reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka jestem ok. 12 dpo .. tak mniej wiecej bo dokladnie to nie wiem.... a co do dzidzi to moze sie rozgaszczac :) oby tylko wszystko bylo dobrze:)
Ja też marze o dziewczynce a mąż o chłopcu i teraz już nie chce o tym myślec tylko zeeby wszystko dobrze i dzidzia cała i zdrowa :)

reklama
Miciurka - tak mniej więcej 13 dni po owulacji (mniej więcej, bo ja nie używałam testów, tylko po objawach strzelam, że wtedy chyba była :-p) wieczorem mi wyszedł bladzioch. I po 14 dniach druga kreska też była jeszcze zdecydowanie jaśniejsza od kontrolnej, chociaż niepozostawiająca wątpliwości :-D Ale w pierwszej ciąży jakoś wcześniej testowałam, kilka dni przed @ i wyszły mi wtedy od razu 2 grube krechy, więc różnie bywa :tak:

My się z mężem przekomarzamy - on mówi, że będzie chłopak, ja że dziewczyna. Ale tak na prawdę nie ma to dla mnie większego znaczenia i wierzę, że dla niego też :-D

hej limonka, no ja dzisiaj mam okrutna ochote na przytulansko, wiec dopiero produkowac bede, a testowac przed swietami :dry:mam dwz dni na to, dzisiaj i jutro, potem niestety nic i moze po badaniu damy rade, ale to bedzie juz po owulce, wiec nie wiem czy w tym miesiacu zaskoczy...:confused:

No niby wiem ze zawczenie...ale same pewnie wiecie jak taki test potrafi zdolowac... W poprzedmich cyklach robilam testy przed po spodziewanym terminie @ i zawsze mnie dolowaly ale jednak mialam nadzieje a tetaz nadzieja umarla... Jednak testy 10 miu szynko wykrywaja... Wiec czekam na @ i bede sie dalej starac ahh... No chyba ze w koncu ahh w niedziele zatestuje...

my to laseczki mamy zycie, obsikiwanie testow, stresy z tym zwiazane i albo radosc udalo sie, albo znowu przygnebienie i placz, a nasi faceci????no jak przychodzi do czego bara bara potem jakos sobie spokojnie zyja, no oczywiscie, ze przytula jak sie nie uda, ale jakos bez spinania, zauwazylam po moim, kompletny luz i w sumie do ja naciskalam zeby na to badanie poszedl.nic uciekam do domku, pa

domi ja teraz tak sobie myślalam czy bedzie chłopiec czy dziewczynka i czuje ze bedzie chłopak :) nie wiem dlaczego :p chyba dlatego ze bardzo bym chciala dziewczynke ....

Maz pojechal do pracy wiec przyszlam do Was ;-)

Jakas godzine temu przyszly mi testy ovul...teraz jeszcze czekam na te opoznione testy ph i na @ a pozniej mozna zaczac staranka ...

Akuku niestety kazda z nas sie doluje jak cos nie idzie po naszej mysli,poczekaj do terminu @ i dopiero zatestuj :tak:

Smerfik no tak to jest ze jak czegos pragniemy to jest na odwrot...:-p ale spokojnie moze Twoje przeczucia nie beda prawdziwe i bedzie corcia / czego zycze Ci z calego serca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pelvic inflammatory disease....antybiotyki...beta hcg...Jesli wyjdzie pozytywny to ok jedyne co Te antybiotyki moga zaszkodzic ale pid moze bardziej

Do góry