reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ale mi sie pracowac nie chce, myslami jestem co mam zrobic przez te dwa tygodnie, ktore do swiat zostaly, w sumie juz wszystko zaplanowalam, nastepny tydzien porzadki a za dwa tygodnie gotowanie, ciasta juz zamowilam, bo piec nie umiem :baffled:aj w ogole to beda moje pierwsze swieta, ktore od a do z zrobie sama, mamusiu help!!!

reklama
hahahahaa emalia moze jest to romantyczne tak sobie zasnac, ale uwierz mi kosci bola, wstalam polamana, a m nie umial reka ruszac, bo mu cos tam przygniotlam, wiec widzicie starosc nie radosc, romantyz ulecial gdzies daleko i zostaly poranne skrzywione buzie:-):-):-):-)

pamietam jak mialam nascie lat i pojechalam poraz pierwszy z bylym na wakacje, jeju tez spalam mu na brzuchu, pewnie bylo mu niewygodnie, ale rano mial banan od ucha do ucha, teskni mi sie za tamtymi czasami, cale letnie noce siedzielismy w ogrodku i gadalismy o *******ach trzymalismy sie za rece...a teraz???on ma dzieci ja mam dziecko i mopj m budzi sie ze skrzywiona buzka jak mu raz na ruski rok na klacie usnelam...buuuuuu;-)

Emalia to musiałam przeoczyć to że dzisiaj Twój 11dc...to chyba przez to że ostatnio bylam tu kilka dni temu :/ wybacz:eek:

Edyta - aktualnie mieszkam w Warszawie, chociaż większość życia spędziłam gdzie indziej ;-)

Emalia - czuję się mega zmęczona ale trudno powiedzieć czy to już wina ciąży czy nieprzespanych nocy z moim dzieckiem :-p Boli mnie trochę brzuch i od kilku dni mam lekkie mdłości. Na razie to wszystko ale jest jeszcze bardzo wcześnie :tak:

I trzymam kciuki za Twoje starania, bo widzę, że to już :-)

Kasoku - mi się wydaje, że jak będzie przytulanie 2 dni przed owulacją to jest szansa :tak:

Cześć dziewczyny! ;-) jak Wam mija dzionek? u mnie sypie śnieg :baffled: obiadek gotowy tylko podgrzać jak wróci G z pracy, i dalej bierzemy się za remont kuchni, bu! lubię remonty ale nie u siebie :dry:

Kasoczku- no cóż poradzić, młodsze już nie będziemy :) Ale miłe takie przytulaski. Trzymam mocno żeby Ci sie udało &&&&&&&&&&&&
Edzia- wybaczam ;-)
Domi- mimo wszystko zazdraszczam objawów :)
Butterfly- u nas się chmurzy na śnieg ale jeszcze nie pada
Ja mam dzisiaj na obiadek kluseczki śląskie z sosikiem na żeberkach :)

bozeee! mialam duzo napisane i wsiaklloo wrrr.... :/

kasoku- tez slyszalam ze lumia jest do D***, ale co tu wybrac jak nic ciekawego nie ma :/, ze swietami dasz rade kobiety sa niezniszczalne :), a 2 dni przed owu masz szanse na ciaze wiec sie nie zamartwiaj za wiele ! :-)

tulichna- fajny awatarek! no to w sobote powinnas juz wiedziec, a nie masz tyh czulszych testow? te co robilas z jednej firmy i paczki byky czy rozne?

lori- jak tam sie czujesz? 3 mam kciuki za koncowke na + na wykresie ;-),

pandora- nie nie nie i jeszze raz nie!
;-), nie mozesz sie wylamac za wczesnie ;) hih, najlepiej poczekaj do terminu@, a kiedy masz bo juz nie pamietam :D, ja tam czekam 14 dni od owu i chyba juz by sie cos pokazalo na tescie, ty mialas owu chyba wczesniej niz ja to pewnie szybciej ode mnie bedziesz mogla testowac ;),

u mnie temp. spadla do 36.80 hmmm... choleraaa wie co juz o tym myslec, dzis 7 czy tam 8 dzien FL , ja juz chce 11!! nie wiem chyba nie robie sobie zbytniej nadzieji... ojjj zakreconaaaa....

Domi podoba sie Tobie Warszawa ?

Emalia uwielbiam kluski slaskie,czesto je robie...a zeberka u nas to szkoda gadac,same kosci zero miesa :no:

A na obiadek mam tak samo jak Butterfly kapusniak...pychotka

A czy ktos na dniach bedzie testowal ?? Powiem Wam ze ja czesto przegladam stronki na ebay-u ogladam wozki i akcesoria dzieciece,chyba jestem od tego uzalezniona...przy okazji zamowilam malemu rajstopki,bo tu u nas dla chlopcow ciezko dostac takie rzeczy...dla dziewczynek to sklepy w szwach pekaja .

Ostatnia edycja:
reklama
obiecalam zdjecie, a to jest jedyne ktore jako tako wychodzi.. ehh.. ja wiem gdzie ta linia wiec widze ale pewnie wy nawet nic nie zauwazycie :( boje sie ze to evap, sama sie musze wyginac przed monitorem by cos zauwazyc :-p tak przy okazji to ma byc + hehehe, dzisiaj moj 11dpo albo 12dpo
Untitled-2 copy.jpg

Do góry