamy zycie, obsikiwanie testow, stresy z tym zwiazane i albo radosc udalo sie, albo znowu przygnebienie i placz, a nasi faceci????no jak przychodzi do czego bara bara potem jakos sobie spokojnie zyja, no oczywiscie, ze przytula jak sie nie uda, ale jakos bez spinania, zauwazylam po moim, kompletny luz i w sumie do ja naciskalam zeby na to badanie poszedl.nic uciekam do domku, pa

domi ja teraz tak sobie myślalam czy bedzie chłopiec czy dziewczynka i czuje ze bedzie chłopak :) nie wiem dlaczego :p chyba dlatego ze bardzo bym chciala dziewczynke ....

Maz pojechal do pracy wiec przyszlam do Was ;-)

Jakas godzine temu przyszly mi testy ovul...teraz jeszcze czekam na te opoznione testy ph i na @ a pozniej mozna zaczac staranka ...

Akuku niestety kazda z nas sie doluje jak cos nie idzie po naszej mysli,poczekaj do terminu @ i dopiero zatestuj :tak:

Smerfik no tak to jest ze jak czegos pragniemy to jest na odwrot...:-p ale spokojnie moze Twoje przeczucia nie beda prawdziwe i bedzie corcia / czego zycze Ci z calego serca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pelvic inflammatory disease....antybiotyki...beta hcg...Jesli wyjdzie pozytywny to ok jedyne co Te antybiotyki moga zaszkodzic ale pid moze bardziej

Do góry